Editörler : E.Kayı Han
«131415161718192021222324»

a-s
Aday Memur
02 Nisan 2009 12:01

arkadaşlar tercihleri bakanlığa gönderme konusunda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

acaba direk çıktıyı alıp imzalatıp mı gönderiyoruz.

yoksa dilekçe v.b. materyal yazıyormuyuz.

ayrıca müdürlüğümüz herhangi bir üst yazı yazıyor mu?

"BELKİDE"
Kapalı
02 Nisan 2009 12:01

bu atama sürecinde kesin olan ir şey var; eşitlik yoktur..

bu durumdan rahatsız olan arkadaşlar bir araya gelip dava açmalıyız, bencede kesinlikle davayı kazanırız...

denildiği gibi doğunun sadece müh, vet, ihtiyacı var sanki teknisyen tekniker ihtiyacı yok.

şunuda merak ediyorum; batıda çalışan herkes doğu görevi yaptımı veya bundan sonra mecburi olarak doğu hizmetini yapmak zorundamı, doğu hizmetini yapmadan emekli olamayacakmı????????

ayrıca sendikalardan hiç ses çıkmıyor, bu gidişle istifa edeceğim ve hiç birine üye olmayacağım...

m san
Aday Memur
02 Nisan 2009 12:56

a-s arakadaşım ben tercihimi bugün gönderdim. personelin sayfasında belirttiği gibi; tercihini yapıyorsun, kaydet tuşuna basıyorsun, o sayfanın bir çıktısını alıyorsun, birim amirinin isim kaşesi, imza ve mühürlettikten sonra içinde şüphe kalmaması için çıktıdaki ünvanı kısmına istersen kalemle yeni ünvanını yaz çalıştığı birim kısmınada çalıştığın kurumu yaz, personel sayfasından onaysız diploma gönderenler kısmında da adın geçmiyorsa çıktıyı zarfa koy ve aps veya kargoyla personel genel müdürlüğüne gönder. ben öyle yaptım. üst yazıya falan gerek yok çünkü açıklamalarda öyle bir şey geçmiyor. şimdiden hayırlı olsun arkadaşım a-s

jeovst
Aday Memur
02 Nisan 2009 13:55

tek-tonik tşk ederim.aradım ve kaydı sildiler.tekrar tercih yaptım.sorun çözüldü.bilgi işlemi arıyorsunuz aynı sıkıntıyla karşılaşan arkadaşlar.1243 dahili numara herkes için hayırlısı olsun

izbek20
Memur
02 Nisan 2009 14:10

Bugün tercih yapan arkadaşlar 5. ve 6. tercihlerin aynı çıkması durumu yine devam ediyor mu? Sistem düzeltimi ? Tercih yapan arkadaşlar lütfen paylaşın... Bizde ona göre hareket edelim...Sistem düzeldiyse bizde Ankara yı arayalım, yeniden kayıt yapalım ...

AN GELİR
Aday Memur
02 Nisan 2009 14:11

artık kısmetse 30 aralık 2009 a kadar atamayı yetiştirecekler

sklamen
Aday Memur
02 Nisan 2009 15:52

arkadaşlar ben tercih çıktısına diplomamı ekleyip bugün kargoya verecem. üst yazı falan yazmadım.birşey olmaz heralde

"BELKİDE"
Kapalı
02 Nisan 2009 16:22

nasıl bir bakanlıktır anlamadım, para verdik diplomamızı noterden onaylattık istedikleri vakitte adamlara gönderdik ilan etmişlerki diplomanız bize gelmedi.

bakanlık genel evrağı aradım müh atama şubesine teslim ettik diyorlar şubeyi arıyorum, karşıma bir bey çıkıyor sanki köylüyü azarlar gibi konuşuyor BİR DAHA GÖNDERECENNN...

bu kadar hayal kırıklığına inanamıyorumm, diyorumya kadromu alayım ilk işim başka bakanlıklara geçiş için dilekçe yazmak...

sklamen
Aday Memur
02 Nisan 2009 16:26

ya belkide bu diplomalar ayrı yerlerde kullanılıyor. ana dosyaya konulmak üzere dediğine göre. Bide anlamadığım genelgenin sonuna 14. maddeye göre aşağıdaki listede adı geçenler tercih çıktılarını dilekçeyle beraber göndersin demiş. ve altında 2 kişi var. bunu anlayan var mı?

Artist20
Aday Memur
03 Nisan 2009 10:25

selam arkadaşlar...

pergemde hangi adrese kime yolladınız. bilgisi olan ya da yollayanlar nereye yolladı acaba --gene kaybolmasın diplomalarımız--

hayırlı cumalar herkese

sklamen
Aday Memur
03 Nisan 2009 10:34

biz ilçe tarım olarak, 3 kişinin tercih çıktılarına diplomaları ekledik, üst yazı ya da dilekçe yazmadık ve kargoyla gönderdik dün. inşallah herhangi bir sorun olmaz. diploma göndermekten gına geldi artık. Zarfın Üzerine de TKB Personel Genel Müdürlüğüne diye yazdık. Yani herhangi bir birim belirtmedik. Bugün ya da yarın arayacaz ulaştımı diye. hayırlısı olsun artık yapacam bişey yok daha da. veriyorlarsa versinler artık kadroyu daha fazla yormadan.

izbek20
Memur
03 Nisan 2009 10:48

Arkadaşlar APS nin ulaşıp ulaşmadığını, hangi işlemin yapıldığını barkod numarasıyla PTT nin sitesinden takip edebiliyorsunuz... Herkese tercihleri ve sonuçları şimdiden hayırlı olsun ...

tunahan16
Aday Memur
03 Nisan 2009 11:05

sklamen arkadaşım o iki kişi biri ilçe müdürü diğeri şube müdürü onların durumu farklı o yüzden yani onlar üst tabakadan anlıyacan:)))

"BELKİDE"
Kapalı
03 Nisan 2009 11:11

evraklarını gönderecek arkadaşlar; lütfen TKB PERGEM EVRAK KAYIT diye belirtirseniz daha iyi olur...

DÜN ARADIM 11 MARTTA GENEL MÜDÜRLÜK EVRAK KAYIT DİPLOMAMI MÜHENDİS ATAMA ŞUBESİNE VERMİŞ, MÜHENDİS ATAMADAKİ GÖREVLİ ISRARLAR SERT BİR ŞEKİLDE TEKRAR GÖNDERMEM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ...anlamak ne mümkün!!!

tekrar herkese hayırlı olsun, ALAH herkesin gönlüne göre versin...

ayzeir
Aday Memur
03 Nisan 2009 11:15

alındı ihbarnamesi ile kargoyla gönderin ptt den alındı kağıdı gelir size sorun olduğunda belgeniz olur elinizde

Artist20
Aday Memur
03 Nisan 2009 11:33

burası 4. bölgede bir ilçe tarım müdürlüğü ne kargo şubesi nede ptt nin aps servisi var, nede aradığında bulabildiğin bir noteri.. ah ahhhhh ne diyeyim yerimize gelecek olan lara kolaylıklar....

sklamen
Aday Memur
03 Nisan 2009 11:49

tercih çıktısını ve diplomamı üst yazısız ve dilekçesiz gönderdim. sorun olur mu?

tek-tonik
Kapalı
03 Nisan 2009 14:41

Arkadaşlar üstyazı gerekmiyor.Zira 2009/2 nolu genelgede birimleri aracılığıyla gönderilmeyecektir deniyor .Üstyazı yazarsanız biriminizi vasıta kılmış olursunuz.Duruma göre sadece çıktı,yada diploma ve çıktı gönderilmesi yeterli.Yalnız bu sistem suistimale çok açık bence.Önceden adaylara bir kullanıcı şifresi gönderilip,daha sonra tercih yaptırılmalıydı.15 nisandan sonra daha çok kargaşa yaşanır gibi geliyor bana.İnşaallah öyle olmaz.Herkese hayırlı olsun.

Artist20
Aday Memur
03 Nisan 2009 15:03

arkadaşlar adres olarak sadece personel genel müdürlüğümü yazılacak, yoksa hangi birime yazılacak bilgisi olan ?

sklamen
Aday Memur
03 Nisan 2009 15:13

tarım ve köyişleri bakanlığı

personel genel müdürlüğü yazmanız yeterli

Toplam 12707 mesaj
«131415161718192021222324»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi