Editörler : E.Kayı Han
«624625626627628629630631632633634635636
24 Mart 2025 15:54

Görevde Yükselmenin Mülakat tarihleri netleşse bizlerde ona göre beklentiye gireriz.

Muhammed0646, 3 ay önce

Yaprak kımıldamıyor bakanlıkta

Diyarı21
Aday Memur
25 Mart 2025 03:40

PBYS'de sınav sonuçları silinmiş nedense.

Sınav soruları yayımlanmadı, hangi soruları yanlış yaptık bilmiyoruz. Yazılı sınav sonucunun belirlenmesinin üzerinden bir ay geçti, hala niye mülakat tarihi belli değil bilmiyoruz.

Genel algı mülakatta torpil olacağı yönünde. Mülakat hakkıyla yapılsa dahi bu algının değişmeyeceği, sonucun böyle değerlendirileceği kanaatindeyim. Bence bu mülakat olayı en çok sendikaya zarar verecek. Düşük puan alanların suçlayacağı ilk adres olacaktır. Sendikanın yerinde olsam mülakatın olmaması için çabalardım. Toplum genelde mülakata bu gözle bakıyor. Hatta özellikle toç bir sen başkanları bu durumu görüyordur. Bence en çok onlara bu yönde talep gidiyordur. Mülakat hakkıyla yapılsa da yapılmasa da bu yaygın algının faturası güçlü olan tarafa kesilecektir. Güçlü olan taraf olsaydım bu faturayı kabul etmezdim. Mülakatın olmaması için çabalardım.

Aslında genele baktığımızda da mülakat olayı iktidarı çok yıpratmaktadır. İlk suçlanan adres oluyorlar. 10 kişiden 1i kazanıyor, kalan 9u iktidarı suçluyor. Bu fatura ağır bir fatura, neden kabul ediyorlar aklım almıyor. İnsanlar sinsi, yükselmek için bir yerlerden görünürler, yarın nerede duracağı belli değil. Belki de elenen kişi fikren daha yakındır ve daha samimidir. Mülakat hakkıyla yapılsa ve kalsa dahi kişinin buna inanması zordur. Doğal olarak suçlayıcı bir tavır sergiler kişi. Zaten de bu yüzden toplum mülakat istemiyor ve seçim öncesi mülakatın kaldırılacağı söylendi. kaldırılmaması büyük bir hata, her kim buna sebep oluyorsa iyi niyetli değildir. (Türkiye geneli, tüm kurumlar için yazdım)

elektronik49
Şube Müdürü
29 Mart 2025 12:38

Tacreo kartım ihtiyaçtan dolayi acilen satılıktır.ilgilenler özelden yazabilir

07 Nisan 2025 13:07

Merkezde Çalışan arkadaşlar ünvan değişikliği ile ilgili bir gelişme yokmu acaba.

Diyarı21
Aday Memur
07 Nisan 2025 15:02

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME

VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİ

Sözlü sınav

MADDE 11 ? (1) Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi, yazılı sınav sonuçlarının kesinleşmesinden itibaren beş iş günü içinde en yüksek puan alan adaydan başlamak üzere Bakanlık internet sitesinde ilan edilir.

DGD46
Aday Memur
07 Nisan 2025 17:40

Sevgili arkadasim, bu basliğa görevde yüselme ile ilgili yaziyorsun ancak basliktan da anlasilacagi üzere ünvan degisikligi bekleyenler grubu burasi. Lütfen uygun alana yazarsan etkilesim ve bilgilenme acisindan daha dogru olur. Bkz.https://forum.memurlar.net/konu/2575406/tarim-ve-orman-bakanligi-sef-memur-ve-sayman-kadro-sinavina-girecekler-burada-toplanalim.html

Diyarı21, 3 hafta önce

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME

VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİ

Sözlü sınav

MADDE 11 ? (1) Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi, yazılı sınav sonuçlarının kesinleşmesinden itibaren beş iş günü içinde en yüksek puan alan adaydan başlamak üzere Bakanlık internet sitesinde ilan edilir.

15 Nisan 2025 18:49

Görevde yükselmede mülakatlar haftaya olacakmış. Sıra ünvan değişikliğine gelir artık. bakalım talep toplama ne zaman açılacak

Asalet0565
Aday Memur
27 Nisan 2025 23:07

anakara üniversitesinin 2021 yılında yaptığı mühendis 3. grup soruları var mı varsa bana özel atabilir misiniz

elektronik49
Şube Müdürü
27 Nisan 2025 23:49

2021 sorularını nereden bulabilirz.hem ortak hemde branş sorularini

DGD46
Aday Memur
28 Nisan 2025 08:47

sorular yayımlanmadı bildiğim kadarıyla. sınav notları genel konular (alanınız ile ilgili) olduğundan çok zorlayıcı değil. Notlara çalışırsanız çok rahat yaparsınız.

Toplam 12711 mesaj
«624625626627628629630631632633634635636

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi