Editörler : Pangaea
13 Haziran 2009 01:20

İngilizce ögrenmek için 7 cok gec kampanyasımı yapsak

büyüksehirlerde kreşlerde artık dil ögretiliyor haberlerde gördüm gecen gün 3yaş için baslamıslar ingye okulöncesi bu tarz bi kampanyayla sesini duyuran bir bölüm ve alımları fazla olacak hem dil eğitimi içinde erken yaş cok önemli sizce bu sekilde sesimizi duyuramazmıyız acaba?


_terane_
Kapalı
13 Haziran 2009 01:24

hocam eğri oturup doğru konuşalım. ben adam akıllı ingilizce konuşabilen bi türk vatandaşı göremedim henüz. ya biz öğretemiyoruz ki orası kesin. ya da genetik yatkınlık yok. benim görüşüm daimici felsefeyi uygulayıp sec abi elit melit ne kadar dil yeteneği olan yds öğrencisini yolla amerikaya ya da avrupaya öğrensin gelsin.:))


originalfemale
Kapalı
13 Haziran 2009 01:29

ögretemiyoruz cünkü asıl dil yetisi küçük yaslarda daha aktif benim annem italyanca bilir daha 3 yasında 4 yasında ben italyanca sarkı söylerdim hala aklımda ufak tefek sarkılar filan simdide aynen devam yani anlayacagınız gec kalıyoruz


_terane_
Kapalı
13 Haziran 2009 01:32

şaka bi tarafa katılıyorum size. çocuk ilköğretimde bi bakıyo ingilizceye seslerle alay ediyo telaffuz etmekten çekiniyo bu tamamen eğitim sistemiyle ilgili. yabancı uyruklu öğrencilerim vardı ülkelerinde aşırı kullanılmamasına rağmen upper düzeyde ingilizceleri vardı.


ada22
Şef
13 Haziran 2009 01:57

evet ağaç yaşken eğilir..anaokulları madem zorunlu oluyor biz de o yaslarda baslayalım öğretmeye..sonuç kesin değişir.

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi