Editörler : E.Kayı Han
«141516171819202122232425»

tek-tonik
Kapalı
03 Nisan 2009 16:10

Eskişehir yolu 9.Km. Lodumlu/ANKARA'yıda eklerseniz iyi olur.

bulent123456
Aday Memur
03 Nisan 2009 17:10

Bende başıma geleni yazayımda nasıl bir bakanlıkmış öğrenin.

Benim 9 yıl güneydoğu anadolunun doğusunda görevim var.

Eşiminde aynı yerde 5 yıl görevi var.

Bütün belgeleri hazırladık gönderdik. Bakanlıktan aradılar eşinin noter onaylı diplomasını (sanırım ekonomiyi canlandırmaya çalışıyorlar çünkü göndermiştik) ve hizmet belgesi istediler. Bende eşimin doğu görevi var diye hiç aklımın ucuna kötü bir şey gelemdi belgeleri gönderdim. sonra sonuçlar açılanıca şok oldum 2 günde zor kendime geldim. Eş durumu uygun değil tercih yapacak yazmışlar. İstediğim yere atanmayayım kesin mahkemeye gideceğim.

İyi günler.

jeovst
Aday Memur
03 Nisan 2009 17:11

mng kargoyla göndermiştim. az önce kısa mesaj geldi teslim edilmiş.teslim alanın adı var.pergemden kontrol ettim evrak ta çalışan bir arkadaş.göndermeyenler varsa tavsiye ederi.sms takipli gönderin

bit-korumacı
Aday Memur
03 Nisan 2009 20:51

Bülent12346 benim durumumda senle aynı. Bende akıl edemedim enayice gönderdim istediklerini bunu yapacakları hiç aklıma gelmemişti. Şimdi kara kara düşünüyorum eşimin hizmet yılı benden azmış gerekçeleride bu. Daha tercih bile yapmadım. Ben sanırım hakkımdan vazgeçeceğim verdikleri kadorunnuda ünvanında canı cehenneme. daha hala yaptıkları haksızlığa inanamıyorum. Allah ım birgün onlarıda ailesinden eşinden çocuklarından ayırırsa ancak o zaman anlarlar.

"BELKİDE"
Kapalı
06 Nisan 2009 09:39

hayırlı günler, tercihler tamam sıra postada..

umarım en kısa zamanda açıklanır ve yerimize başlarız.

herkese hayırlı olsun...

melisa23
Aday Memur
06 Nisan 2009 11:20

herkese hayırlı olsun çalıştığınız ve gitmek istediğiniz yerler hakkında bilgi verirseniz tercihler için bile faydalı olunur.

ender bey
Aday Memur
06 Nisan 2009 14:01

bölümün hangisi? mardini yazabilirsin.gayet güzeldir.her türlü imkanı var.kar kış yok.hava olarak güzel.her türlü ulaşım imkanı var.

emre_bey79
Memur
06 Nisan 2009 14:23

Ben İstanbul'u yazdım istanbulda en iyi ilçe (mesai vb.rahatlık bakımından) hangısı acaba bilen varsa yazsa sevınırım.

Ayrıca İstanbulu yazan varmı benden başka?

yunuvar
Memur
06 Nisan 2009 14:47

Mahkeme için kimseyle görüşen oldu mu arkadaşlar. Sendikamızın(!) avukatları varmış. Bugün akşam üzeri aramamı söyledi sekreteri. Bilgi almaya çalışacağım.

d.ismail
Aday Memur
06 Nisan 2009 14:59

istanbul mükemmel bir seçim tebrik ederim. allah kolaylık versin

ender bey
Aday Memur
06 Nisan 2009 15:12

MARDİN VETERİNER HEKİMLER İÇİN EN SORUNSUZ YERLERDEN BİRİ.GENELDE İŞ YOK VE ARKADAŞLAR GENELDE YATIYORLAR.İZİN PROBLEMİ DE YOK.VETERİNER HEKİMLERE TAVSİYE EDERİM.

izbek20
Memur
06 Nisan 2009 15:32

Arkadaşlar bazı illerde eş durumundan kalanlar olduğu halde, o illerde boş kadro sayısı aynı, değiştirmemişler... Bu durumda o illeri tercih edebilecekmiyiz... Yoksa o kontenjanlar doldu mu? Bilgisi olan varmı? Paylaşırsanız memnun olurum ...

ayzeir
Aday Memur
06 Nisan 2009 18:17

yunuvar sonuçtan bizede haber verirmisin. telefonunu da ver bizde arayalım. bu işten başka çıkış yok.

caucasian565
Aday Memur
07 Nisan 2009 09:10

izbek20 arkadaş ben söz konusu kadroların yalnızca tercih eecek kişilere ayrıldığını düşünüyorum zira balıkesir ili tabloda olmadığı halde o ilde ünvan değişikliği yapıp yerinde kalacak personel var.... benim merak ettiğim konu acaba bu işlemler ne zaman biter ve atamalar ne zaman gerçekleşir umarım genel tayin dönemine kalmaz....

yunuvar
Memur
07 Nisan 2009 10:52

Arkadaşlar, ben y.lisans mazeretimden dolayı mahkemeye vereceğim. Ama avukatın söylediği eğitim mazeret sayılmıyor dedi. Ama yine de evraklarını gönder ilgilenelim dedi. Zaten masrafları sendika karşılıyormuş. Sadece harç, vergi vs. 150 tl civarında bize yansıyormuş. Toç-Bir-Sen in hukuk işlerine bakan avukat arkadaş Tuncay DOLU. Ankara'da bi avukat. Öğle arası veya mesai bitimine doğru aramamı söylemişti sekreteri. Telefonu: iş: 0.312.230 54 15 cep: 0.505.300 21 38

caucasian565
Aday Memur
07 Nisan 2009 11:22

yunuvar arkadaş ben daha önce yüksek lisans la ilgili tayin olabilir mi diye müşteri hizmetlerine sormuştum onlarda lisans olabilir ama yüksek lisans isteğe bağlı çok da zaruri olmadığı için olmaz demişlerdi...

yunuvar
Memur
07 Nisan 2009 11:29

kardeş bu müşteri hizmetleri neresi :). Ayrıca benim öğrendiğimde, lisansda devam zorunluluğu olduğu için, mesai saatlerinde sıkıntı olduğu, ama y.lisansın devam problemi olmadığından dolayı mazeret sayılabileceği yönündeydi. Milli eğitimde Y.lisans direk tayin sebebi. Diyarbakır'dan Isparta'ya bu nedenle gelen arkadaşım var. Bakalım, hep beraber öğreneceğiz. Maalesef bizim bakanlıkta hiçbirşeyin adı belli olmaz. Hep böyle deneme yanılma yöntemi geçerlidir.

caucasian565
Aday Memur
07 Nisan 2009 11:49

valla ben 2006 da bunu akparti müşteri hizmetlerine sormuş ve bu cevabı almıştım...ondan sonra ondan da vazgeçtim....

izbek20
Memur
07 Nisan 2009 15:15

Arkadaşlar ben daha incelemedim ama bakanlık yeni bir komisyon kararı yayınlamış... Bilginize...

snr52
Aday Memur
07 Nisan 2009 15:21

arkadaşlar 2005 yılında bu ünvan değişikliği yönetmeliği yürürlükte iken bizim burada sınava giren arkadaşlar hep yerinde kaldı. şimdi bunu emsal gösteremez miyiz. birde merkez teşkilatı ile aramızda olan bu adaletsizliğe kimse ses çıkarmıyor mu..bence buda tutar..

eş mazereti şüpheli olan kimse yok mu bunları yazmıyosunuz .paylaşalım ve mücadele edelim.

Toplam 12726 mesaj
«141516171819202122232425»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi