Editörler : Pangaea
09 Ekim 2009 14:52

Kpss ihl okul alan kodu sorunu yaşadım yardım lütfen

s.a arkadaşlar 2008 kpss de imamhatiplisesi alan kodu sorunu yaşadım ve o zamanlar dilekçe yazılması gerekli idi ösym ye dilekçeyi yazdım ve tel görüşmemde dilekçeniz ulaşmış alan kodunuz düzelmiş dediler...ama ben halen sonuç açıklma sisteminde 2844 olması gereken alankodum hala 2425 sosyalbilimler yalnız aday bilgilerimle girdiğim zaman kpss aday formumda 2844 gözüküyor....diyeceğim şudur ki özellikle editör ahmet bey benim tercih hakkım olmaz mı önemli olan sonuç bilgileri diğil mi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim....


mustafabarsam
Aday Memur
15 Ekim 2009 23:19

s.a sevgılı kader arkadasım aynı sorunu bende 2008 kpss de yasadım dılekceme muteakıp kendı yanlısları duzeltıldı.2009 kpss tercıhlerıne ımamhatıp lısesı olarak gırecegım ayrıyeten osym nın kendı hatası oldugu vede kılavuzda herhangı bır uyarıcı ıbare olmadıgı vede kpss kayıt formunu randevu aldıgımız okul mud.yardımcıları doldurdugu vede sadece bıze ımza attırdıkları ıcın bızım masumuyet hakkımızı yargıya tasıdım.su an ıtıbarı ıle 8 aydır dava ıdare mahkemesınde gorusuluyor dua edelımde dava lehımıze sonuclansın.


m.m.kaya
Aday Memur
15 Ekim 2009 23:47

sa arkadaşlar ihl alan kodu benşm 2431 sosyal bilimler ve edebiyet ne olması lazım yardım edermisiniz

16 Ekim 2009 00:24

mustafabarsam ve m.m kaya tşkler...MUSTAFABARsam hocam ben bu alan kodu problemini son dakka farkettim ve allahın hikmetiyle dilekçe süresi vardı... ösymnin aday işletim sisteminde doğru yalnız sonuç açıklmada problem var aradım ösym yi orda kodd doğru ise sorun olmaz dediler rabbim inş. sizinkinide lehinize çevirir...m.m kaya arkadaşım demek ki sizde mağdurlardansınız canınızı sıkmak istemem ama ortadada gerçek var alan kodu 2844 olmayanlar düzeltilmesi için ösym tarih verdi dilekçe yazmanız gerekli idi... ama inş. sıkıntı olmaz tercih hakkı doğar..

Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi