Editörler : supporters.
23 Şubat 2009 20:59

hukukçu erkekler neden hukukçu bayanlardan nefret eder???

cidden anlayamadım bi konu ev kızları bile bazen yanımda daha değerli oluyor ballandır ballandıra anlatmalarına gıcık oluyorum kimi tanısam yada tanımasam forumda konuşsam asla olmaz diyor nerde yanlış yapıyoruz acaba????

23 Şubat 2009 21:12

nefret değilde bence iyi bir çift oluşturmazlar yani tabi bu benim fikrim


av.nil.b
Kapalı
23 Şubat 2009 21:18

Nefret ağır bir kelime bana göre.O kadar antipatik olduğumuzu sanmıyorum:)Ama bizi ezemeyecekleri kesin...Malum Türk erkekleri...

23 Şubat 2009 21:20

kralıçe zaten ev kızını ballandıra ballandıra anlatanın yanından sen kaç:))) cevremdekı herkes hukukcuyla evli.gayettte iyiler sorunlu çift görmedımkı ben.işe göre olmaz bu iş ya ınsanlıkla olur .boşver başlık bile gereksız yanı:)))

23 Şubat 2009 21:32

av.nil.b arkadaşıma katılıyorum ezemezler bizi ama göz ardı edilemicek bir konu var oda savunma mekanizmaları ve ikna güçleri çok yüksek arada ki tek sorun bence bu:D:D:D

23 Şubat 2009 21:44

Hukukçu erkeklerin hukukçu bayanlardan genelde hoşlanmamasının nedeni hukukcu bayanların genelde güzel olmamaları, bakımsız olmalarından kaynaklanmaktadır..

Hukukcu bayanlarda bunu bildiklerinden eee nasıl olsa ben güzel değilim, çekici değilip deyip kendilerine kariyer yapmak hevesindedirler..

Zaten 2 hukukcu birbiriyle evleniyosa o evlilik mantık evliliğinden başka bişey değildir .

eyvah ben kaçayım:)))))

23 Şubat 2009 21:50

bencede kaç o zaman sen kraliçeninde dediği gibi ev kızlarından yanasın :):) ne alaka ya sen çirkinlerine denk gelmişsin bence sen kısaca hukuk okuyan bayanlara birazcık ineksiniz ve birazcıkda püsürsünüz demek istedin galiba birazcık diyorum farkındaysan okları üstüne çekme diyee


av.nil.b
Kapalı
23 Şubat 2009 21:54

hakim adayı bayan,bence demek istememiş açıkça çirkin ve bakımsızsınız demiş.Arkadaş nerede yaşıyor acaba?Bizim buarada onun dediği gibi bayan hukukçu yok denecek kadar az da:)


unbelievable
Kapalı
23 Şubat 2009 21:54

Öyle bişey yok.Mülakatı geçersem stajer bir bayanla evlenmeyi düşünüyorum.Tabi bizimkisi istek sadece ne olacağı bilinmez.

23 Şubat 2009 21:57

Bana göre hukuk okuyan bayanlar erken yaşlanıyor, saçları dökülüyor fizyolojik olarak yıpranıyolar. Ben güzel bi kızın hukuk okuyacağını zannetmiyorum istisnalar olabilir.

ama gördüğüm en güzel kızlar kim ne derse desin iktisatçılar, işletmecilerdir. özellikle boğaziçili olanlar.

hakimadayı bayan hukukcular o kadar prim yapmıyo işte kendi gibi bi hukukcu bulup evleniyolar mantık evliliği genelde.


Temmuz_
Kapalı
23 Şubat 2009 21:59

Bu mantıkta beni bitiriyor.koca üniversitede bulamayanlar , stajda kendi gibi stajer bulup tayin derdi yok maddiyatlar eşit mantığıyla basıyor nikahı .istemem öyle özü sözleşme olan evliliğin duygu boyutunun da kalıplara sokulmasını .

Güzelin akıllının sempatiğin doktoru hukuk mezunu baytarı olmaz .Güzelede güzel denmez güzel bizim olmayınca .. hepsi göreceli şeyler

23 Şubat 2009 22:01

valla ben zengin kız bulacam o fakir ben fakir olmaz öyle insan dünyaya 1 kere geliyor..


flower22
Şef
23 Şubat 2009 22:02

valla bende hukukçuyum, erkek arkadaşımda:) ama şöyle bir durum var biz liseden beri birlikteyiz:D

arkadaşın söylediklerine kesinlikle katılmıyorum.bence de ona öyle birileri denk gelmiş. güzellik, bakımlı olmak tamamen kişiye göre değişir. hukukçu kızlar bakımlı olmaz diye bir şey yok.

bu arada hazır hukukçu evlilik tarzı bir başlık bulmuşken pek de başlıkla alakalı olmayan, ama nereye yazacağımı bulamadığım bir soruyu sormak istiyorum.

bir arkadaşltan duydum da doğruluk payı var mı merak ettim???

güya stajdayken evlenirsen, daha doğrusu atamalar yapılmadan hakim - hakimle evlenirse bunlar 3. bölgeye atanıyorlarmış. hiç bir şekilde 4. ve 5. dereceye atanmıyorlarmış. hakkaten böyle bir şey var mı? bana pek mantıklı gelmedi de...


unbelievable
Kapalı
23 Şubat 2009 22:04

Evet işletmeciler güzeldir ama bunun sebebi zeka bence(Bir de işletme garanti bölüm değil ve genelde maddi durumu daha iyi olan kızlar gidiyor işletmeye bu da bakım olarak yansıyor tabiki,parası olan röflesini makyajını ıvırını zıvrını daha rahat yapıyor,aslında hukukçu kızlar da o kadar bakımlı olsa onlar da daha güzel olurlar).Güzellik arttıkça zeka seviyesi düşüyor.Bi de okumayanlar var tabi onlar içinde de güzeller çirkinler var.Zeka teorisi kısmen doğru kısmen de zenginlik bakım falan güzellik algımızı değiştiriyor.

23 Şubat 2009 22:08

ya ben bunu kabul etmiyorum çok sevdik be arkadaşım. saçım başım dökülmedi Allaha şükür hem dökülsede yaşlansamda param var kardeşim yaptırırım heryerimi çıkarım karşısına küllerimden yeniden doğarım yani hani konuşturuyorsun beni akşam akşam ha tabi düşüncelerin o yönde senin saygı duyarım(işletmeciler ve iktisatçı arakadaşlar hakkındakilere )

Temmuz seninle hem fikirim bayanlardada aynı mantık var benim bordromla ssk primim ve müvekkillerden alıcam para için bana bakan adamı direk sallarım ben ister hakim olsun ister savcı


jurista_
Genel Müdür
23 Şubat 2009 22:08

gençlik işte:)bunlar heyecanlı konular arkadaşlar tabi hukukçu işletmeci vs.gönül bu hangisini isterseniz o olsun da..hep atlanan bi konu vardır ki değinmeden geçemiceğim hep kızlar mevzu bahistir ama ben şu yaşıma geldim şöyle hah bu adamda yakışıklı kardeşim diyeceğim bi hukukçuyla nadir karşılaşırım hani olay sadece evlilik değil göz nizam olayı:))

23 Şubat 2009 22:12

jurista eğer karşılaşmadıysan özlemlerine son vermek senin elinde:))))

sana 1 mesaj uzaklıktayım:)))))


av.nil.b
Kapalı
23 Şubat 2009 22:12

Temmuz sana sonuna kadar katılıyorum.Hakimlik stajında sırf meslekler aynı,maaşlar aynı bir de tayinden yırtarız tarzı evlilikler çok fazla.Evlilik için kesinlikle duygu şart.Hissetmeden yapılan bir evlilik tıpkı şartları eşit bir alacak verecek sözleşmesi gibi olur..

23 Şubat 2009 22:16

jurista git gör bak bakalım ilanı aşk gibi oldu:D:D:D:DD

yanlız sen zangin istiyordun yanılmıyorsam juristaya önce zenginömisin diye sor :))))bana 2 hukukçunun evlenmesi birbirlerine imzalanan çekten farksız gelmeye başladı iyiki bu başlık açılmış :=)


Temmuz_
Kapalı
23 Şubat 2009 22:16

ben evliyim ama çirkin hukukçu kızlar falan denmesi kanıma dokundu.güzeliğn meslekle doğru orantılı değerlendirildiğinide ilk bu forumda gördüm .bu mantıkla giderseniz hayatta acı biberde acı e ozaman hayat biber kıvamına gelirsiniz.Stajda BULDUMCUK olmamanız dileğiyle gençler .


unbelievable
Kapalı
23 Şubat 2009 22:16

Arkadaşım mantık evliliği olacağını kim söyledi 250 bayandan 1 tane hoşlanacağı kişi çıkmaz mı insanın.Tabi hoşlandığın kişinin de senden hoşlanması lazım,boş olması lazım,birbirinize uymanız lazım vs. vs. Ama ben mantık evliliği düşünmüyorum.Hoşlandığım ve anlaşacağım biriyle evlilik düşünüyorum.Erkeklerin büyük çoğunluğu mantık evliliği düşünmezler zaten(karşı tarafın maaşının benden yüksek ya da düşük olması önemli değil benim için)Ama bayanlar genellikle kendilerinden düşük maaşlı insanlarla evlenmeyeceği için onlar sevmeden evlenebilirler diye düşünüyorum.Madem karşı tarafın maaşı senin için önemli değil,neden hakim eş istiyosun derseniz,atandıktan sonra doğunun küçük bi ilçesinde zaten eş bulamazsın 250 bayan içinden birini beğenmedikten sonra 10 kişi içinden birini beğenmen zor,gidip ankarada öğretmenevlerinde sokaklarda kampüslerde kız peşine düşcek halimizde yok hakim adayı olarak,bir de ben hukuku çok seviyorum çoğu meslekdaşımın aksine iş dışında da hukuki konuları tartışmayı çok seviyorum,eşimin de hukuku olması evde de konuşabileceğim biri olması anlamına gelir,tabi karşı tarafın sıkılmaması lazım.Gerçekten mesleğini çok seven insanın da evde hukuk konuşmaktan sıkılacağını da düşünmüyorum.

Toplam 1106 mesaj
12345678910111213»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi