Editörler : E.Kayı Han
«789101112131415161718»

dadom
Kapalı
25 Mart 2009 12:04

SINAVI KAZANAN HERKES TERCİH YAPABILIR Mİ YOKSA SADECE EK:3 TE İSMİ BULNANLARMI TERCİH YAPABILECEK

tek-tonik
Kapalı
25 Mart 2009 13:33

Arkadaşlar 2009/1'de çalıştığı birimce bir üst yazıyla tercih formalarını gönderir diyordu.Dikkatinizi çekiyorsa 2009/2'de üst yazı diye bir ibare yok.Dolayısıyıyla sadece onaylı tercih formlarını APS yada kargoyla göndermek gerekiyor.Dadom rumuzlu arkadaş bu aşamada sadece EK-3'teki personel tecih yapabilecek.Selamlar....

gokhanozkan09
Aday Memur
25 Mart 2009 13:34

Eş Durumu hala tam olarak netlik kazanmadı.

Bu konuda bilgisi olan varsa son gelişmeler hakkında...

paylaşırsa şimdiden teşekkürler

veterinerdem
Şube Müdürü
25 Mart 2009 14:34

Eş durumu ve diğer mazeretlerle ilgili komisyonlar devam ediyor...Bi çok kişininki belli oldu ama açıklamıolar...Durumu belirsiz olanlar yani komisyonun karar veremedikleri veya eksik evrakı olanlarıda pergemden arıyolar.Evrak istiyorlar.Salı günü sonuçlanmış olacak aksilik olmazsa açıklanır...Olumsuz olanlar 1-8 nisanda tercih yapacak...

baran79
Aday Memur
26 Mart 2009 09:04

arkadaşlar ben nisan ayında askere gitmek için karar aldırdım. acaba benim kadro durumumda bir aksaklık olurmu.

bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.

Zea mays
Aday Memur
26 Mart 2009 09:52

Bende nisan'da gitmek için karar aldırdım, herhangi bir sıkıntı olacağını tahmin etmiyorum. Çünkü kadrolar geldiğinde biz askerde olacağız, dolayısı ile bize tebliğ edilmesi mümkün olmayacak. Tebliğ edilmediği içinde bi sıkıntı doğmaz..

d.davut03
Aday Memur
26 Mart 2009 11:29

tarım bakanlığında unvan değişikliği sınavı konusunu mecliste gündeme getiren sayın Muhsin YAZICIOĞLU başkanın geçirmiş olduğu kazadan dolayı üzüntülerimi paylaşıp kurtarılması için dualarınızı esirgememinizi rica ediyorum. Dualarımız seninle Muhsin başkan inşallah sağ salim kurtulursun.

"BELKİDE"
Kapalı
26 Mart 2009 16:58

öncelikle MUHSİN BAŞKAN VE BERABERİNDEKİLERE DUALARIMI GÖNDERİYORUM...

atama işlemlerine gelince; 5 aydır bu bakanlıkta çalışıyorum, bu kadar kalitesiz bir bakanlık görmedim. genelge yayınlanıyor insanlar gerektiği gibi aydınlatılmıyor, birilerinin mazeretleri yüzünden sınıf farkı olan ve aylkık 700 tl zararı olan insanlar aylardır mağdur ediliyor. ve nihayetinde daha da mağdur edilecek ve yer değişikliğine zorlanacaklar..

şunu anlamış değilim; 5 ve 6. bölge illerinin sadece 1.grup personelin hizmetine mi ihtiyacı var, bir teknikere peysaj mimarına v.s. ihtiyaç yokmu.

ayrıca bizleri zorla doğuya gönderenler, batıda doğu yüzü görmeyenleride mecburi hizmet adı altında sırayla doğuya gönderebilecekler mi???

kadromu alınca yapacağım ilk iş bu teşkilkattan ayrılmak...

gariban.60
Memur
27 Mart 2009 09:33

evt kardeşim ben dsi den falan bilgi almaya çalışıyorum bilgin varsa bana bilgi versene

"BELKİDE"
Kapalı
27 Mart 2009 10:28

özel idare ve çevre orman md ile görüştüm.atamadan hemen sonra dilekçe yazcam hangisi önce olursa artık...

gariban.60
Memur
27 Mart 2009 11:13

ARKADAŞLAR ÖZEL İDARE DE NE İŞ YAPILIYOR HANGİ GÖREV VERİLİYOR

ender bey
Aday Memur
27 Mart 2009 12:00

BENDE ASKERE GİDİYORUM.BU KADAR BEKLEDİK.OLMADI BİŞEY.HAZİRANI BULUR BU İŞLER.

ZEYZİK ASKER DÖNÜŞÜ SANA UĞRAYACAĞIM HABERİN OLSUN.

baran79
Aday Memur
27 Mart 2009 13:27

arkadaşlar personelle görüştüm biraz önce.

askere gidenlerin durumu hakkında komisyondan karar çıkacakmış. kadroları geri dönebilir diyolar.o yüzden erteleyin diyolar. bilgisi olan varsa acil paylaşırsa sevinirim.

Zea mays
Aday Memur
27 Mart 2009 14:07

Bu saatten sonra askerliği nasıl erteleyeceğiz. Kadrolar geri dönecekmiş, dönsün.Elbet bizde askerden döneriz, o zaman İdare Mahkemesine gitmek zor mu?

backir
Aday Memur
27 Mart 2009 16:39

Merhaba Arkadaşlar;

Askerlik durumu ile ilgili bazı bilgiler istenmiş, daha önceki unvan atama işlemlerinde karşılaşılan bir durumdan bahsedeyim.

Eğer unvan atama işlemi sonucu atama kararının tebliği süresi içinde hala memur iseniz, yani askere gitmek üzere memuriyetten ayrılmamış iseniz, tebellüg ederek askere gidebilirsiniz. Aksi takdirde atama kararı çıkmamış ise ve siz askere gitmek için ayrılmış iseniz. Memuriyetle ilişğiniz kalmadığı için unvan atama işleminiz yapılamaz. daha önce mahkemeye başvuran arkadaşlara verilen cevap böyle.

Ancak genelgeye eklenen maddeye göre sınavı kazanmış olmanız dolayısıyla, bir sonraki sınava kadar hakkınızdan feragat etmemek şartıyla hakkınız saklıdır. Saklı olan bu hak için karar mercii personel genel müdürlüğünündür.

ender bey
Aday Memur
27 Mart 2009 21:45

arkadaşlar kimi arıyorsunuz ve bunları kim söylüyor size.ünvan değişikliğini 3 seneden beri bekliyorum.BENDE PERSONELDEN HASAN ALKANI ARADIM GİDEBİLİRSİN HERHANGİ BİR ENGEL YOK DEDİ.HAKKIN SAKLI KALIR DEDİLER KENDİLERİ.ERTELEYİN DİYORLARMIŞ ELİMİZDE Mİ Kİ ERTELEYELİM.NASIL ERTELEYECEKMİŞİZ.RAPOR MU ALACAĞIZ.

ÖNCEKİ ÜNVAN SINAVLARINDA ASKERDEYKEN SINAVA GİRENLERİDE BİLİYORUZ.UZN DÖNEM ÇIKIP 1-5 YIL SONRA DÖNÜP KADROLARINI ALANLAR VAR.BENCE BULANDIRMANIN BİR ANLAMI YOK.KADROLAR GEWRİ DÖNEBİLİR DİYORSUNUZ.BUNU HANGİ VİCDANSIZ YAPABİLİR.SÖYLENTİLERE GÖRE KOUŞMAYALIM.ADAM KPSS Yİ KAZANIYOR ASKERDEYKEN İŞE BAŞLAYAMIYOR .ASKER DÖNÜŞÜ YA ALIYOR YADA MAHKEMEYE VERİP İŞE BAŞLIYOR.BİZDE HAKLARIMIZ SAKLI KALIYOR.ARARKEN KONUŞMA ŞEKLİNİZDE ÖNEMMLİ KADROLAR GERİ DÖNECEK MİŞ DOĞRUMU DİYE SORMAK VAR.BİRDE ASKERE GİDİYORUM.ASKER DÖNÜŞÜ NASIL BAŞLAYACAĞIZ GİBİ SORULAR SORMAK VAR.BENCE BİR YANLIŞ DAHA VAR .DUYUMLARA GÖRE HAREKET ETMEYİN.VE DUYDUĞUNUZ YANLIŞLARI DOĞRU KABUL ETMEYİN.

dolgan
Aday Memur
28 Mart 2009 15:01

Ya niye başka mesleklere arkadaşlar bu kadar ilgi gösteriyor anlamadım. diğer mesleklerden size ne doğuya gidiyormuş gitmiyormuş. Nereden biliyorsunuz peyzaj mimarlarının doğuya gitmediğini. muş van doğu sınıfına girmiyormu. hem bütün il merkezlerinde peyzaj mimarı varmıda ilçelere verilsin. herkes işini yapsın işiyle ilgilensin... Ve artık türkiyede mühendislik olarak sadece orman ziraat yok artık diğer meslek dallarıda gelişiyor ve herkes mesleğini yapıyor. eskiden bir kaç mühendislik vardı her işi yapıyorlardı.

Onlara elbette sözüm yok o zaman yetişmiş yeterli eleman vardı. Ama artık herkes işiyle ilgilensin.

a-s
Aday Memur
30 Mart 2009 09:40

Seçim Seçim dedik seçimde geldi geçti

nkra
Aday Memur
30 Mart 2009 11:52

yarın açıklanacak mı acaba yoksa yeni bir genelge daha gelir mi? son dakika bilgisi olan var mı arkadaşlar

gariban.60
Memur
30 Mart 2009 15:04

yarında bi genelge gelirse herhalde rekora girer bakanlık. ünvan değişikliği için en fazla genelge hazırlama rekoru ama bu durumda bizlerde bırakacağı izler dolayısıyla mazlumların ahıyla yaşarlar istedikleri gibi yapsınlar ne diyelim. karşılarında düşünen,üzülen,kızan bi varlık (insan) olduğunu biliyorlarsa artık uzatmazlar. ama aksi takdirde ben bizi insan yerine koymadıklarını düşünürüm

Toplam 12714 mesaj
«789101112131415161718»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi