Editörler : crops35
09 Ekim 2009 11:48

Bimerden cevap arkadaşlar mutlaka okuyun

Değerli arakadaşlar bimerin bana verdiği cevabı sizlerle payalaşayım ben kendı adıma konuşuyorum eğer herkes benim kadar çabalasaydı inan kı bu sorun çoktan çözülmüş olacaktı işte BİMERİN bana verdiği cevap:

Başbakanlık İletişim Merkezine yapmış olduğunuz başvuru değerlendirilmiştir.

BİMER BAŞVURUNUZ-242718 (UZMAN GÖRÜŞÜ)

Döndü Şahin ([email protected])

Yardımcı Hizmetler Sınıfına ait hizmetli unvanlı kadroda çalışanların, Genel İdare Hizmetleri Sınıfındaki kadrolara sınavsız atanması ile ilgili ilgi bilgi edinme talebi incelenmiş olup, konu hakkında yapılacak mevzuat çalışmalarında değerlendirmek üzere, söz konusu talep not edilmiştir.

Bilgilerinizi rica ederim.

ya arakadaşlar lütfen ama lütfen sizde bir yerlere başvurun inanki bu iş olacak yeterki kendinize güvenin ve çabalayın

yine kendi adıma konuşuyorum benim savaşım başlamıştır."eğilerek ölmektense ayakta ölmeyi tercih ediyorum" ...


diyorum
Şube Müdürü
09 Ekim 2009 12:36

ben, bimer'e çok yazı yazdım her yazı geçiştiriliyor,

maalesef boşuna...ama dediğin doğru mağdur arkadaşların yarısı bizim kadar ilgilense çok şey olurdu.SB bimer mimer takmıyor,genelge de takmıyor,adamlar yetki bende istediğimi yaparım mantığında.Hesap soran olmadığı için.bimerden bir parağraf:"Aşağıda tarih ve sayıları belirtilen BİMER'e yapmış olduğum müracaatlarım ciddiye alınmamıştır,verilen cevaplar yetki bende nasıl bilirsem öyle yaparım mantığındadır.Sorumlular hukukun gereğini yapmamanın hiç bir üzüntüsünü taşımadıkları gibi,gayet de rahatlar ve Başbakanlık tarafından hesap sorulur endişesi de taşımamaktalar."


başkasın
Kapalı
09 Ekim 2009 14:03

bimere bende yolladım cevap bekliyorum..tabiki ha deyince her mesaja olumlu cevap vermeyecekler,ama biz yılmadan yazalım baskı kuralım elbet ozaman derin bi inceleme ve düzenlemeye gidilecektir..baskı olmadığı sürece sırf cevap vermek adına soracaklar kuruma onlarda böyle bi çalışma yok yada gerekli çalışma yapılıyo deyip geçiştirilecek...


niksarkaynak
Memur
09 Ekim 2009 16:09

Arkadaşlar ben daha önce yazmıştım fakat bana önce Kurumunuza (Tarım Bakanlığına)müracaat etmem gerektiğini söylediler.Kuruma heryıl dilekçe yazıyoruz fakat sınav açılmıyor.Şu anda meal gönderdim.


tigris30
Kapalı
09 Ekim 2009 19:21

arkadaşalr bimer öyle memurlar nete benzmez cidiye alırlar benim özl bi işim oldu hakikaten yardımcı oldular dayı mayıya gerek yokk bimerr var reklam gibi olmasınn...


nacidag-004
Memur
16 Ekim 2009 21:54

mehmet_47 mesai arkadaşım ben sürekli yazı gönderdim banada aynı bilgi geldi fakat gelime olmadı selamlar


nacidag-004
Memur
16 Ekim 2009 21:56

slm arkada bana gelen bilgi bende mavcut bunu nasıldeğerlendirelim saygılarımla


ledlerne
Memur
20 Ekim 2009 17:02

kardeşim BİMER hep böle cevap veriyor,

"düşüncenizde haklısınız bir sonraki personel roformunda değerlendirilecektir"...


malatyalii
Memur
21 Ekim 2009 09:23

arkadaşlar neden konuyu sadece hizmetli ünvanı diye daraltıyorsunuz. yardımcı hizmetler sınıfında sadece hizmetliler yok.

yeri geldiğinde siz de yardımcı hizmetlersiniz, adınız hizmetli değil diye kendinizi bizden farklı mı tutyorsunuz!!! demeyi biliyorsunuz ama bişeyler yapmaya geldiğinde konu sizler için birden bireyselleşiyor. (sözüm sadece böyle bir tutum içinde olanlaradır kimse üzerine alınmasın)


erdener1970
Kapalı
21 Ekim 2009 16:03

28 AĞOSTOS 2009 da bana gelen cevapta şöyleydi..

Bakanlığımız boş kadroları ve hizmet gerekleri doğrultusunda 2009 yılı içerisinde Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı yapılması için çalışmalar sürdürülmektedir. Bu çalışmalar tamamlandığında Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği suretiyle atama yapılacak kadroların sınıfı, unvanı, derecesi, adedi, eğitim yeri, tarihi, başvuru şartları ve diğer hususlar yaygın iletişim araçları ve İl Sağlık Müdürlükleri kanalıyla ilgililere duyurulacaktır.

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi