Editörler : Pangaea
13 Haziran 2009 22:10

yabancı dil sözlü mülakat yardım :((

arkadaslar özel bır okula yabancı dıl oğr. olarak baswuruda bulundum.onumuzdekı gunlerde mulakat yapacaklarını fakat bunu yabancı dılde yapacaklarını soyledıler.bu mulakatın ne ıle ılgılı olabılecegı konusunda bır bılgısı ya da tahmını olan warsa bana cok yardımcı olmus olur.sımdıden ılgılenen arkadslara tesekkur edıyorum..


-gozde23-
Memur
15 Haziran 2009 11:04

yogun cewaplardan dolayı cok tesekkur ederım :)) arkadaslar bı fıkrı olan yok mu bu konuda yaa :((


elif teacher
Kapalı
15 Haziran 2009 13:53

bazen kura ile sıradan bir konu seçtirip konuşturuyorlar bazen de approach soruyorlar. mesela communicative approach ile ilgili neler düşünüyorsun senin tarzına uygun mu gibi şeyler. bir keresinde de ben mülakata girdim, seni alacağız zaten diyip yolladılar. umarım senin için de öyle olur. o iş yerimde 2 yıl çalışmıştım.


_terane_
Kapalı
15 Haziran 2009 19:21

gözde hocam sen communicative approach a çalış bireysel farklılıklara ve yabancı dil öğretiminde çoklu zekanın önemine howard gardner e falan değin işe yarayacaktır.bol şans.


trakyalı599
Kapalı
16 Haziran 2009 10:08

Gelecek sorular ve soru tarzı sınavı yapacak jüriye göre değişebilir. Fakat jüriler eğitim fakültesinde görev yapan akademisyenlerden oluştuğu için bu alandan soru gelmesi muhtemeldir. Approaches, testing evaluation ve classroom management ana maddelerdir.Tabi bunlardan cok farklıda olabilir sınav sekli.Dediğim gibi tamamen juriye bağlıdır.Fakat emin olunki hersey sınavda sorulan sorulara verilen cevaplar değildir. İyi bir dıs gorunus, kendine guven ve duzgun bir pronunciation da cok etkilidir.

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi