Editörler : E.Kayı Han


Yasaklı
17 Haziran 2009 15:49

vatan hainleri için yaşasın cehennem, yaşasın idam cezası

Diyarbakır ve Mardin'de terör örgütü PKK'nın ?KCK Türkiye Meclisi? (KCK/TM) yapılanmasına yönelik yürütülen operasyonda 9 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan A.T'nin daha önce çalıştığı 2. Taktik Hava Kuvvet Komutanlığı'nda, Diyarbakır'dan havalanan savaş uçaklarını terör örgütünün Kandil'deki sorumlularına ilettiği iddia edildi.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca bir süre önce Türkiye genelinde yaklaşık 15 ilde yürütülen ve aralarında DTP Genel Başkan Yardımcıları Kamuran Yüksek, Bayram Altun, Selma Irmak ile terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın avukatlarının da bulunduğu 52 kişinin tutuklandığı soruşturma kapsamında Diyarbakır ve Mardin'de 9 kişi daha gözaltına alındı.

Kandil'e bildirdi

Gözaltına alınan zanlılardan A.T'nin bir süre 2. Taktik Hava Kuvvet Komutanlığı'nda şoför olarak görev yaptığı ve bu görevi sırasında, Diyarbakır'dan havalanan savaş uçaklarını, KCK/TM yapılanması aracılığıyla Kandil'deki terör örgütünün sorumlularına ilettiği ileri sürüldü.

A.T'nin bir süre önce 2. Taktik Hava Kuvvet Komutanlığı'ndan ayrıldığı ve belediyede çalışmaya başladığı belirtildi.

Öğretim görevlisi ve valilik çalışanları da var

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nda özel yetkili 5 savcı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında KCK/TM yapılanması içerisinde yer aldıkları gerekçesiyle gözaltına alınan zanlılar arasında Dicle Üniversitesi'nde (DÜ) öğretim görevlisi olarak görev yapan A.Y. ile Diyarbakır Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanı V.Y. de bulunuyor.

Bağlar belediyesi'nde 3 gözaltı

Soruşturma kapsamında, Bağlar Belediyesi DTP'li Başkan Vekili Rojda Balkaş ile belediye çalışanları Ö.Y, S.E'nin de gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltına alınan diğer kişilerin ise M.D, B.Ç. ve A.D. olduğu bildirildi.

Gözaltına alınan 9 zanlının Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde sorgularının sürdüğü öğrenildi.

148 sayfalık iddianame

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca bir süre önce KCK/TM yapılanması içerisinde yer aldığı gerekçesiyle tutuklu bulunan sanık S.Z. hakkında hazırladığı 148 sayfalık iddianamede, KCK/TM yapılanmasının şeması ile dosyada yer alan yaklaşık 40 bin görüşme kaydından bazılarına yer verilmişti.

Diyarbakır 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilen iddianamede, 2 yıl boyunca fiziki ve teknik takibi yapılan 8 kişilik ?Yerel Yönetimler Komisyonu'nun ?KCK Türkiye Meclisi? adına faaliyet yürüttüğünün tespit edildiği öne sürülmüştü.

Bu komisyon üyelerinin terör örgütünün kent merkezlerindeki eylemlerini koordine ettikleri, yargısal ve mali çalışma yaptıkları iddia edilmişti.

Ayrıca Türkiye'de faaliyet yürüten KCK/TM mensuplarının, sözde ?KCK Anayasası? gereğince örgütün Avrupa sorumlusu olan Sabri Ok ile sürekli görüşme içerisinde oldukları ileri sürülmüştü.


diresgene
Yasaklı
17 Haziran 2009 15:49

en şiddetinden ve en ağırından idam cezasının geri gelmesi umuduyla


erdener abi
Daire Başkanı
17 Haziran 2009 15:55

yaşasın cehennem, yaşasın idam cezası..

enteresan.........


diresgene
Yasaklı
17 Haziran 2009 16:56

noldu erdener


hakantaoz
Kapalı
17 Haziran 2009 18:06

öldürmek asmak ne kolay ne basit eylemler, tüm insanlların yaşamasını diliyorum. ölüm, idam dileyenler önce video sitelerinden bolca öldürme ve idam görüntüleri izlesin bakalım hoşuna gidecekmi? ölüm videoları, devletive dogmatik sisteminizi bu vahşi cezalandırma yöntemleriyle mi koruyacaksınız?


uye1340398
Kapalı
17 Haziran 2009 18:11

başlık çok ilginç olmuş..yaşasın cehennem..:)

..

ama tabii kimin için olacağını yükleme sorunca eğer özne vatansızlar olursa evet yaşasın ozaman..


xmurat
Kapalı
17 Haziran 2009 18:24

"öldürmek asmak ne kolay ne basit eylemler, tüm insanlların yaşamasını diliyorum. ölüm, idam dileyenler önce video sitelerinden bolca öldürme ve idam görüntüleri izlesin bakalım hoşuna gidecekmi? ölüm videoları, devletive dogmatik sisteminizi bu vahşi cezalandırma yöntemleriyle mi koruyacaksınız?" hakantaoz...

idam cezası vatanı korumak amacıyla değil,kamuoyunun öfkesini üzüntüsünü bir nebze olsun azaltmak için uygulanır..

yani daha açık bir anlatımla ey türk halkı yavrunuz bu vatan için şehit oldu,onu şehit eden bu kahpeleride biz geberteceğiz,görsünler bakalım can vermek nasılmış...

ayrıca video izlemeye gerek yok,kimse yapamasa bile ben zevkle bu göreve talibim...


forza_iolp
Yasaklı
17 Haziran 2009 20:23

idam cezası gelsin ve uygulansın.

cennete-cehenneme kim gider orası bizi alakadar etmez.

saygılar.


ceviz!
Yasaklı
17 Haziran 2009 20:25

idam cezasını getirip, darağacını silivrinin bahçesine kuracaksın, hem de 5 tane, komple temizleyecen cezaevini,

ama yapamıyoruz işte, insan haklarına aykırı...


forza_iolp
Yasaklı
17 Haziran 2009 20:28

silivri derken sadece silivridekilerimi yoksa başka cezaevindeki hainlerde dahil mi buna?


hakantaoz
Kapalı
17 Haziran 2009 21:45

sadddam da bolca isnan canı aldı sonunda ne oldu o da idam sehpasına çıktı, biir gün o darağacına seni ve sein görüşlerin çıkmayaacağı ne malum, artı vatan hainliğine ne hakla siz kkarar eriyorsunuz, bunda 15 yıl önce Ahmet Kaya vatan haini ilan edildi şimdi adamın bir hiç evet hiç uğruna boşu boşuna ülkeden hain damagası yierek gönderildiğine herkes hemfikir, artık birilerinin size dayattığı dogma ları bıtrakın beyninizi özgür bırakın, şiddeti değil mutul özgür türkiyeyi savunun ama sadece sizler için değil tüm halklar için


kızma_birader:)
Yasaklı
18 Haziran 2009 10:35

idama karşiyım...

Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi