Editörler : supporters.
«433434435436437438439440441442443444»

Bahfb
Aday Memur
15 Şubat 2023 13:28

Teklif geldi. 13 mart eğitim grubundayım.

byzgi
Aday Memur
15 Şubat 2023 13:59

yaa harika hayırlı olsun darısı başımıza

silosko
Aday Memur
15 Şubat 2023 14:07

arkadaşlar merhaba ben de başvuracağım ilana fakat bildiğiniz üzere antalya/izmir de ikametgah edilecek ve oralarda ev kiraları cok pahalı haliyle alınacak maaşla geçinebilir miyiz? aranızda maaş ile ilgili bilgisi olan var mı kaç euro yani? döviz üzerinden yattığını biliyorum bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim:)

abcde0123
Kapalı
15 Şubat 2023 15:19

Merhaba, Mülakattan sonra geri dönüş alan oldu mu ? Kaç gün içerisinde geri dönüldü cevaplayabilir misiniz lütfen ?

yasmin.dilan
Aday Memur
15 Şubat 2023 15:34

Bahfb tebrik ederim. Çok sevindim. Hayirli olsun. Darisi basimiza. Kurul mulakatin nasildi genel bilgi verebilirmisin neler sordular? Tesekkurler.

Rainrainrw
Aday Memur
15 Şubat 2023 15:55

Bahfb hayırlı olsun adına çok sevindim 🙏aynı şekilde kurulda neler soruldu bizimle paylaşabilir misin?

Envanterden sonra bekleyen arkadaşlarım varsa umudunuzu kesmeyin eğer olumsuz mesajı gelmediyse. Süreç yavaş işliyor sadece.

byzgi
Aday Memur
15 Şubat 2023 16:24

ama son eğitimler martta demişlerdi e marta da bşey kalmadı umutlar azaldı sanki hala dönüş yapılmadığınagöre

16 Şubat 2023 16:39

6 SUBATTA kurul mulakatına gırdım gerı donus almadım daha bu tarıhlerde gırıp gerı donus alan var mı

abcde0123
Kapalı
16 Şubat 2023 16:42

Olumsuz olduğu takdirde de döndüklerini söylediler lakin kaç gün içinde dönüldüğünü ben de bilmiyorum maalesef

coysant
Aday Memur
17 Şubat 2023 14:31

Arkadaşlar merhaba İngilizce online sınavdan sonra ne zaman kişilik envanteri aldınız? Bir kişi aynı gün demiş ama bana henüz dönüş olmadı. Ne zaman ümidi kesmeliyim?

guapissima
Aday Memur
17 Şubat 2023 15:01

Merhaba, şimdi gördüm yazınızı. Ben henüz olumlu dünüş almadım. Tamamen meraktan araştırıyordum:) 8 Şubatta girdim mülakata, hala beklemedeyim. Fakat ben mülakat sonunda eğitim sürecini sorduğumda mart ve nisan grubundan bahsetmişti psikolog hanımefendi. O sebeple hala vakit olduğunu düşünüyorum. Hepimizin şansı açık olsun :)

Mama Magglione, 2 yıl önce

Konuyla ilgili bir bilgim yok ne yazık ki ancak anlaşılan o ki olumlu dönüş almışsınız,tebrikler.Mülakata katılım sağladıktan ne kadar süre sonra geri dönüş aldınız acaba?

?yasmin.dilan? rica ederim,ben teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

guapissima
Aday Memur
17 Şubat 2023 15:05

Sanıyorum ki bu sene genel olarak bütün süreç daha yavaş ilerliyor. Ve tabii ki şu anki zor süreci de hesaba katarsak aksamalar normal gibi. Ben sabah ingilizce sınavına girmiştim gece yarısı bana kişilik envanteri gelmişti. Birkaç gün içerisinde geliyor benim gözlemlediğim kadarıyla.

coysant, 2 yıl önce
Arkadaşlar merhaba İngilizce online sınavdan sonra ne zaman kişilik envanteri aldınız? Bir kişi aynı gün demiş ama bana henüz dönüş olmadı. Ne zaman ümidi kesmeliyim?
17 Şubat 2023 19:34

Merhabalar siz ne zaman başvuru yapmıştınız ve hangi base için ?

guapissima, 2 yıl önce

Sanıyorum ki bu sene genel olarak bütün süreç daha yavaş ilerliyor. Ve tabii ki şu anki zor süreci de hesaba katarsak aksamalar normal gibi. Ben sabah ingilizce sınavına girmiştim gece yarısı bana kişilik envanteri gelmişti. Birkaç gün içerisinde geliyor benim gözlemlediğim kadarıyla.

guapissima
Aday Memur
17 Şubat 2023 21:24

Ben 8 ocakta başvurdum, base farketmez olarak işaretlemiştim ama mülakatta ısrarla birini seçmeniz gerekse hangisi olur dediler, Antalya dedim.

Flyer90, 2 yıl önce

Merhabalar siz ne zaman başvuru yapmıştınız ve hangi base için ?

17 Şubat 2023 21:40

Peki görüntülenmeniz ne zaman olmuştu herkes e çok farklı zamanlarda dönüş olmuş

guapissima, 2 yıl önce

Ben 8 ocakta başvurdum, base farketmez olarak işaretlemiştim ama mülakatta ısrarla birini seçmeniz gerekse hangisi olur dediler, Antalya dedim.

guapissima
Aday Memur
17 Şubat 2023 23:07

Benim cvm 2 gün sonra görüntülenmişti, 13 ocakta ingilizce sınavı gönderildi.

Flyer90, 2 yıl önce

Peki görüntülenmeniz ne zaman olmuştu herkes e çok farklı zamanlarda dönüş olmuş

İmgoing
Aday Memur
18 Şubat 2023 02:08

Merhabalar, bende 2 saat önce tamamladım ingilizce testi. Bu benim 3. Girişim ☺

Beklediğimden zor çıktı aslına bakarsanız, asla B1 değil tam olarak B2 seviyesi.

Herkesin hakkında hayrlısı.

coysant
Aday Memur
18 Şubat 2023 11:51

Hayırlı olsun umarım başarılı olursun arkadaşım. Benim ilk girişimdi ama elenenler bir daha başvuramıyor diye duymuştum yanlış bilgi mi bu? Ve baraj puan kaç bilgisi olan var mı? Sınav beni de zorladı direk B2 seviye sınavı. Sınava girecek olan arkadaşlar mutlaka modal verb leri tekrar edip girin, keşke bana da söyleyen birileri olsaydı. Ben 16 Şubat gecesi girdim sınava ama hala kişilik envanteri gelmedi ümidi kesmeli miyim sizce
İmgoing, 2 yıl önce

Merhabalar, bende 2 saat önce tamamladım ingilizce testi. Bu benim 3. Girişim ☺

Beklediğimden zor çıktı aslına bakarsanız, asla B1 değil tam olarak B2 seviyesi.

Herkesin hakkında hayrlısı.

İmgoing
Aday Memur
18 Şubat 2023 12:43

Teşekkür ederim sizler içinde hayrlı olsun inşallah.

Kurul mülakatından elenmediğiniz sürece tekrar girme hakkınız var. Hatta 3 ay sonra bile süreç açılsa tekrar girebilirsiniz ( kurul mülakatından kalmadıysanız şayet )

Ben ilk 5 sene önce girmiştim izmir key otelde. O zaman Online değildi, yazılı sınavı geçmiştim, sözlüde elenmiştim.

2 sene sonra tekrar girdim Online olarak hiç geçemedim maalesef.

Bu sene tekrar denedim. ( kimsenin gözü korkmasın ) ingilizce pek kolay değil. Çalışın arkadaşlar.

Speaking kolaydı. Sakin kalın cümle kurmaya çalışın. sorduğu sorular ;

Kendinden bahset

Zayıf yönlerin nelerdir

Neden sunexpress

Vb sorular. 4 taneydi sanırım.

Listening tamamen İngiliz aksanı ile, istediğiniz kadar dinleyin sakin sakin.

coysant, 2 yıl önce
Hayırlı olsun umarım başarılı olursun arkadaşım. Benim ilk girişimdi ama elenenler bir daha başvuramıyor diye duymuştum yanlış bilgi mi bu? Ve baraj puan kaç bilgisi olan var mı? Sınav beni de zorladı direk B2 seviye sınavı. Sınava girecek olan arkadaşlar mutlaka modal verb leri tekrar edip girin, keşke bana da söyleyen birileri olsaydı. Ben 16 Şubat gecesi girdim sınava ama hala kişilik envanteri gelmedi ümidi kesmeli miyim sizce

İmgoing
Aday Memur
18 Şubat 2023 12:53

Yoo neden ümidi kesesiniz? Allah Kerimdir. Çok üzerinde durmamaya çalışın. Ben ilk elendiğimdeo kader üzülmüştümki şimdi anlıyorum hiç gerek yokmuş. Çok bel bağlamamak gerekli.

Nasipte varsa olacaktır.

Toplam 9032 mesaj
«433434435436437438439440441442443444»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi