Editörler : ayşegül bgm
06 Haziran 2009 13:23

!!! Aslı gerçeği olmayan tayin haberlerine inanmayın !!!

Aslı,gerçeği ve yetkili makamlar tarafından yazılı bir şekilde resmi olarak onaylanmamış ağızdan duyma tayin haberlerine lütfen inanmayın.Sadece kendinizi kandırırsınız.Tsk'nın Sağlık Bakanlığı ve MEB ile yaptığı protokol vardır ve bu hersene yenilenerek yayımlanır.Bu protokolde Sağlık Bakanlığında çalışan kadrolu devlet memurları için geçerlidir.MEB hakkında kesin birbilgim yoktur.


4924_zede
Aday Memur
07 Haziran 2009 12:51

Aslı, gerçeği olmayan ve yetkili makamlar tarafından yazılı bir şekilde resmi olarak onaylanmamış ağızdan duyma tayin haberlerine lütfen inanmayın. Sadece kendinizi kandırırsınız. TSK' nın Sağlık Bakanlığı ve MEB ile yaptığı protokol vardır ve bu her sene yenilenerek yayımlanır. Bu protokol de kulaktan kulağa yayılarak askeri personelin sözleşmeli eşlerine tayin geliyor şeklini aldı. Bu protokolü bizzat okuyanlar bile bu rivayete inanmaya başladı. Bu protokolde Sağlık Bakanlığında çalışan kadrolu devlet memurları için geçerlidir. Yani sözleşmeliler için geçerli değildir.

Bu protokolü okuyan veya duyan askeri personel eşi olan sözleşmeli 4924 ve4/b? li sağlık personeli lütfen kendilerine için geçerli olduğu anlamını çıkarmasınlar.

Toplam 1 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi