Editörler : "eskiyara"Pangaea

turkuaz54
Kapalı
25 Nisan 2009 14:14

Bu soruna bakanlık mutlaka bir çözüm bulmalı. Birbirimizi yemekten daha iyidir. Herkes kendi işini yapsın.


huseyinbilal
Memur
25 Nisan 2009 20:06

herkez bakanlığa mail atsın eninde sonunda birileri sesimizi duyar ve doğrulup bakarlar. (umarım)


hedear
Aday Memur
26 Nisan 2009 09:55

Arkdaşlar; inan 1-2 aydır hafta 3-4 defa email atıyorum. Hem Per. Gen, Müd. hem de Tic. tur. gen. müd. Ama bir Allahın kulu da geri dönmedi.

Şuna eminim ki Tic. tur. gen. müd. çok pasif kalıyor. Per. gen. müd. ne diyorsa o. Başkası yalan. Bu konu da size örnek bile verebilirm. Anadolu otelciliklere geçiş için aradığım da bana haklı olduğumu ama yapacakları birşey olmadğını söylediler. ve Per. gen. müd. arayın dediler. Per. Gen. Müd. aradım. orasıda bana çok komik bişey söyledi. Okulun statüsünü değiştirmekten başka çare yok dedi. Turizm okulunda yabancı dil ağırlığı olmadan ne yaparsınız? Kısacası kimsenin umrunda değiliz. (Yeni bir çalışma var ama onun da kapsamı çok dar haberiniz olsun. Yakında açıklanır)


turkuaz54
Kapalı
26 Nisan 2009 22:23

Kimseye muhasebe derslerine girmesin dediğimiz yok hocam benim sıkıntım başka. Bir tane muhasebe öğretmeninin olduğu bir okulda turizmci arkadaş muhasebe öğretmeniyle ortak derse giriyorsa ve derslerede girmeyip senden daha fazla ekders alıyorsa orada sorun var demektir. Hem bütün derslerin diğer öğretmenlerle ortak olacak hemde muhasebe öğretmeniyle olan ortak derslerine girmeyeceksin. Hem de adamdan fazla alacaksın..İdarenin çifte standardı ayrı tabi..Ha tamam bizle girsin derse ama anlatamayacaksa yada anlamıyorsa niye benim verebildiğim bir derse sırf full ekders alsın diye yazılıyorki. Bundan hiçte rahatsız değiller. Babalarının çiftliğine dönmüş okul..

Toplam 24 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi