Editörler : E.Kayı Han
«121314151617181920212223»

tek-tonik
Kapalı
01 Nisan 2009 15:03

Arkadaşlar herkesin 6.tercihinde problem varsa bu anlamda bir eşitlik var demektir.Dolayısıyla tercih formunu o haliyle göndermenin bir sakıncası olmadığını sanıyorum.Ayrıca kaydettiğimiz iller bakanlıkta bir programdada saklanıyor olmalı.Belki çıktıda çift il görünsede kayıt programında tercihin doğrusu yer alıyordur.Ben yinede pergem'in anasayfasındaki mail adresine bir mail gönderdim bu konuyla ilgili.Cumaya kadar bekleyip sonra APS'ye vermeyi düşünüyorum.Selamlar.

antikacılar
Aday Memur
01 Nisan 2009 16:18

Kaydetmeden çıktı almak birşey ifade etmiyor bence -ki bir şey değiştirmez de.. Böyle kabulleneceğiz n'apalım, neyi düzgün işliyorki buda düzgün, problemsiz olsun.

jeovst
Aday Memur
01 Nisan 2009 16:26

hata veriyor arkadaşlar sistem çöktü galiba

jeovst
Aday Memur
01 Nisan 2009 16:30

tercih yapılamıyor.

ayzeir
Aday Memur
01 Nisan 2009 16:56

şimdi biri tc. kimlik numaralarını girip herkese doğu yassa onaylasa ne olacak düşünen yokmu bunu.

birde arkadaşlar mahkeme dilekçe örneklerini yayınlarlarsa bizede yol göstermiş olurlar.

ben böyle bir bakanlıkta çalıştığım için utanıyorum.

adaleti Allah'tan bekliyorum.

tunahan16
Aday Memur
01 Nisan 2009 17:02

arkadaşlar eklerde isim değişikliği yakaladım birinin ismi iki defa kullanılmış birinde 4 ve 5 ten tercih yapabilir diyor birinde sadece 4 ten gerci buda benim sayemde oldu sanırsam.. sabah pergemi aramakla hata ettim düzeltme yaptılar hemen ve ek 5 108 kişi oldu torpile son daha çok kişi var .. şimdi doğu süresini doldurmamış ve tablo 4 ve 5 ten tercih yapabilir ibaresi taşıyan arkadaşlar var mahkeme sürecini inşallah yakında başlatacam bu işler çocuk oyuncağı olmaya başladıı artık sonn

jeovst
Aday Memur
02 Nisan 2009 08:45

Violation of PRIMARY KEY constraint 'PK_KP_BASVURU'. Cannot insert duplicate key in object 'KP_BASVURU'. The statement has been terminated.

Arkadaşlar tercih yaparken kaydet tuşuna basınca bu yazı çıkıyor.bu konuda biligisi olaa varsa paylaşalım

gariban.60
Memur
02 Nisan 2009 09:03

arkadaşlar bu il labaratuvarları, enstitüler. merkez teşkilatının hepsininde elemanlarına ihtiyaç varmış sizde benim gibi acıdınızmı. 1 elemanlarını kaybetmediler. bizde nizamettin ekinci beye gidip fedakarlk yapalım madem ihtiyaçları var oralarda çalışalım. yazıktır onlara. ben 2 kişi çalşıyorum ilçe tarımda 4. bölgede burasını 1 kişi idare eder nasıl olsa

sklamen
Aday Memur
02 Nisan 2009 09:13

slm arkadaşlar! ben tercih yaptıktan sonra elektrik gitmişti ve çıktı alamamıştım. Pergemi aradım bilgi işlemden sildiler tercihlerimi ve 15 dk sonra gir dediler. Aynen yaptım ve çıktı aldım. sanırım 1 defa tercih yapılıyor.

d.ismail
Aday Memur
02 Nisan 2009 09:34

tercih yapacak arkadaşlara allah yardımcı olsun. laboratuvar v.b kurumlardaki yetişmiş eleman mantığı güzelde keşke en az 5 yıl yalışmak zorunda bıralıksalardı(norm kadro gibi) çogu arkadaş kadroalır almaz bir torpil bulup yer değiştirecek ne anlamı kaldı o zaman.

Artist20
Aday Memur
02 Nisan 2009 10:00

sklamen kardeş hangi noyu aradın, bide biz arayalım verde

a-s
Aday Memur
02 Nisan 2009 10:26

arkadaşlar takıldığım bir konu var tercihleri gönderirken birim amirine imzalattım ve diploma suretinide ekledim buna herhangi bir üst yazı yazmama gerek varmı (bence yazılması lazım) il müdürlüğüne sordum kendiniz gönderiyorsu nuz üst yazı yazmıyorsunuz dedi ama yine takıldım. üst yazı olmasada dilekçe benzeri birşey olması gerekmez mi

m san
Aday Memur
02 Nisan 2009 10:55

arkadaşlar dün bana personel genel müdürlüğü tarafından hayatımın en acı 1 nisan şakasını yaptılar. eş durumundan kalmayı umud ediyordum , sabah internetten sonuçlara baktım gerçektende eş durumundan yerimde kalacağım yazıyordu. tabi ailece büyük sevinç yaşadık. hemen önümüzdeki 10 yıla ilişkin yeni planlar yapmaya başladık. ama ama öğleden sonra 2 sularında personel mühendisler atama şube müdürü aradı. komisyon kararının yanlışlıkla listeye geçtiği aslında yerinde kalanlarda değil tercih yapanlar arasında olduğumu birazdanda listenin yeniden düzenlenip yayınlanacağını söyledi. hı hı hı şaka yapıyorsunuz dedim, tabi bugün 1 nisan ya beni kandırıyorsunuz dedim. yot gerçek dedi, dondum kaldım 2-3 dakika şoktan çıkamadım. sonunda şaka değil gerçek olduğunu anladım. tabi öğleye kadar dairede bütün arkadaşların gözünaydın tebriklerini aldıktan sonra öğleden sonra acı haberi verince millette bir tuhaf oldu kime söyledimse şaka yapıyorsun . bugün 1nisan bizi işletiyorsun dediler. tabi yeniden düzeltilmiş listeyi görünce herkes sükuta büründü. ben ise hala şaşkınım bir kendime gelebilsem. neyse öylede böylede hakkımızda hayırlısı olsun. bilmiyorum benim gibi yanlışlığa uğrayan varmı forumdaki arkadaşlardan?

tek-tonik
Kapalı
02 Nisan 2009 11:03

jeovst rumuzlu arkadaşım,o yazı tercihleri yapıp çıktıyı aldıktan sonra bazı şeyleri değiştirmek istediğinde yani 2.kez tercih yapmak istediğinde çıkıyor.Buda gösteriyor ki 1 defa tercih yapıp onu bir daha düzeltme şansın yok.Eğer ilk defa tercih yapmak üzere o programa girdiysen vahim bir durum sözkonusu demektir.Senin yerine başka biri tercih yapıp kaydetmiş anlamına geliyor.İnşaallah öyle değildir.Bu durumda pergemi arayıp sklamen gibi o tercihleri sildirip kendi tercihlerini yapmalısın.Selamlar...

gariban.60
Memur
02 Nisan 2009 11:10

m san gerçekten çok üzüldüm Allah yardımcın olsun. eşin neiş yapıyor. çünkü biz umutlanmamıza rağmen üzüldüysek seni bu kadar üzenler utansın

sklamen
Aday Memur
02 Nisan 2009 11:19

bilgi işlemden müslüm bey derseniz santral bağlar. sanırım dahilisi 12 39 ya da 12 36 tam hatırlamıyorum

m san
Aday Memur
02 Nisan 2009 11:31

gariban60 teşekkür ederim.eşim ssk lı 11 yıl hizmeti var, ziraat odasında çalışıyor. tabi onlarında tayin durumu yok. aslında benim eş durumundan olmamasının nedeni ben harita mühendisiyim ama halen ilçede görev yapıyorum eşimde aynı ilçede. bulunduğum il de 1 kişilik kadro var o da dolu olduğu için tercih yapacakmışım.

karahun
Aday Memur
02 Nisan 2009 11:48

Tarım Bakanlığın yaptığı işler gibi bu işte hertürlü açıklık ve şeffaflıktan uzak kimlerin neden yerinde kaldığı, kimlerin tercih yapacağı nasıl belirleniyor? doğuya gelirsin birdaha çıkamazsın buradan 3 yıl dediklerrine bakmayın

"BELKİDE"
Kapalı
02 Nisan 2009 11:51

ya birşeyde doğru olsun şu bakanlıkta, adam tercih yapmış tekrar değiştirmek istiyor olmazzzzzzzz sistem hata verio:-))

1 ayda hazırlanan sistem anca böle olur..

yok yok kadromu alayım bir dakika durmayacağım bu bakanlıkta...

gariban.60
Memur
02 Nisan 2009 11:55

TM O ZAMAN BENİM EŞİMDE SSKLI BULUNDUĞUM İLDE KADRO AÇIĞI VAR AMA 2 YIL OLMADIĞINDAN YAPMIYORLAR. M SAN NIN DEDİĞİ GİBİ BAKANLIK GARANTİ VERİYORMU DİĞER KURUMLAR GİBİ 3 YILI NERDE. BİRDE DOĞU HİZMETİ DOKTOR POLİS VE ASKER DIŞINDA KİMDE VAR ACABA. DOĞUNUN ACİL İHTİYACIYSA KPSS DEN DE POLİS GİBİ HERKESİ GÖNDERSİNLER 50 40 KADRO AÇMIŞLAR TARIM BAKANLIĞINDAKİ ALIMLARA BAKIN. HEPSİ BATI. PEKİ ONLARDA GLECEKMİ DOĞUYA OF OF HAKSIZLIK OLDUĞUNDAN BU SIKINTIMIZ BUNU BİR ANLASINLAR HERKES GİTSE KİMSE GAM YEMEZ. POLİS BİLİYOR ENİNDE SONUNDA GİDECEĞİNİ BİZDE İSE 2003 YARI GİDER 2005 KALIR ÇOĞUNLUĞU 2009 GİDER ŞANSINA PAŞA GÖNÜLLERİ NE İSTERSE BÜYKLERİN BİDE SADECE DOĞUNUN MÜHENDİS VE VETERİNER AÇIĞIVAR TEKNİSYEN SAĞLIKÇI FALAN YOK

Toplam 12714 mesaj
«121314151617181920212223»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi