Editörler : Radore
«432433434435436437438439440441442443»

psybest
Aday Memur
06 Şubat 2023 23:22

çok teşekkür ederim. Siz ingilizce sınavına girdiniz sanırsam sorular nasıldı zorlayıcı mıydı ?

özellikle speaking kısmı

yasmin.dilan, 2 yıl önce

Merhaba. Ön değerlendirme soruları sınav değil. Sadece boy kilo mulakat yeri doğum tarihi gibi bilgiler isteniyor. Daha sonra İngilizce sinav linki geliyor.

yasmin.dilan
Aday Memur
07 Şubat 2023 00:03

İngilizce sınavı ilk grammer ile başlıyor. Sonra direk speaking geliyor. Speakingte 4 soru var. Buraya hepsini bir arkadaşımız yazmış zaten. Sağolsun. Bende ordan hazırlandım biraz. O yüzden speaking çok zorlamadi beni. Sonra listening oluyor 3 soru. Reading var. Ve en son writing var. Ordada 2 soru vardi.

Un23known
Aday Memur
07 Şubat 2023 12:30

Mülakat yerini izmir seçip baska dönüş alan oldu mu

Rainrainrw
Aday Memur
07 Şubat 2023 15:29

Envanterden sonra olumsuz maili geliyor mu? Ne mülakat için bir mail ne de olumsuz olduğuna dair bşrley gelmedi. Umudu kesmeli miyim artık

psybest
Aday Memur
08 Şubat 2023 01:53

Ön değerlendirme sorularını yolladıktan kaç gün sonra ing link geldi acaba ? Bana link gelmedide

yasmin.dilan, 2 yıl önce

İngilizce sınavı ilk grammer ile başlıyor. Sonra direk speaking geliyor. Speakingte 4 soru var. Buraya hepsini bir arkadaşımız yazmış zaten. Sağolsun. Bende ordan hazırlandım biraz. O yüzden speaking çok zorlamadi beni. Sonra listening oluyor 3 soru. Reading var. Ve en son writing var. Ordada 2 soru vardi.

yasmin.dilan
Aday Memur
08 Şubat 2023 10:50

Merhaba. Ayni gün geldi. Ama su an deprem ile ilgili yogun oldukları için ilgilenmiyorlardir.

zureca
Aday Memur
09 Şubat 2023 12:34

Merhabalar,

Envanter sınavından sonra mailinize ''Tamamlandı'' yazısı geldi mi arkadaşlar? Başvurunun diğer kısımlarında ''sınavınız tamamlandı'' vs diye geri bildirim almama rağmen envanterden sonra mail gelmedi. Yanıt alamadığını söyleyenler bundan mı bahsediyor acaba, yoksa yollayamamış olabilir miyim? Teşekkür ederim.

Mama Magglione
Aday Memur
12 Şubat 2023 01:07

Merhaba,forumda bir adayın neredeyse tüm sorularına cevap olabilecek nitelikte detaylı bir yazı paylaşmıştım ancak yönelttiğiniz sorunun cevabını alamadığınızı görünce tekrar bir bilgilendireyim dedim; Kişilik envanterini tamamladıktan sonra olumlu veya olumsuz herhangi bir mail gelmiyor bilginiz olsun.Yakın zamanda mülakat gününü ayarlayabilmek için sizinle iletişime geçeceklerdir,telefonunuzun ulaşılabilir olmasına dikkat edin :)

Geçtiğimiz günlerde mülakata katılım sağladımda depremden ötürü işlemlerin yavaşlatıldığıyla ilgili bir söylemde bulundular bu yüzden ilerlemeniz ile ilgili bir kanıya varmak için acele etmeyin lütfen,iyi şanslar.

zureca, 2 yıl önce

Merhabalar,

Envanter sınavından sonra mailinize ''Tamamlandı'' yazısı geldi mi arkadaşlar? Başvurunun diğer kısımlarında ''sınavınız tamamlandı'' vs diye geri bildirim almama rağmen envanterden sonra mail gelmedi. Yanıt alamadığını söyleyenler bundan mı bahsediyor acaba, yoksa yollayamamış olabilir miyim? Teşekkür ederim.

yasmin.dilan
Aday Memur
12 Şubat 2023 15:08

Kurul mulakatiniz nasil geçti. Neler sordular kısaca bilgi verebilirmisiniz?Teşekkürler.

psybest
Aday Memur
12 Şubat 2023 20:50

Merhaba sizede ingilizce sınavından sonra böyle birmail mi geldi acaba ? Puan kısmı yazmıyorda merak ettim sormak istedim.

Sınavın başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Sınav neticesinde Assessment Score: puan almış bulunuyorsun.

Baraj puanı altında kaldıysan bu aşamadan sonra üzülerek seninle devam edemeyeceğiz. Başarılı olman halinde sonraki aşamamıza devam edebilirsin.

İyi günler.

yasmin.dilan, 2 yıl önce

Kurul mulakatiniz nasil geçti. Neler sordular kısaca bilgi verebilirmisiniz?Teşekkürler.

yasmin.dilan
Aday Memur
12 Şubat 2023 21:32

Merhaba. Evet İngilizce sınavindan sonra bu mail geldi banada.Sonrasinda envanter linki geldi.

psybest
Aday Memur
12 Şubat 2023 22:41

Envanter linki kaç günde geldi ? Puan sizde de yazmıyor muydu ?

yasmin.dilan, 2 yıl önce

Merhaba. Evet İngilizce sınavindan sonra bu mail geldi banada.Sonrasinda envanter linki geldi.

zureca
Aday Memur
12 Şubat 2023 23:35

Merhaba, puan yazmıyordu ama envanter linki aynı gün geldi. Şu anki koşullardan belki daha geç gelebilir emin olamıyorum

psybest, 2 yıl önce

Envanter linki kaç günde geldi ? Puan sizde de yazmıyor muydu ?

coysant
Aday Memur
13 Şubat 2023 10:11

Arkadaşlar merhaba ön değerlendirme sorularını cevapladım 10 saat sonra olumsuz dönüş yaptılar. Boy kilo standartlara fazlasıyla uygun. Yüzme biliyorum. Daha online sınava bile girmeden böyle dönüş yapmalarına çok şaşırdım. Sebebi hakkında bilgisi - fikri olan ya da benzer bir durum yaşayan bilgi verebilirse çok memnun olurum

Mama Magglione
Aday Memur
13 Şubat 2023 13:32

Gayet kısa,öz ve klasik bir mülakattı diyebilirim.Önce biraz kendimden ve önceki iş deneyimlerinden bahsettim,sonrasında dahil olacağım yeni bir ekibe adaptasyon sürecinin nasıl geçtiğine dair bir soru sordular.Sayım yaparken öfkeli bir yolcunun yakanıza yapışıp defalarca söylemesine rağmen isteğinin yerine getirilmediğini dile getirir ve sonrasında sizi şikayet ederse ne tepki verirsiniz gibi bir role-play yaptık.Son olarak İngilizce konuşma kısmında neden SunExpress?i tercih ettiğime dair bir diyalog gerçekleştirdik.Gayet samimi ve iyi insanlardı.

yasmin.dilan, 2 yıl önce

guapissima
Aday Memur
13 Şubat 2023 15:01

Arkadaşlar merhabalar, biraz uçuşa elverişlilik raporu araştırması yapayım dedim ciddi fahiş fiyatlarla karşılaştım :/ Konuyla alakalı bilgisi olan var mıdır? yahut yakın zamanda bu raporu almış olan biri aşağı yukarı fiyat bilgisi verebilir mi acaba? İzmir'de ikamet ediyorum.

yasmin.dilan
Aday Memur
13 Şubat 2023 15:10

Yanitiniz için çok teşekkür ederim. Umarim olumlu dönüş alırsınız.

Mama Magglione
Aday Memur
13 Şubat 2023 16:38

Konuyla ilgili bir bilgim yok ne yazık ki ancak anlaşılan o ki olumlu dönüş almışsınız,tebrikler.Mülakata katılım sağladıktan ne kadar süre sonra geri dönüş aldınız acaba?

?yasmin.dilan? rica ederim,ben teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

guapissima, 2 yıl önce

Arkadaşlar merhabalar, biraz uçuşa elverişlilik raporu araştırması yapayım dedim ciddi fahiş fiyatlarla karşılaştım :/ Konuyla alakalı bilgisi olan var mıdır? yahut yakın zamanda bu raporu almış olan biri aşağı yukarı fiyat bilgisi verebilir mi acaba? İzmir'de ikamet ediyorum.

Rainrainrw
Aday Memur
13 Şubat 2023 17:12

Yaklaşık bir aydır bekliyordum, envanteri gönderdikten sonra. Az önce mülakat için aradılar. İngilizce de neler soruyorlar ya da genel olarak. Girenler yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

byzgi
Aday Memur
14 Şubat 2023 15:39

rainrainrw sanırım aynı zamanda göndermiştik envanteri dönüş olmasına sevindim umarım sonucu da güzelolur bana hala bir dönüş yapılmadı

Toplam 9032 mesaj
«432433434435436437438439440441442443»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi