Editörler : F16 Gökçen
07 Eylül 2009 10:07

sağlık kurumları işletmeciliği okuyanlar

arkadaşlar bu bölümden mezun olduktan sonra kpss ile atanabiliyormuyuz

düzzede
Aday Memur
07 Eylül 2009 10:10

ben 2.sınıfa geçtim staj yapabilecekmiyim

arkadaşım aöf ye dilekçe yaz falan dedi bi bilgisi olan varmı

düzzede
Aday Memur
09 Eylül 2009 10:58

arkadaşlar bu bölümün ataması varmı bu benim için çok önemli bilgisi olan varsa lütfen cevaplasın

hasan1761
Aday Memur
09 Eylül 2009 11:42

ben cevaptan cok bu bölüme kimler başvura biliyor ben 4 yıllık hemşire menzunuyum bu bölüme başvurabilirmiyim

düzzede
Aday Memur
10 Eylül 2009 20:48

güncel

düzzede
Aday Memur
28 Eylül 2009 17:39

bu bölümü okuyup 2. sınıfa geçen varmı

*huzur14.*
Yasaklı
28 Eylül 2009 17:57

yök att likte üst bölüm kabul ettiği için çalışıyor olsaydınız maaşınız artardı..

düzzede
Aday Memur
30 Eylül 2009 17:38

desene boşu boşuna okuyorum

ozgur0738
Aday Memur
30 Eylül 2009 19:50

ben bitirdim ama bir faydası olmadı

pinarcuk
Aday Memur
01 Ekim 2009 16:08

hic bi seye bi faydasi olmayan bi bolum bosuna okumusuz,mezun oldum ben is mis yok arkadslar icinizi karartmak gibi olmsinda,arti zaten bi yerde dayiniz yoksa hic bi yerde is bulma imkaniniz yok gibi bisey olmus artik,butun ozel hastahanelere bas vurdum turkiyedeki her yerde hastanede calisan tanidginiz veya yakininiz varmi sorusuyla karsikarsiya kaldim:S turkiyemin hali....

düzzede
Aday Memur
02 Ekim 2009 13:31

boşu boşuna emek veriyorum ozaman sınavlarımda hep 80 90 üstü yazık çabalarıma bende kpss ye önlisans olarak gircem artık başka bişeye yaramıcak sanırım

bengiisuu
Aday Memur
04 Ekim 2009 13:17

bende bu bölümüü okudum aynen hiç bir işe yaramıyor.artık işim 3001 e kaldı...

04 Ekim 2009 13:44

BU BÖLÜM İÇİN STAJ GEREKLİ Mİ YA?

düzzede
Aday Memur
04 Ekim 2009 13:56

hayır yaptırmıolar zaten

Selci27
Kapalı
04 Ekim 2009 22:25

Arkadaşlarım, bu kadar karamsar olmayın. bende bu bölümü okuyup mezun oldum. bu bölümde staj yoktur. Kpss ile bu bölümden alımda yok.Şuan için faydası; sağlık meslek liseleri için üst öğrenim sayılıyor vede eğer torpiliniz varsa hastanelerde yada özel sağlık kurumlarında yönetici pozisyonları için işinize yarar. Ama, unutmayın okumanın boşu boşunası olmaz... elinizde bir diplomanız oluyorki bu sizin için ne işle uğraşırsanız nereye başvurursanız vurun, bir vasıf, bir artıdır... Bir diğer hususta, Burası Türkiye arkadaşlar; bu ülkede her an her şey olabilir. belki 1 sene içinde kanun çıkar sağlık kurumlarına sağlık kurumları işletmeciliği mezunu personel bulundurma zorunluluğu getirilir, yada ilerdeki memur alımlarında büyük sayıda sağlık kurumları işletmecisi istihdam edilir. Hiç belli olmaz buişler... Siz canınızı hiç sıkmayın, bölümünüzü güzelce okuyup bitirin, kendinizi sürekli geliştirin hatta o bölümü 4 seneye tamamlayın gidin birde işletme bitirn ben öyle yapacam şahsen, ve birazda sabırlı olun... Herkesin bu dünyada bir nasibi bir rızkı vardır merak etmeyin...

özlem22
Şef
05 Ekim 2009 11:48

Sağlık kökenli bir meslekte okuyan ya da mezun olanların dışında bu bölümü kimseye tavsiye etmiyorum arkadaşlar ben 4 yıllık sağlık kurumları işletmeciliği bölümü mezunuyum bizler istediğimiz mevkilerde iş bulmakta zorlanırken sizlerin iş bulma olasılığının malesef çok daha düşük olduğunu düşünüyorum bu bölümden devlete girmeniz çok zor hatta önlisans da sanırım hiç alım yapılmıyor lisans da ise çok az alım var eğer özel bir hastanede tanıdıklarınız varsa yani torpiliniz okuyun ancak en fazla bankolarda görev yapabilirsiniz

Ama eğer okumaya başlamışsanız ve geri dönüşünüz yoksa 4 yıllığa tamamlamanızı öneririm devlete girmek hedefiniz ise özellikle işletme okumanızı tavsiye ederim eğer bunun için vaktiniz yoksa özel hastenelerle görüşerek kendinize staj ayarlayın gönüllü olarak stajerlik yapın staj yapmanız sizin için avantaj olacaktır

Hepinize kolay gelsin?

düzzede
Aday Memur
21 Ekim 2009 11:22

güncellllllll

elano2121
Aday Memur
25 Ekim 2009 17:59

arkadaşlar yeni kayıt yaptırdım bana 1a 1b muratın yardımcı kitapları lazım yardımcı olabilir misiniz?

başak326
Aday Memur
25 Ekim 2009 18:10

açık öğretim kitaplarını herşehirde kitapçılarda bulmamız kolaymış ntkitap satış mazalarında bulunuyormuşşş

başak326
Aday Memur
25 Ekim 2009 18:15

arkadaşlar buarada A:Ö:F yüzyüze eğitim dersleri nazaman başlıcak bilgisi olan varsa yazsın lütfen .....

Selci27
Kapalı
25 Ekim 2009 20:14

Acele etmeyin. Geçen sene 5 Ocakta başlamıştı. Derslerin başlamasına yakın bir zamanda aöf nin sitesinden duyurulur...

Toplam 60 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi