Editörler : E.Kayı Han
«615616617618619620621622623624625626»

trsalgado
Daire Başkanı
04 Nisan 2024 09:44

ders çalışma işi en kolayı 2 3 hafta yeter ona, sınav açılacak mı önemli olan o

Rasti Raste, 1 yıl önce

Bizim sendika başkanı ekim gibi yapılması planlanıyor dedi ama henüz giden gelen bir yazı olmadığı için insan şüphe ediyor haliyle. Ders çalışıp çalışmamaya kararsız kalıyor insan.

04 Nisan 2024 11:10

Kontejanları her kurum kendimi belirliyor

trsalgado, 1 yıl önce

ders çalışma işi en kolayı 2 3 hafta yeter ona, sınav açılacak mı önemli olan o

Mehmetcan1717
Kapalı
04 Nisan 2024 11:51

Sendika bu sene içerisinde kesin diyor ama hiç bir gelişme yok maalesef

Mehmetcan1717
Kapalı
09 Nisan 2024 17:07

gncl

elektronik49
Şube Müdürü
09 Nisan 2024 17:59

Çok güncel

trsalgado
Daire Başkanı
10 Nisan 2024 08:27

acayip güncel :D Hayırlı bayramlar

Ruzgar.4701
Aday Memur
22 Nisan 2024 08:57

Bir gelişme var mı

Mari12
Memur
22 Nisan 2024 11:01

Orman Genel Müdürlüğünde açılacak mı bir bilgisi olan var mı?

Rasti Raste
Kapalı
26 Nisan 2024 08:40

Biraz araştırdım; 2021de açılan sınavdan önce 2020de "boş kadro, norm bilgileri" vs istenmiş ve 2021 Haziran sonuna kadar da herhangi bir yazı gelmemiş konu hakkında. 2018e baktığımda ise sınava dair bir şey bulamadım, galiba Bakanlığın sitesinden yayımlandı sadece. Fakat bu gün PBYS var ve bakanlık bu bilgiyi almak için yazı yazmaya gerek duymuyor olabilir. Yani demek istediğim Haziran ayının sonuna kadar açılıp açılmayacağı muğlak kalabilir.

Bakanlıkta söylenti var ama çalışma yok deniyor. Şimdi çalışma olsa ne tür bir çalışma olur ve neden böyle bir çalışmanın olmadığı konusunda sendika başkanlarımıza soralım, Bakanlıkta bu konuda çalışma yapılmasını sağlamaya çalışsalar iyi olur. Aslında benim merak ettiğim tasarruf tedbirlerinin bu konuyu kapsayıp kapsamayacağıdır. Sonuçta ünvanı değişenlerin maaşı artacak ve bu durumun sınavın ertelenmesine neden olup olmayacağıdır. Ola da bilir ama en azından bilelim. Sınavın açılmayacağını bilsem başka bir konuya odaklanacağım ders çalışma açısından. Fakat emin olamayınca hala ders çalışmaya devam ediyorum.

Bence artık sınavın olup olmayacağı önceki yıldan belli olmalı ve insanlar ona göre plan yapabilmeleridir. Sınavın olup olmayacağının sürpriz olmasının sorgulanması lazım artık.

ormanci0652
Memur
26 Nisan 2024 08:44

2021 de unvan değişikliği yapmış biri olarak yazıyorum ne ders çalışması bu kadar kasmayın
Rasti Raste, 12 ay önce

Biraz araştırdım; 2021de açılan sınavdan önce 2020de "boş kadro, norm bilgileri" vs istenmiş ve 2021 Haziran sonuna kadar da herhangi bir yazı gelmemiş konu hakkında. 2018e baktığımda ise sınava dair bir şey bulamadım, galiba Bakanlığın sitesinden yayımlandı sadece. Fakat bu gün PBYS var ve bakanlık bu bilgiyi almak için yazı yazmaya gerek duymuyor olabilir. Yani demek istediğim Haziran ayının sonuna kadar açılıp açılmayacağı muğlak kalabilir.

Bakanlıkta söylenti var ama çalışma yok deniyor. Şimdi çalışma olsa ne tür bir çalışma olur ve neden böyle bir çalışmanın olmadığı konusunda sendika başkanlarımıza soralım, Bakanlıkta bu konuda çalışma yapılmasını sağlamaya çalışsalar iyi olur. Aslında benim merak ettiğim tasarruf tedbirlerinin bu konuyu kapsayıp kapsamayacağıdır. Sonuçta ünvanı değişenlerin maaşı artacak ve bu durumun sınavın ertelenmesine neden olup olmayacağıdır. Ola da bilir ama en azından bilelim. Sınavın açılmayacağını bilsem başka bir konuya odaklanacağım ders çalışma açısından. Fakat emin olamayınca hala ders çalışmaya devam ediyorum.

Bence artık sınavın olup olmayacağı önceki yıldan belli olmalı ve insanlar ona göre plan yapabilmeleridir. Sınavın olup olmayacağının sürpriz olmasının sorgulanması lazım artık.

Rasti Raste
Kapalı
26 Nisan 2024 08:50

Ders çalışmak iyi oldu. Dilekçe hakkında kanun, Bilgi Edinme kanunu, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, 657 Sayılı Kanun ve en önemlisi resmi yazışma kurallarını öğrendim. Bunlar zaten her memurun bilmesi gerektiği ama çoğu memurun bilmediği konular. Sınav hiç açılmasa dahi ders çalıştığıma sevineceğim, zira öğrendiklerimi kullanıyorum.

Aday memurken de doğru dürüst eğitim alamadık, şuan durum nedir bilmiyorum ama 10 yıldan fazladır memur olanlar anlıyordur beni. Türkiye geneli durumun aynı olduğunu düşünüyorum.

İnsanlar bir şey öğrenmiyor ve çalışmaya başlıyor. Sonra da bir bakıyorsun saçma sapan taleplerde, hareketlerde bulunuyorlar. Ben böyle biri olmak istemiyorum. Ders çalışma dediğim şuan günde 1 saat zaten. o bir saati çalışmasam ne olacak sanki? Sosyal medyada zamanı öldüreceğim, ee 1 saat çalıştım diye bir şey kaybetmiş olmam, kazancım olur. Ayrıca sınav olmazsa mesela İngilizce öğreneceğim, çalışacağım. Yani boş zamanımızda sadece zaman öldürüyoruz, bunun 1-2 saatini bir konuya ayırmak insana çok şey katar.

ormanci0652, 12 ay önce
2021 de unvan değişikliği yapmış biri olarak yazıyorum ne ders çalışması bu kadar kasmayın

çamdalın
Şef
03 Mayıs 2024 23:10

2024 Nisan KİK Toplantı tutanağı yayınlandı.

Madde 4: "Görevde Yükselme Sınavına ilişkin çalışmalar tamamlanmış olup 2024 yılı içerisinde yapılacaktır. Görevde Yükselme Sınavının yapılmasına müteakip Unvan Değişikliği Sınavının yapılması için gerekli çalışmalar başlatılacaktır."

Ben bundan unvan değişikliği sınavının başka bahara kaldığını çıkarıyorum. Görevde yükselme yapılacak, bitecek diyor. Bu sınavın yapılması mülakatı derken yıl biter. Unvan için çalışmalar sonra başlayacaksa, bu iş seneye kalır.

elektronik49
Şube Müdürü
04 Mayıs 2024 06:43

Öyle saçma birsey olabilir mi.

Durdular bunca sene unvan sınavının yapılacağı yılı mi seçtiler.gecwn sene yada evvelki sene niye yapmadılar.Sendikalrı sıkıstirmaliyiz bu konuda 3 senedir okul bitirip bekleyenler var

çamdalın, 12 ay önce

2024 Nisan KİK Toplantı tutanağı yayınlandı.

Madde 4: "Görevde Yükselme Sınavına ilişkin çalışmalar tamamlanmış olup 2024 yılı içerisinde yapılacaktır. Görevde Yükselme Sınavının yapılmasına müteakip Unvan Değişikliği Sınavının yapılması için gerekli çalışmalar başlatılacaktır."

Ben bundan unvan değişikliği sınavının başka bahara kaldığını çıkarıyorum. Görevde yükselme yapılacak, bitecek diyor. Bu sınavın yapılması mülakatı derken yıl biter. Unvan için çalışmalar sonra başlayacaksa, bu iş seneye kalır.

elektronik49
Şube Müdürü
04 Mayıs 2024 08:48

Koltuk meraklılarından biri eksilmiş.

elektronik49, 12 ay önce

Öyle saçma birsey olabilir mi.

Durdular bunca sene unvan sınavının yapılacağı yılı mi seçtiler.gecwn sene yada evvelki sene niye yapmadılar.Sendikalrı sıkıstirmaliyiz bu konuda 3 senedir okul bitirip bekleyenler var

elektronik49
Şube Müdürü
04 Mayıs 2024 08:50

Koltukcular eksilesin

Mehmetcan1717
Kapalı
04 Mayıs 2024 09:38

13 yıldır yapılmayan görevde yükselmenin, ünvan değişikliğinin yapılacağı seneye denk getirilmesi ve ünvan değişikliğinin geriye ayılması tam anlamıyla bir toç-bir sen başarısızlığıdır. Son zamanlarda sadece ve sadece mühendisler için çalışıyor. Kontrol parası vs.

pardusoft
Aday Memur
05 Mayıs 2024 16:46

Maalesef son yapılan toplantıda görevde yükselme sınavının 2024 yılı içerisinde yapılacağı peşine müteakip unvan değişikliği için çalışma yapılacağı denilerek imza altına alınmıştır yani 2025 eylülüne kadar gider bu iş memnun olsun toçbirsenli abiler böyle devam şimdi herkes size hayal satan il başkanlarına bu kararı sorabilir toçbirsen sitesinden veya pergemden teyit ederekte yüzde 2 kararından sonrada cepten yiyen sendikanızdan istifa edebilirsiniz...

elektronik49
Şube Müdürü
05 Mayıs 2024 17:33

Sınav 2025 e sarkarsa sendikadan ayrilacagim.kesinlikle

pardusoft, 12 ay önce

Maalesef son yapılan toplantıda görevde yükselme sınavının 2024 yılı içerisinde yapılacağı peşine müteakip unvan değişikliği için çalışma yapılacağı denilerek imza altına alınmıştır yani 2025 eylülüne kadar gider bu iş memnun olsun toçbirsenli abiler böyle devam şimdi herkes size hayal satan il başkanlarına bu kararı sorabilir toçbirsen sitesinden veya pergemden teyit ederekte yüzde 2 kararından sonrada cepten yiyen sendikanızdan istifa edebilirsiniz...

çamdalın
Şef
05 Mayıs 2024 19:21

Çoğu bakanlık iki sınavı birarada yaparken tarım bakanlığının bu şekilde plan yapması çok kötü. Sendikanın da buna ses çıkarmaması ayrı bir şey. Muhtemelen mülakatın yakında kalkacağını düşünüyorlar ve de siyasi güç te ellerinde iken sınavı yapıp kendi elemanlarına müdürlük vermek istiyorlar. Bu arada unvan değiştirecek personel tabii ki umurlarında bile değil. Çünkü sizin yarın gideceğiniz sendika temsilcileri çoktan müdürlük hayali kurmaya başlamışlardır. Sizin de ağzınıza bir parmak bal çalıp gönderirler...

elektronik49
Şube Müdürü
05 Mayıs 2024 21:31

Bu kurum iki sınavı da aynı yılda yapamayacak kadar beceriksiz mi.insallah öyle degildir

Toplam 12707 mesaj
«615616617618619620621622623624625626»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi