Editörler : Lanet
«618619620621622623624625626627628629630

maesahin
Genel Müdür
09 Ağustos 2024 16:17

Bakanlık tayin yönetmeliğini bile yıllar sonra tamamladı ve çok sürprizler gördük. Görevde yükselme sınavı için de en son bakan bey bu sene yapılacak açıklamasında bulunmuştu, memurlar.net haber yapmıştı. Bugün açıklama yapsa sınav en erken ekimde. Bakalım beklemeye devam ediyoruz biz 15 yıldır beklemeye alıştık :)

Rasti Raste, 2 ay önce

Bakanlık sınav yapar ya da yapmaz eleştiriye açık göreceli bir durum ama Bakanlığın sınavı açıp açmayacağının bu kadar muğlak bırakılması yakışık olmayan sağlıksız bir durumdur. Yılbaşında sene içinde ne olup olmayacağı, aşağı yukarı ne zaman olacağı belli olmalı sağlıklı bir işleyiş için. Ali diyor olacak, Veli diyor olmayacak, hadı bakalım ne olacak. Böyle bir düzen.

MehendizBeg
Şube Müdürü
09 Ağustos 2024 19:28

Çoğu bakanlık yapılacak olan sınavı "Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği" şeklinde yapıyor. Madem görevde yükselme de yapılacak, neden diğer bakanlıklar gibi ikisi birlikte yapılmıyor.
maesahin, 2 ay önce

Bakanlık tayin yönetmeliğini bile yıllar sonra tamamladı ve çok sürprizler gördük. Görevde yükselme sınavı için de en son bakan bey bu sene yapılacak açıklamasında bulunmuştu, memurlar.net haber yapmıştı. Bugün açıklama yapsa sınav en erken ekimde. Bakalım beklemeye devam ediyoruz biz 15 yıldır beklemeye alıştık :)

anılkırcı
Aday Memur
10 Ağustos 2024 11:37

TRT açtı sınavı görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı olarak

maesahin
Genel Müdür
10 Ağustos 2024 17:31

Bizim bakanlığımız ünvan değişikliği sınavını 2 3 yılda bir görevde yükselme sınavını ise anca 15 yılda yapıyor. Bırakın aynı anda yapmayı :)))

MehendizBeg, 2 ay önce
Çoğu bakanlık yapılacak olan sınavı "Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği" şeklinde yapıyor. Madem görevde yükselme de yapılacak, neden diğer bakanlıklar gibi ikisi birlikte yapılmıyor.

havacıva
Aday Memur
11 Ağustos 2024 02:40

Unvan değişikliği seneye yapılırsa 4. yılında yapılmış olacak (en son 2021 de yapılmıştı)

elektronik49
Şube Müdürü
11 Ağustos 2024 08:53

Değerli bakanligimi iki sınavı birden yaparsa büyük bir mucize yasayacagiz

garg
Memur
11 Ağustos 2024 17:17

görevde yükselme de açmazlar bu gidişle sendikacılar açılacak diyor ama ben hiç güvenemiyorum

trsalgado
Daire Başkanı
11 Ağustos 2024 20:37

o sendikacılarin anasını avradını tavan boyası ile boyayayim

garg, 2 ay önce

görevde yükselme de açmazlar bu gidişle sendikacılar açılacak diyor ama ben hiç güvenemiyorum

maesahin
Genel Müdür
11 Ağustos 2024 23:41

Bana eksi basmayın arkadaşlar sınavı ben yapmıyorum. Sendikalar ikili oynuyor bakın görün dediğim çıkacak...

anılkırcı
Aday Memur
14 Ağustos 2024 10:38

Bir yetkili de çıkıp sınav takvimi açıklasa

santana10
Şube Müdürü
14 Ağustos 2024 14:15

3- Görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı açacak mısınız? Açılacaksa tarih belli mi? Bakanlık

santana10
Şube Müdürü
14 Ağustos 2024 14:18

3- Görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı açacak mısınız? Açılacaksa tarih belli mi?

Bakanlık olarak zaman zaman teknik personel ihtiyacımızı unvan değişikliği kapsamında kurum içinde yapıyoruz. Son olarak Ekim 2021'de bu sınavı yapmıştık. Bu sınavlarda 2 bin 244 personelimiz başarılı olmuştu. Yeni görevde yükselme sınavıyla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. Süreç netleşince kamuoyuyla paylaşacağız.

çamdalın
Şef
14 Ağustos 2024 14:21

Benim anladığım Bakan beyin çevresindekiler unvan değişikliğinin ne olduğunu tam olarak anlatamamışlar bakana beye. iki sınavıda aynı gibi konuşuyor. Daha öncede benzer bir ifade kullanmıştı, ben yanlış anlıyorum diye düşünmüştüm, şimdi emin oldum.

maesahin
Genel Müdür
14 Ağustos 2024 16:06

Bakana görevde yükselme soruyorlar bakan ünvan değişikliğini kastedip çalışmalarımız sürüyor diyor. Burada bir çelişki var.

çamdalın, 2 ay önce
Benim anladığım Bakan beyin çevresindekiler unvan değişikliğinin ne olduğunu tam olarak anlatamamışlar bakana beye. iki sınavıda aynı gibi konuşuyor. Daha öncede benzer bir ifade kullanmıştı, ben yanlış anlıyorum diye düşünmüştüm, şimdi emin oldum.

anılkırcı
Aday Memur
14 Ağustos 2024 20:49

Eyvallah mülakatı okudum konu gündemde kalsin diye yazdim

santana10, 2 ay önce

https://www.memurlar.net/haber/1107037/tarim-ve-orman-bakani-ibrahim-yumakli-dan-memurlar-net-e-ozel-aciklamalar.html

anılkırcı
Aday Memur
14 Ağustos 2024 20:55

Bugün tocbirsen denen memur oyalama teşkilatından istifa ettim bakan beyi ünvan sınavı ve görevde yükselme sınavı ile alakalı detaylı bilgilendirecek en önemli merci sendikadir ama telefonlarımiza bakmayan geri dönüş zahmetinde bulunmayan tocbirsen yetkilileri bizi ve sınavı umursamadigi için bir bilgi bile alamıyoruz

Katre52
Şube Müdürü
15 Ağustos 2024 09:20

darısı diğer üyelerin başına, umarım doğru yolu kalan üyelerde bulur.

anılkırcı, 2 ay önce

Bugün tocbirsen denen memur oyalama teşkilatından istifa ettim bakan beyi ünvan sınavı ve görevde yükselme sınavı ile alakalı detaylı bilgilendirecek en önemli merci sendikadir ama telefonlarımiza bakmayan geri dönüş zahmetinde bulunmayan tocbirsen yetkilileri bizi ve sınavı umursamadigi için bir bilgi bile alamıyoruz

Toplam 12593 mesaj
«618619620621622623624625626627628629630

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi