Editörler : crops35
04 Ağustos 2009 07:51

İngilizceyi konuşarak öğrenin,geliştirin

Hayatınız her noktasında size İngilizcenin gerekli olduğunu düşünüyorsunuz. Evet gerekli ama siz daha yolun başındasınız. Nereden nasıl başlayacağınız, hangi adımı atacağınız konusunda hiçbir fikriniz yok. Ya da iyi bir dil bilgisine sahipsiniz fakat konuşamıyorsunuz. Bunu başka şekilde anlatmak gerekirse, yüzme bilmiyorsunuz ama yüzmeye ait tüm teknik bilgilere sahipsiniz. Yani nasıl su üzerinde durulur, nasıl kulaç atılır teorik olarak hâkimsiniz fakat kendinizi suya atın dediğimizde acaba diyorsunuz. Yapabilir miyim? Yüzebilir miyim?

İşte İngilizce konuşmakta böyledir. Teorik bilgilerinizle ancak okuyup yazabilirsiniz ama konuşmadan İngilizceyi öğrenemezsiniz. Konuştuğunuz zaman öğrenmiş sayılırsınız.

İşte tam da bu noktada Türkiye?de İngilizce konuşma sevdalılarına her gün sürekli olarak pratik yapma imkanı sağlayan Konuşarak Öğren var. Konuşarak Öğren size İngilizceyi konuşturarak öğretiyor. Her gün periyodik olarak yurt dışından yapılan aramalarla, ABD?li eğitmenlerle İngilizce konuşarak ders işliyorsunuz. Görüşme sürelerini sizler belirliyorsunuz, ister günlük 10 dakika, ister günlük 20 dakika olarak görüşmeler gerçekleştiriyorsunuz. Her gün belirlediğiniz saat aralığında eğitmeniniz sizi arıyor ve seviyeniz belirlendikten sonra size gönderilen e-kitaplarla birlikte her gün 1 veya 2 sayfayı konuşarak işliyorsunuz. Gün içerisinde mail adresinize gönderilen notlarınızda, ertesi gün yapacağınız konuşmayla ilgili kitap konularınız, konuşmayla ilgili yeni 5 kelimeniz ve o gün gerçekleştirdiğiniz görüşmenin ses kaydı ekte yer alıyor. Hatalarınızı ve eksiklerinizi en hızlı şekilde gidermeniz sağlanıyor ve konuşarak öğrendiğiniz için kelime öğrenme hızınız 5 kat daha artıyor ve tüm bunları herhangi bir kurs veya sınıf ortamına girmeden bulunduğunuz yerden ayda sadece 79 TL ye gerçekleştiriyorsunuz.

Daha detaylı bilgi almak için http://www.konusarakogren.com adresini ziyaret ediniz. Ayrıca 0 212 286 0 486 numaralı telefondan da iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.


bilginbilhan
Aday Memur
06 Ağustos 2009 15:09

ya kardeşim burası ingilizce reklam panosumu git reklamını başka yerde yap Herkes ne dertte sen ne derttesin. İngilizce öğrenmek isteyenler başka sitelerde zaten bulurlar bu konuyu sen bu formu boşuna meşkul etme

Toplam 1 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi