Editörler : E.Kayı Han


Kapalı
05 Haziran 2009 12:53

bir demokratik olma masalı ve TÜRKİYE..

...

Türkiye BU DEMOKRATİKLEŞME masalından kurtulmalı, ABDnin bu konulardaki dayatmalarını kesin bir dille reddetmelidir. Atatürk dönemi politikalara kesinlikle geri dönülmelidir. Yeni bir iskân yasası çıkarılmalı, Doğu ve Güney Doğu Anadoluya da Türk nüfusu yerleştirilmelidir. Kürtlerin göç ettikleri bölgelerde yerleşimi yeniden düzenlenmelidir. Canları istediği şekilde yerleşime kesinlikle izin verilmemelidir.

Devletin gücü, sadece PKK ile mücadelede gösterilmemeli, ödenmeyen elektrik, su, telefon paraları ve vergiler mutlaka alınmalıdır. Devlete borcunu ödemeyen devlet düşmanlarının borçları da zam olarak borcunu zamanında ödeyen vatandaşın sırtına yüklenmemelidir.

PKK bütün olanaklar kullanılarak kesinlikle bitirilmelidir. PKK bitirilmeden hiç kimse ile, sorun konuşulmamalı, başka bir çözüm aranmamalıdır. Bu iş bitirildikten sonra Güney Doğu Anadolunun da kalkınması için planlar hazırlanmalı, kesinlikle nüfus kontrolü yaygınlaştırılmalıdır. PKKnın siyasi uzantısı olan siyasi parti kapatılmalı, İspanya örneği uygulanmalıdır. (İspanyada bölücü ETA örgütünün uzantısı olan siyasi parti kapatılmış, milletvekilleri tutuklanmış ve ağır hapis cezalarına çarptırılmışlardır. Bu gelişme karşısında ABDnin gıkı bile çıkmamıştır.)

PKKnın amaçları doğrultusunda yayın yapan, bölücülüğü yaygınlaştırmaya çalışan, PKK borazanları, ister televizyon, ister radyo, ister gazete olsun derhal kapatılmalıdır. Bölücü başı hak ettiği cezaya mutlaka çarptırılmalıdır.

Türk milleti kesinlikle örgütlenmeli, alış verişini Türkten yaparak parasının PKKya ve onu besleyen emperyalistlere gitmesini önlemelidir. Bizim paramızla, bizi vurduklarını asla unutmamalıyız!


uye1340398
Kapalı
05 Haziran 2009 12:54

OKKAAAADAR....

Toplam 1 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi