Editörler : Lanet
«618619620621622623624625626627628629630

halil6823
Memur
16 Ağustos 2024 10:26

Bakana bak. Tarım Bakanı olmuş Görevde Yükselme Sınavını da, Ünvan Değişikliği Sınavının ne olduğunu bilmiyor. İkisini ayırt edemiyor. Çalışmalar devam ediyormuş. Hep yuvarlak laflar. İşler torpille adam kayırmacılığıyla yapıldığı için. Hep lafta liyakat adalet nedir ama tam tersi yapılır. Ondan sonra Ülke tarımı niye batıyor. Niye üretim yapamıyoruz deniyor. Üretim yapılsada para etmiyor. Yok üretim planlaması nedir vb. Hep aynı tas aynı hamam. Bunlar adam kayırmaya torpil yapmaya ve kul hakkı yemeye çok alışmışlar.

(Tarım Bakanına soruyorlar: Görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı açacak mısınız? Açılacaksa tarih belli mi?

Bakanlık olarak zaman zaman teknik personel ihtiyacımızı unvan değişikliği kapsamında kurum içinde yapıyoruz. Son olarak Ekim 2021'de bu sınavı yapmıştık. Bu sınavlarda 2 bin 244 personelimiz başarılı olmuştu. Yeni görevde yükselme sınavıyla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. Süreç netleşince kamuoyuyla paylaşacağız. diye cevap veriyor.)

Mari12
Memur
16 Ağustos 2024 11:37

Bakan bey bu açıklamayı acaba unvan sınavı için mi yaptı görevde yükselme için mi sanırım unvan değişikliği için yaptı çünkü 2021 de ünvan sınavı olmuştu en son 2021 de yaptık dediğine göre

maesahin
Genel Müdür
16 Ağustos 2024 14:15

bence de ünvan değişikliği sınavı için konuştu. bu noktada sendika düzeltme yapıp görevde yükselme sınavını sormalıydı...

Mari12, 2 ay önce

Bakan bey bu açıklamayı acaba unvan sınavı için mi yaptı görevde yükselme için mi sanırım unvan değişikliği için yaptı çünkü 2021 de ünvan sınavı olmuştu en son 2021 de yaptık dediğine göre

Rasti Raste
Memur
16 Ağustos 2024 14:58

Bakan Bey gayet doğru yanıtlamış. Soru iki sınavı da içeriyor ve o da önce ünvan değişikliği hakkında konuşuyor ve sonra görev de yükselme sınavı hakkında konuşuyor. İkisi hakkında verdiği bilgiler de doğru bilgiler.

Aklınızda beni bir şeyle suçlamadan önce lütfen soruyu ve verilen cevabı anlayarak okuyun.

halil6823, 2 ay önce

Bakana bak. Tarım Bakanı olmuş Görevde Yükselme Sınavını da, Ünvan Değişikliği Sınavının ne olduğunu bilmiyor. İkisini ayırt edemiyor. Çalışmalar devam ediyormuş. Hep yuvarlak laflar. İşler torpille adam kayırmacılığıyla yapıldığı için. Hep lafta liyakat adalet nedir ama tam tersi yapılır. Ondan sonra Ülke tarımı niye batıyor. Niye üretim yapamıyoruz deniyor. Üretim yapılsada para etmiyor. Yok üretim planlaması nedir vb. Hep aynı tas aynı hamam. Bunlar adam kayırmaya torpil yapmaya ve kul hakkı yemeye çok alışmışlar.

(Tarım Bakanına soruyorlar: Görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı açacak mısınız? Açılacaksa tarih belli mi?

Bakanlık olarak zaman zaman teknik personel ihtiyacımızı unvan değişikliği kapsamında kurum içinde yapıyoruz. Son olarak Ekim 2021'de bu sınavı yapmıştık. Bu sınavlarda 2 bin 244 personelimiz başarılı olmuştu. Yeni görevde yükselme sınavıyla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. Süreç netleşince kamuoyuyla paylaşacağız. diye cevap veriyor.)

Mehmetcan1717
Kapalı
16 Ağustos 2024 15:19

Bende dediğiniz gibi olduğunu düşünüyorum. İki sınav içinde konuşmuş.
Rasti Raste, 2 ay önce

Bakan Bey gayet doğru yanıtlamış. Soru iki sınavı da içeriyor ve o da önce ünvan değişikliği hakkında konuşuyor ve sonra görev de yükselme sınavı hakkında konuşuyor. İkisi hakkında verdiği bilgiler de doğru bilgiler.

Aklınızda beni bir şeyle suçlamadan önce lütfen soruyu ve verilen cevabı anlayarak okuyun.

Mari12
Memur
16 Ağustos 2024 15:34

Yani siz bakan görevde yükselme sınavı yapılacak dedi ünvan değişikliği sınavı hakkında bir şey demedi diyorsunuz

Rasti Raste, 2 ay önce

Rasti Raste
Memur
16 Ağustos 2024 16:13

Evet, görevde yükselme sınavı için çalışmalar var diyor ama ünvan değişikliği sınavı hakkında sadece geçmişe dönük açıklama var, geleceğe dönük bir açıklama yok. Ünvan değişikliği sınavı olacak veya olmayacak diye hiç değinmiyor.

Mari12, 2 ay önce

Yani siz bakan görevde yükselme sınavı yapılacak dedi ünvan değişikliği sınavı hakkında bir şey demedi diyorsunuz

pardusoft
Aday Memur
16 Ağustos 2024 16:16

bende artık doğru kararı vererek bizim gibi düşünenlerin yeri Mühendis Tek-Sen Tarım Orman Sendikası na katılım sağladım artık büyüme zamanı mesleğe sahip çıkmak için herkesi beklerim...

anılkırcı, 2 ay önce

Bugün tocbirsen denen memur oyalama teşkilatından istifa ettim bakan beyi ünvan sınavı ve görevde yükselme sınavı ile alakalı detaylı bilgilendirecek en önemli merci sendikadir ama telefonlarımiza bakmayan geri dönüş zahmetinde bulunmayan tocbirsen yetkilileri bizi ve sınavı umursamadigi için bir bilgi bile alamıyoruz

santana10
Şube Müdürü
16 Ağustos 2024 16:55

Tarım bakanlığı Unvan Değişikliği Sınavı bakımından ilk 3 bakanlıktan biridir.yaklaşık 2 yılda yada 3 yılda bir sınav yapar Görevde Yükselme 2010 dan beri yapılmamaktadır.Bakanlığın bunu artık ötelemeden yapmak istemesi ve sınav için çalışması gayet doğal ve doğru olandır.Kadrolu Şube Müdürü ayniyat saymanı sayman vb diğer unvanlar için bekleyen çok personel var Elzem olan Görevde Yükselme sınavırı. diye düşünüyorum

santana10
Şube Müdürü
16 Ağustos 2024 16:58

Zorunlu Atamaya tabi İl Müdür yardımcısı Şube Müdürü İlçe Müdürü atamaları bu ağustos içinde olursa Görevde yükselme sınavı yakın zamanda yapılacaktır.Zorunlu atamayı beğenmeyip istifa eden şube müdürü yerine yenisini atamak için sınav şartı var

elektronik49
Şube Müdürü
16 Ağustos 2024 18:29

Artık değişsin ve defolup gitsinler bazıları.sube Müdürleri acilen değişmeli

santana10, 2 ay önce

Tarım bakanlığı Unvan Değişikliği Sınavı bakımından ilk 3 bakanlıktan biridir.yaklaşık 2 yılda yada 3 yılda bir sınav yapar Görevde Yükselme 2010 dan beri yapılmamaktadır.Bakanlığın bunu artık ötelemeden yapmak istemesi ve sınav için çalışması gayet doğal ve doğru olandır.Kadrolu Şube Müdürü ayniyat saymanı sayman vb diğer unvanlar için bekleyen çok personel var Elzem olan Görevde Yükselme sınavırı. diye düşünüyorum

havacıva
Aday Memur
17 Ağustos 2024 00:16

Sanırım Bakanlık iki sınavı birlikte açamıyor ya da yıl içerisinde yalnız bir sınav açma hakları var. Dolayısıyla dua edelim de bu yıl yükselme ya da unvan değişikliği sınavlarından birini açsınlar aksi halde en iyi ihtimalle 2025'te yükselme 2026'da unvan sınavı olur.

Bu arada 2-3 yılda bir unvan sınavı açılıyor(Ekim2021 son sınav tarihi), bu sene açılmasa da olur minvalinde konuşan arkadaşlar mühendis ile memurun arasında aylık yaklaşık 15.000 tl maaş farkı olduğunu unutuyor ya da umursamıyor sanırım.

Sınavın 1 yıl geç açılması demek mühendislik diplomasına sahip memur için (bugünkü fark üzerinden) 15.000*12= 180.000 tl kayıp demektir.

elektronik49
Şube Müdürü
18 Ağustos 2024 13:09

Kaybımız çok büyük.

elektronik49
Şube Müdürü
18 Ağustos 2024 13:11

Gih sınıfındayım.hicbir haktan yararlanmiyorum

elektronik49
Şube Müdürü
18 Ağustos 2024 13:16

Eksieyen eline.....

anılkırcı
Aday Memur
20 Ağustos 2024 12:17

Bakanlıkta ki bu durgunluk bu uçsuz bekleyiş bizi mahvediyor

maesahin
Genel Müdür
20 Ağustos 2024 18:55

Güzide bakanlığımız tayin yönetmeliğini bile 10 küsür yılda değiştirebildi :)

anılkırcı, 2 ay önce

Mehmetcan1717
Kapalı
20 Ağustos 2024 19:17

Bakalım müdürlere zorunlu rotasyon geldi. Uygulanacak mı göreceğiz. 20 yıldır aynı yerde olan müdür var.
maesahin, 2 ay önce

Güzide bakanlığımız tayin yönetmeliğini bile 10 küsür yılda değiştirebildi :)

Mehmetcan1717
Kapalı
20 Ağustos 2024 19:18

Sendikacıların bile ağzını bıçak açmıyor.
anılkırcı, 2 ay önce

Mari12
Memur
21 Ağustos 2024 11:15

Personel Genel Müdürü görevden alınmış

Toplam 12591 mesaj
«618619620621622623624625626627628629630

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi