Editörler : E.Kayı Han
«5678910111213141516»

ericclapton1
Aday Memur
19 Mart 2009 12:25

efe-kral arkadaşım.benim de eşim öğretmen.ama benden hale birşey istemediler napacaz :)) madem senden istediler şu istediklerine dair yazıyı koy şu siteye de böylece tartışma bitsin be kardeşim..lafla olmuyor işler belge konuşuyor bende istediklerine dair belge yok konuşuyorum sen de varsa belge koy şuraya da görelim bizde...

incilipinar
Aday Memur
19 Mart 2009 16:02

arkadaşlar sanırım yarın açıklanmayacakmış mazareti olanların sonuçları. komisyon incelmeyi tamamlayamamış. personel genel müdürlüğünden ilgili birimle yaptığım telefon görüşmesi sonucu bu. yarın da bir gitmeyi düşünüyorum bakalım. sinirlerimiz gerilmekten, kalbimiz de heycanlı bekleyişten harap oldu ya.. çoluk çocuğumuz var, kurulu düzenimiz var.. bozulmasını istemeyiz. kimsenin kurulu düzeni bozulmasın inşallah.

veterinerdem
Şube Müdürü
19 Mart 2009 16:26

Ne belgesi yav.. o da nerden çıktı..kimse belge falan istemedi benden...Ne zaman isteyecekte ben göndercemde işleme sokacakta açıklayacak..pazartesi tercihler başlıo...Yarın açıklamasa bile pazartesi salı mecbur bişeler sölicekler ki ona göre insanlar tercih yapcak..bu nasıl iş yav..Ekim ayından beri çektiğimiz çile yetmedi mi..açılması bi dert yapılması bi dert açıklanması bi dert ataması ayrı bi dert...Dert çekmeyemi geldik bu bakanlığa biz.. Sanki hiç başka derdimiz yok gibi...Allah herkesin yardımcısı olsun..

BİŞEY DAHA TABİ AÇIKLANDIKTAN SONRA Bİ DE KADROLARIN DAĞITIMI İÇİN BEKLİCEZ :)) HADİ HAYIRLISI...

aras043
Aday Memur
19 Mart 2009 16:54

SELAM ARKADAŞLAR

GENELGEDE HER ŞEY AÇIK VE NET NİYE ŞAÇMA SORULAR SORUYORSUNUZ BİLMİYORUM AYRICA, NEDEN AĞLIYORSUNUZ ÜNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVINA GİRERKEN TAYİN OLACAĞINIZI BİLİYORDUNUZ. MADEM KORKUYORSANIZ SINAV NİYE GİRDNİZ.

NE OLACAKSA OLSUN BİR AN ÖNCE TERCİHİMİZİ YAPALIM KADROSUNU ALAN ALIR ALMAYAN KALIR BU KADAR BASİT.

HERKESE HAYIRLI OLSUN

ayzeir
Aday Memur
19 Mart 2009 21:16

kimse ağlamıyor aras43

beklemek ve yapılan haksızlıklar zorumuza gidiyor.

ve köle gibi sonumuzu bekliyoruz. sesimiz zaten bu kadar çıkıyor. korkma bakanlıktan kimse duymaz. taşra yükü çakiyor zaten onların merkez teşkilatı ve kuruluşları var.

gülüyorum ağlanacak halimize.

hakkın adaletin olmadığı şu bakanlığa

aras043
Aday Memur
20 Mart 2009 08:03

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR

BAKANLIĞIMIZ HANTAL ÇALIŞIYOR YAPACAK BİR ŞEY YOK

İNŞALLAH NİSAN AYI İÇİNDE YENİ KADROMUZU ALIRIZ....

AN GELİR
Aday Memur
20 Mart 2009 08:18

Güzel yurdumun güzel bakanlığı

incilipinar
Aday Memur
20 Mart 2009 09:23

arkadaşlar eğer sizden belge filan istenmediyse, ya belgeleriniz tamdır ya da henüz durumunuz değerlendirmeye alınmamıştır. belge eksikse dosyanızı olumsuz olarak değerlendirmektense bir şekilde ( ama illa ki bir şekilde ) size ulaşıyorlar. bakanlıkta kişilerin lehine bir çalışma var benim anladığım. ama söylenen şu ki bugün hiçbir açıklama yapılamayacak gibi. süre uzatılacakmış..

tudem51
Aday Memur
20 Mart 2009 10:10

ARKADAŞLAR BİRAZ ÖNCE PERSONELDEN BİR ŞUBE MÜDÜRÜYLE GÖRÜŞTÜK.KOMİSYON İŞİNİ BECEREMEMİŞ.SÜRE UZATILMIŞ.TARİH BELLİ DEĞİL.ÇILDIRMAMAK ELDE DEĞİL...

selim_han
Aday Memur
20 Mart 2009 10:21

Nasıl bir bakanlık anlamak mümkün değil gerçekten. Bir atama işini bile gerçekleştiremiyorlar ya. Toplasan 600 mühendis var. Hem bu atama işleri her kadro için ayrı bir daire başkanlığı tarafından yapılmakta. Her daire başkanlığının farklı şube müdürlükleri bulunmakta. Bu işleri yapacak yeterli personel bütün daire başkanlıklarında fazlasıyla mevcut zaten. Böyle bir zamanda işinizi doğru düzgün yapmıycaksınız da başka ne zaman çalışmayı düşünüyosunuz ki... Zaten yılda 1-2 ay çalışıyorlar. O da tayin döneminde. geri kalan 10 ay yatıştalar yani. Yazıklar olsun diyorum...

steack
Aday Memur
20 Mart 2009 11:30

Arkadaşların söylediği doğruysa, en geç pazartesi günü bir duyuru daha yayınlamaları gerekiyor. (Genelgeye aykırılık olacağı için) duyuru yeterli olurmu bilemiyorum, hukuktan anlayan arkadaşlara sormak lazım. Eğer duyuru yeterli olmazsa durum çok vahim demektir. Çünkü atama esaslarını belirleyen genelgenin hazırlanıp yayınlanması yaklaşık 15 gün sürmüştü. Bu arada eş durumu mazereti olan personelin mağdur edilmeyeceği yazılmıştı burada geçen hafta. Acaba bu durum ortadan kalktı mı? Eğer kalkmadıysa bu diploma istemeler ve komisyonun çalışmasını yetiştirememesi ne anlama geliyor?

steack
Aday Memur
20 Mart 2009 11:36

Arkadaşlar ağlama, sızlama, zırlama vb yakıştırmalar yakışmıyor. Burada hepimiz kendi derdimize düşmüş durumdayız. Herhangi bir açıklama yapılmadan işler çok ketum yürütüldüğünden dolayı bilgi paylaşımı ve fikir alışverişi yapıyoruz. Lütfen bunu seviyeyi düşürerek insanları aşağılamadan yapalım. Sonuçta hepimiz bu bakanlığın çalışanlarıyız. Mevcut durumun hepimize sıkıntı yarattığı kesin.

snr52
Aday Memur
20 Mart 2009 13:07

KOMİSYON ÇALIŞMALARI 31.03.2009 A KADAR UZATILMIŞ OLUP GEREKLİ AÇIKLAMA PERGEMDEN BUGÜN YAPILACAKMIŞ...

tudem51
Aday Memur
20 Mart 2009 14:27

geçen yıl yaklaşık 1600 adet prim dosyasını 5 gün içinde aldırmıştı bu bakanlık.günlük ortalama 300 ün üzerinde dosya kabul etmiştik.ama aynı bakanlık daha fazla personelle tahminen en fazla 250-300 kişilik mazeret başvurusu olan ve merkez teşkilatının ihtiyacım var kalsın dediği personelin işini 2 haftada çözdüremiyorsa vay halimize...durmak yok beklemeye ve adrenaline devam.

tudem51
Aday Memur
20 Mart 2009 14:56

arkadaşlar personelin sitesinde açıklama yapıldı..

efe-kral
Aday Memur
20 Mart 2009 14:56

arkadaşlar şimdi yazı geldi.tüm illere gelir.Mazeretler sonuçlandırılamadığı için süreyi 31.03.2009 tarihine uzatmışlar.Bu tarihte genelge yayınlanacakmış.Tercihlerde 1-8 nisan arasında yapılacakmış.

steack
Aday Memur
20 Mart 2009 15:07

O kadar adam kaç gündür 50-100 kişinin işini halledemediniz ya. Helal olsun size. Durmak yok yatmaya devam.

teknisten
Aday Memur
20 Mart 2009 15:15

böyle bişey olacağını tahmin ediyorduk zaten.Açık öğretim bitirip daire başkanı olan milli eğitim bakanlığından geçip (ki bunların ünüversite eğitimi aldınıda şüpheli) başımıza daire bakanı olan kişişilerin yapacağı bukadar olurdu zaten.yapamıyorsanız personel genel müdürlüğünden köklerinizi söküp gidin bir kösede emekliliğe ayrılın artık yeter.Bırakın işi ehli olan zeki teknik personellere.çağ dışı kalmış zihniyet çağımaza uygun işleri yapamıyor yapamadıda.

efe-kral
Aday Memur
20 Mart 2009 15:23

Arkadaşlar,Bu genelgeye göre, özür belirtmeyen(eş,sağlık gibi) diğer personel genelge-1 de dendiği gibi 23.03.2009 tarihinde tercih yapacak mı?

Yoksa bu sınavı kazanan herkes Genelge-2 dendiği gibi 01.04.2009 tarihinde mi tercih yapacak

incilipinar
Aday Memur
20 Mart 2009 15:27

Neyse arkadaşlar ya fazla yüklenmeyelim. daha iyisini yapamıyorlar demekki .yapabilseler yaparlardı diyelim. geç olsun da güç olmasın. burda sinirlerimizi harap etmekle hiç bir iş hallolmuyor. bozmayın keyfinizi..

Toplam 12707 mesaj
«5678910111213141516»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi