Editörler : E.Kayı Han
«456789101112131415»

yunuvar
Memur
16 Mart 2009 16:34

1996 Ziraat Meslek Lisesi

1999 Seracılık - önlisans

2003 Tarım Mak.- önlisans

2006 Tarımsal Yapılar ve Sulama - lisans

2009 Tarımsal Yapılar ve Sulama - Yüksek Lisans (inş.)

2009 mart- ünvan değişikliği - sürgün

Not: Doğu görevimi yaptım.

LANET OLSUN İÇİMDEKİ TARIM SEVGİSİNE...

tudem51
Aday Memur
17 Mart 2009 16:34

arkadaşlar en son aldığım bilgiye göre mazereti olan ve merkez teşkilatı personeli için komisyon toplantıları devam ediyormuş.yarın yada perşembe günü sonuçlar belli olacakmış. cumaya kadarda açıklarlar herhalde.bekle bekle...

emre_bey79
Memur
18 Mart 2009 08:52

arkadaşlar biz tercihleri internet ortamında yapıp, çıktısını il mudurlugune onaylatacağızya,buna gore amırler tarafından şerh kanulabılırmı?

izbek20
Memur
18 Mart 2009 09:01

Evet arkadaşlar şerh konusunda bilgisi olan varmı? Lütfen bilgisi olanlar varsa paylaşsın... Çünkü tercihlerin internet ortamından yapılacağını bildikleri halde şerh koyacaklarını söyleyen müdürler var ...

nkra
Aday Memur
18 Mart 2009 09:17

özür durumu olanlar ve yerinde kalanlar bu hafta belli olacak ama atamalar için diğerlerini bekleyecekmiyiz bilgisi olan var mı?

gariban.60
Memur
18 Mart 2009 09:49

arkadaşlar şerh denilen olay olmaz nasıl olsun ki

o zaman herkes şerh koydurur yerinde kalır

sadece il müdürlleri eleman isteklerini üst yazıda belirtebilir ama sadece istek isteyenin bi yüzü gibi.

nyse inşallah bu hafta belli olurda kurtulur

veterinerdem
Şube Müdürü
18 Mart 2009 09:55

Şerh konulsa bile etkisi olacağını sanmıorum arkadaşlar...Bu atamalarda il müdürlerinin şerhi önemli deil..o zaman batıdakilerinkilerede şerh koyar onlarında çıkmaz mantıksız...şerh koyacaktır eleman istiyorum die..eş durumu tayinlere koyan bile var ama ona bakmıolar...tabi eğer şartları sağlıosanız...Bu hafta mazeretler ile merkez teşkilatı olanların sonuçlarının belirlenmesi lazım...pazartesi tercih başlıo zaten...Hayırlısı bakalım

snr52
Aday Memur
18 Mart 2009 14:04

BENİM ANLADIĞIM HERKES Bİ YERLERE POSTALANACAK.BAKANLIKTAN ARADILAR ŞİMDİ EŞLERİN DİPLOMA VE HİZMET ÇİZELGELERİNİ İSTEDİLER. KİMİ DİYO YERİNDE KALACAN KİMİ DİYO GİDECEN..

BAKANLIĞIN PAŞA GİBİ MERKEZ TEŞKİLATI VAR ONLAR YERİNDE KALSIN BİZ GİDELİM. HAKKIM VARSA HARAM OLSUN. BU HAKSIZLIĞI YAPANLARINDA ALLAH BELASINI VERSİN. İNŞALLAH BİZİM DÜŞTÜĞÜMÜZ HAKSIZLIĞA SİZDE DÜŞERSİNİZ SİZİNDE YUVANIZI BOZARLAR. BU DÜNYA BÖYLE KALMAZ.ADALET YERİNİ BULACAK .

selim_han
Aday Memur
18 Mart 2009 14:35

Arkadaşlar dün görüşmüş olduğum şube müdürünün dediğine göre merkez teşkilatı ve bağlı kuruluşlarda çalışanların kadrosu da diğer tercih yapacak arkadaşların kadrosuyla aynı anda gönderilecekmiş... Bir ay daha maddi açıdan kaybımız olacak yani...İnşallah nisan ayı son teknisyen maaşını olıp ondan sonra mühendis maaşı almaya başlarız.

nkra
Aday Memur
18 Mart 2009 15:17

teknisyensen zaten mühendis maaşı alıyorsundur.

gariban.60
Memur
18 Mart 2009 15:19

eşlerin diploması ne demek. eşim çalışıyor mesela öğretmen hizmet belgesinde öğretmen yazıyorsa ve okul müdürü imzaladıysa öğretmenmi değil mi diyemi soruyor. yoksa

hani lisansmı y.lisansmı diye bakacak. hani alt üst meselesimi. inşallah bu tayini yapanlarında bi yakınları aynı durumlarda kalırlarda. görürler. ankarada çalışan arkadaşlara sesleniyorum doğuya gidecekler. genel müdürlükte çalışanların yakınlarına bakın bu yönetmelik nasıl uygulanıyor. pergemde çalışan ama sınavı kazanan ama çalştığı yerde uygun kadro olmayan var ne yapacaklar başka merkez teşkilatına verip, geçici görev yani bi merkez kuruluşundan diğerine. hani bulunduğu müdür ihtiyacım var diyemese de kalacaklar yerlerinde işte ddiğim gibi yönetmelik sadece bize var. ama bizi eşlerimizden ayırırlarsa öbür tarafta hakkımızı alırız

selim_han
Aday Memur
18 Mart 2009 15:24

nkra ben hizmet sınıfı değiştireceğim o yüzden haklarından, maaşından vs hiçbirşeyinden yararlanamıyorum. O yüzden kadroyu ne kadar çabuk alırsam maaşım da o kadar erken artmış olacak. OK??

efe-kral
Aday Memur
18 Mart 2009 16:38

gariban-60 arkadaşım.Eşleri başka kurumlarda yani tarım bakanlığı haricinde başka bir yerde çalışan tüm personelden eşleri ile ilgili diploma ve hizmet belgesi istiyorlar.Daha sonra komisyona sokulacak eşleri az çalışmış olanlardan torpilleri olanlar yerinde kalacak olmayanlar ise mazeretiniz kabul edilmedi tercih yapın diye yazı gelecek.Bizim bakanlığın ismi Tarım ve Torpil Bakanlığı olarak değişmelidir.

arasss
Aday Memur
18 Mart 2009 20:14

arkadaşlar kısa dönem askerlik hizmeti genelge de belirtilen 3 yıl hizmet içinden sayılır mı acaba?

d.davut03
Aday Memur
18 Mart 2009 20:24

bunlar hep bahane seçimden sonra olacaklar şahane. bu şahane olayı herkesin mağdur edilmesinin anlatımı tabiki mağdur edenlerin gözünden. şahane birşey olmasa neden mağdur etsinler değilmi..

ericclapton1
Aday Memur
18 Mart 2009 22:03

EFE-KRAL ADLI ARKADAŞIM VE BU EŞLERİN DİPLOMA VE HİZMET BELGELERİNİN İSTENDİĞİNİ SÖYLEYEN DİĞER ARKADAŞLARIM..AZICIK AKILLI OLUN VE ORTALIĞI BÖYLE SAÇMA SAPAN SÖYLENTİLERLE GERMEYİN..NE KADAR SAÇMA DÜŞÜNCELER YAA HANGİ BAKANLIKTA ÇALIŞIYORSUNUZ ARKADAŞLAR Sİ,Z..HANGİ KURUMDA BÖYLE BİRŞEY İSTEMEYE YETKİLERİ VAR..SAÇMALAMAYALIM LÜTFEN BUGÜN GÜNLERDEN ÇARŞAMBA BU KOMİSYON KARARLARINI CUMA GÜNÜ MESAİ SAATİ BİTİMİNE KADAR GENELGENYİ OKUDUYSANIZ AÇIKLAMAK ZORUNDA BU İSTENİLDİĞİ SÖYLENEN BELGELER ACABA SİZE ÖZEL Mİ ..BENDEN İSTEYEN OLMADI ÇÜNKÜ BU ARADA BURSA İLİNDE ÇALIŞIYORUM..GENELGEYİ OKUYUN OPNDAN SONRA KONUŞUN LÜTFEN..BU ADAMLAR BABA MAZERETİMİ KABL EDİP ETMEDİKLERİNİ ATAMA TERCİH SİSTEMİ AÇILMADAN AÇIKLAMAK ZORUNDALAR.YOKSA BEN NASIL BİLECEĞİM KABUL EDİLDİ Mİ EDİLMEDİ Mİ ..TERCİH YAPACAKMIYIM YAPMAYACAKMIYIM..BURASI LAFI AT KONUŞ YERİ DEĞİL..BELGELERLE KONUŞUN VARSA ELİNİZDE FAX EMRİ TARAYIN YAPIŞTIRIN BURAYA...

steack
Aday Memur
18 Mart 2009 23:09

Değerli arkadaşlar insanların kafasını bulandırmayın lütfen. Bakanlığın taayin yönetmeliğinde eş durumu için istenilen belgeler açık olarak yazılmış. Çalıştığı kurumdan alınmış belge, evliliği gösterir belge ve-veya nüfus müdürlüğünden alınmış belge. Bunlar dışında istenilen bir belge yok. Zaten isteme hakları da yok. Çünkü herkesin eşi kamuda çalışmıyor ve her çalışanın diploması olması gerekmiyor. Ayrıca birşey belirtmek istiyorum. Evet doğrudur; bakanlığımız torpilin fazlaca döndüğü bir bakanlık. Ama bazı şeyleri sanki biraz daha objektif değerlendirmemiz gerekiyor gibi geliyor bana. En son yayınlanan genelge ile torpil vs işler en aza indirilmeye çalışılmış durumda. En azından kimin nereye atandığı ilan edildikten sonra bütün arkadaşlar punlarını kontrol edip tercihlerini ve yerleştirildikleri yeri kıyaslama imkanına sahip oluyor. En ufak bir haksızlıkta itiraz ve mahkeme yolu açık vaziyette. belki istediğimiz seviyede değil ama iyileşme olduğunuda lütfen kabul edelim. Eğer duyduklarımız doğruysa hazırlanan yeni taayin yönetmeliği daha adil bir çalışma imkanı sunacak gibi görünüyor. 13 yıldır bu bakanlıkta çalışıyorum ve il merkezinde çalışmaya teşebbüs bile edemiyorum. Çünkü olmayacağını biliyorum(!)

efe-kral
Aday Memur
19 Mart 2009 10:42

ericlapton 1 arkadaşım eşi başka kurumda çalışanlardan istiyorlar.Bende sizin gibi önce eşin resmi kurumda çalıştığını gösteren belge,evlilik vb.belgeleri gönderdim.Ama cuma günü ayrıca eşin diplomasını ve hizmet belgesini istediler.Ben personel genel müdürlüğünü aradığımda eşiniz sizden çok mu az mı çalışmış ve son mezuniyet durumuna bakılacak denildi.

Bizi saf yerine koyma bizimde okuma yazmamız var.Genelgeyi de en az 3 defa okudum.Benden bu belgeleri istemeseler bakanlığa niye göndereyim.Bizde biliyoruz komisyon toplanacağını ve eş durumundan dolayı mazeretimiz kabul edilmezse tercih yapmamız gerktiğini ama eşi tarım bakanlığında çalışanlardan bu belgeleri istemiyorlar.zaten var.Burada eşi başka kurumda çalışan herkesten bu dediğim belgeleri bakanlık daha sonra istedi.

yunuvar
Memur
19 Mart 2009 10:42

Torpil en aza indirlmiş demişsin ama şimdi bi liste açıklanacak. Mazereti kabul edilenler. Listede hiçbir mazereti olmayan kişi var mı yok mu bilebilecek misin? Bilemezsin. Arada kaynacaklar. Benim eşim çalışmıyor, Allah'a şükürler olsun sağlık problemimizde yok. Ama 2 senedir uğraşıp, emek verdiğim, masraf yaptığım y.lisansım yanacak. Bu yüzden kararımı verdim. Gelen atamayı mahkemeye vereceğim. Kazanırsam kalırım, kazanamazsa da kalırım. Yani bi kadro alacağım diye, çoluk çocuğumun huzurunu bozamam. Doğuya gidecek olsam, belki insan bi düşünür. İlerde de başıma problem olur, bari aradan çıksın dersin ama sırf kadro için Konya dan Afyona ya da Uşağa gitmeye niyetim yok. Mahkeme yolu düşünen arkadaşlar varsa lütfen yazsın. Ortak bir karar alalım. Daha önce bu şekilde kazanılmış davalar var. Bulabilirsek emsal gösteririz. Kazanıldığını kesin biliyorum ama o arkadaşa ulaşamadım bi türlü. Artık birbirimize yardımcı olalım. Şu haksız sürgün işini çözelim. Burda şu olacak bu olacak deyip, medyumluk yapmaya gerek yok. Hep boş konuşuyoruz. İş yapalım. LÜTFEN...

yusufyuzlu
Aday Memur
19 Mart 2009 11:11

arkadaşlar ünvan değişikliği genelgesinde atıf yapılan eş durumu ile ilgili belgeler hakkında bilginiz varmı bilmiyorum. orada bazı onaylar var.mesela kadro eşitliği durumunda nasıl bir işlem yapılacağı, sigortalı yada başka sosyal güvencede nasıl yol izleneceği vs.

örneğin eşi öğretmen olan bir kişinin bulunduğu ilde kalması için derece ve kademe olarak eşinden aşağıda olması gerekir. aksi taktirde öğretmen olan eş mühendisin gittiği ile gider. ama öğretmen olan eş makam ve mevki olarak üstte ise mesela milli eğitimde okul müdürü yada müdür yrd. vs ise ozaman eş durumundan kalınabilir. ben ünvan değişikliği genelgesinde bahsi geçen evrakları bilgi edinmeden istemiştim ve vardığım kanı bu yönde.

ayrıca diger ssk bağkur gibi sosyal güvenceler için 2 yıl şartı var.

hizmet çizelgesi ve diploma bu husuları değerlendirken tereddüde düşen arkadaşlardan istenmiş olabilir. ankarada çalışmıyorum ama kendi düşüncelerimi paylaşmak istedim.

inşallah herkes için hayırlısı olur...

Toplam 12725 mesaj
«456789101112131415»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi