Editörler : E.Kayı Han
09 Temmuz 2009 09:22

Adalet Bakanına dilekçe yazalım

Arkadaşlar hep birşeyler söyleyip duruyoruz, bizde adalet bakanımıza dilekçe yazalım, ağlamayan çocuğa meme vermezler, katiplerin adliyelerde vazgeçilmez bir unsur olduğunu herkes hissetsin, bu başlık altında bir tarih belirleyelim ve o tarihten itibaren her kes özlük haklarının düzeltilmesi yönünde bir dilekçe göndersin adalet bakanlığına, suç değil ya, böyle konuşup durmayalım ben en yakın zamanda göndereceğim, bizi Adalet Bakanı anlamazsa kim anlayacak bilmiyorum, herkese kolay gelsin )

katip1988
Daire Başkanı
19 Nisan 2024 21:52

15 senedir düzeltilmeyen, özlük hakkına sahip başka hangi memur grubu var:)

20 Nisan 2024 00:59

İfade özgürlüğü katipler için geçersizdir. Yaz bir dilekçe o bahsettiğin şeyden, bak o zaman soluğu ilçede alırsın. Kötü bir durum ama gerçekler acıdır. Katip konuşamaz, itiraz edemez, dilekçe yazamaz, tuvalete gidemez, koridora çıkamaz, sigara içemez, hakkını arayamaz, dava açamaz, şikayet edemez, müracaatta bulunamaz. Sen ne kadar legal iş yaparsan yap o yaptığın şeyi bir şekilde disiplin sebebi yaparlar. Hiçbir bakanlık Adalet Bakanlığı gibi katı davranmıyor personeline karşı.

memuraday-y
Şube Müdürü
20 Nisan 2024 10:28

Yakın gelecekte herhangi bir iyileştirme olacağını hiç sanmıyorum şahsi fikrim bu .

memuraday-y
Şube Müdürü
20 Nisan 2024 10:29

Yakın gelecekte herhangi bir iyileştirme olacağını hiç sanmıyorum şahsi fikrim bu .

İsmi Lazım Deil
Daire Başkanı
22 Nisan 2024 11:53

Hakimler savcılar dilekçeleri okumuyor, adalet bakanı mı okuyacak?

34poseidon
Memur
22 Nisan 2024 12:19

vallahi ben adalet bakanını bosnada gördüm. efendim bu sene sınav olacak mı dedim. ne sınavı dedi. adamın hiç bir şeyden haberi yok. bırak dilekçe okuyacak :) iş bürokrasi ile çözülür zannımca siyasiler pek ilgili değil.

Adliyeci
Şef
22 Nisan 2024 13:53

en güzeli sizi düşünmeyeni siz de düşünmeyin oy vermeyin

katip1988
Daire Başkanı
23 Nisan 2024 00:43

Bu bir trajedidir ağa be :)

34poseidon, 1 yıl önce

vallahi ben adalet bakanını bosnada gördüm. efendim bu sene sınav olacak mı dedim. ne sınavı dedi. adamın hiç bir şeyden haberi yok. bırak dilekçe okuyacak :) iş bürokrasi ile çözülür zannımca siyasiler pek ilgili değil.

memuraday-y
Şube Müdürü
15 Temmuz 2024 19:56

ne düzelecek ?

vvatanseverr
Memur
16 Temmuz 2024 00:05

bunun yerine kamu denetçilği kurumuna yazın daha etkili olur. dilekçeyi chat gbt ye yazdırın güzel yazar
16 Temmuz 2024 12:26

bu hükümetin tek adalet bakanı Bekir Bozdağ oldu bak bir Bekir gidiyor başka Bekir geliyor bu kurum duzelmez personel onlar hiç bir şey ifade etmiyor

osmn77
Aday Memur
18 Temmuz 2024 15:57

öğrenilmiş çaresizlik örneği

28 Temmuz 2024 02:33

Yazın tabi :)

Siz yazmadan bakanlığınız personeli için çalışmaya başlamış :) diğerleri için de çalışıyoruz mesajı yayınlamışlar :)))

Çalışmanın meyvelerinden biri şuymuş;

Hakim ve Savcıların ek tazminat oranlarının katsayısında değişiklik yapılmasını ön gören önerge TBMM'de kabul edildi.

Diğer birinci sınıf hakim ve savcıların ek tazminatları brüt 13,616.93 TL den brüt 27.233,87 TL ye çıkarılmıştır.

Birinci sınıfa ayrılmış hakim ve savcıların brüt 13,616.93 TL den brüt 23.602,70 TL ye çıkarılmıştır.

Diğer hakim ve savcılara ise brüt 13,616.93 TL den brüt 20.425,41 TL ye çıkarılmıştır denmiş :)

Devir Kötü
Şube Müdürü
30 Temmuz 2024 10:31

Yok boynun vurulur. Abart abart! Siz böyle tırstıkça tepenize binerler işte.

Reisülküttab9, 1 yıl önce

İfade özgürlüğü katipler için geçersizdir. Yaz bir dilekçe o bahsettiğin şeyden, bak o zaman soluğu ilçede alırsın. Kötü bir durum ama gerçekler acıdır. Katip konuşamaz, itiraz edemez, dilekçe yazamaz, tuvalete gidemez, koridora çıkamaz, sigara içemez, hakkını arayamaz, dava açamaz, şikayet edemez, müracaatta bulunamaz. Sen ne kadar legal iş yaparsan yap o yaptığın şeyi bir şekilde disiplin sebebi yaparlar. Hiçbir bakanlık Adalet Bakanlığı gibi katı davranmıyor personeline karşı.

dermatolog35
Aday Memur
31 Temmuz 2024 17:26

silsile denen birşey var :) .

checkvizor
Şef
31 Temmuz 2024 19:49

Allah bizi insanların merhametine mecbur bırakmasın.

west19
Şef
31 Temmuz 2024 23:12

ne boş konuşuyorsun dilekçe yazdın diye ilçeye neden versinler senin gibileri yüzünden milletin enerjisini aldılar. korkmayın çekinmeyin dilekçe hakkı anayasal haktır.
Reisülküttab9, 1 yıl önce

08 Ağustos 2024 11:44

Abarttığımı düşündüğüne göre; kılbaz bir insan olduğu için zorluklarla karşılaşmamış torpilli bir çalışansın.

Devir Kötü, 9 ay önce

Yok boynun vurulur. Abart abart! Siz böyle tırstıkça tepenize binerler işte.

08 Ağustos 2024 11:46

Boş konuştuğumu düşündüğüne göre yeni yetme birisin ya da bu alanda çalışmayan manipülatör bir insansın.

west19, 9 ay önce
ne boş konuşuyorsun dilekçe yazdın diye ilçeye neden versinler senin gibileri yüzünden milletin enerjisini aldılar. korkmayın çekinmeyin dilekçe hakkı anayasal haktır.
Toplam 19 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi