Editörler : supporters.
«435436437438439440441442443444445446»
22 Şubat 2023 18:13

Hayırlısı olsun hangi base acaba ?

guapissima, 2 yıl önce

8 Şubatta mülakata girdim, Bugun referans talebi maili geldi.

Un23known
Aday Memur
22 Şubat 2023 18:42

nasıl geçmişti mülakatınız

guapissima, 2 yıl önce

8 Şubatta mülakata girdim, Bugun referans talebi maili geldi.

guapissima
Aday Memur
22 Şubat 2023 18:54

çok teşekkür ederim, Antalya base istemiştim ben. Mülakatım genel anlamda güzeldi. A1 almanca sertifikam olduğu için cv de, almanca bir soru da sordular. Cv de 2. dil yazan arkadaşlara not düşeyim:)

Rainrainrw
Aday Memur
22 Şubat 2023 21:02

@un23known tebrik ederim öncelikle. Ben de yarın gireceğim. Neler sordular paylaşabilir misiniz

yasmin.dilan
Aday Memur
23 Şubat 2023 11:59

Guapissima hayırlı olsun. Cok sevindim. Bende pazartesi gireceğim kurula. Neler sordular kısaca anlatabilirmisin? Herkesin mulakat süreci farklı gecer ama on bilgimiz olursa biz yeni girecekler icin harika olur. Şimdiden teşekkürler. Bende pazartesi gireceğim kurula bu arada. Herkes için hayırlısı olsun.

Bahfb
Aday Memur
23 Şubat 2023 14:59

Herkes kurulu sorduğu için genel bir cevap olsundiye yazıyorum, kurulda konuşulanlar sorulanlar tamamen spontane gelişiyor. Kariyeriniz, okuduğunuz okul, cinsiyetiniz vs. gibi konular belirliyor soruları. Diğer arkadaşlarla da konuştuğumdan anladığım üzere belli bir soru kalıbı vs. yok. Amaçları zorlamak, en kötüsüne hazırlıklı olun, güzel giyinin, odaya girmeden lavaboda parfümünüzü makyajınızı tazeleyin. Mülakatta kendiniz olun role play yapmaya kalkmayın çünkü hızlanıyorlar çapraz soru soruyorlar kendiniz olmadan cevap verirseniz direkt yakalanırsınız ve bunu suratınıza vurmaktan çekinmezler. Bu işe başvurduğunuza göre yapabileceğinizi düşünüyorsunuz, onlar da bu tarz şeyler sorarlarsa yapabilirim, katlanabilirim, alışığım tarzı cevaplar verin ama abartmayın.Roleplay yapacaklar, AYT için konuşuyorum çok iyi roleplay yapıyorlar ve terletmekten çekinmiyorlar. Radikal hareket etmeyin, eğitimini alıp, yetkilerinizi, ne konularda kişisel inisiyatif alma haklarınız olduğunu öğreneceğinizi belli ederek cevaplar verin. İpleri elinize almaya çalışmanızı şahsen tavsiye etmem çünkü işe başladığınızda da üstünüzde deneyimli memurlar ve amiriniz olacak. İngilizcede kısa konuşmayın içinizden geldiği gibi uzatın çekinmeyin başka konulara bağlayın, asıl amaçları sorulara cevap verebilip veremediğinizi görmek değil akıcılığınızı ve kelime dağarcığınızı ölçmek. Dediğim gibi kendiniz olun onların amacı sizi ağlatmak değil, yapabilip yapamayacağınızıtest etmek, başkası gibi davranıp işe girseniz bile eğitimde kalırsınız deneme uçuşunda kalırsınız. Unutmadan, tek seçeneğinizin sunexpress olmadığını da belli edin. Onlar sizi değil siz onları seçtiniz.

byzgi
Aday Memur
23 Şubat 2023 16:38

Ocak ayında envanter gönderip dönüş alan var mı arkadaşlar? artık ümidi kesmeli miyim? arasak ya da mailatsak fayda eder mi acaba? yani olumsuz da dönselerolur ama belirsizlik can sıkıcı :( baya uzun zaman geçti üzerinden mülakat daveti gelmedi

heyecanlibiri
Aday Memur
24 Şubat 2023 14:43

Merhaba arkadaslar 8 subatta kurula girmistim benim icin cok iyi gectigini soyleyemem ama yaklasik bir hafta önce referans talebi geldi ertesi gun is teklifi... Kurulda heyecan yaomanizi gerektiren hicbir sey yok zaten girerken bana soylenilen sey bunu is gorusmesi llarak degil sohbet olarak düşünmem gerektigiydi.İngilizceden endise duymayin zorlayici sorular sormadilar roleplay kisminda da sizin cozum odakli ve sogukkanli olmanizi bekliyorlar.Sorusu olan varsa cevaplayabilirim :) Herkese bol sans

merrvay
Aday Memur
24 Şubat 2023 19:46

Merhaba arkadaşlar, 17 Şubat'ta kurul mülakatına alındım. Bugün referans talebi geldi. Referans talebinden sonra olumlu dönüş alan var mı? Var ise referansınızı aradılar mı?

Emrup
Aday Memur
24 Şubat 2023 19:53

Merhaba arkadaşlar 13 şubatta kurul mülakatına katıldım çok güzel geçti ama hala bir dönüş olmadı değerli fikir ve düşüncelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum teşekkür ederim:)

Un23known
Aday Memur
24 Şubat 2023 20:23

afedersiniz geç gördüm benim sürecim türkçe ve ingilizce olarak ilerledi türkçe kendini tanıtla basladı sonra onun üzerinden sorularla ilerledi roleplay ingilizceydi cocuk önündeki koltuğu tekmeliyor yolcu rahatsız oluyor ne yaparsınız ve kabin memurunun görevleri ni sordular bu kadar hatırlıyorum sizin nasıl geçti

Rainrainrw, 2 yıl önce

@un23known tebrik ederim öncelikle. Ben de yarın gireceğim. Neler sordular paylaşabilir misiniz

Un23known
Aday Memur
24 Şubat 2023 20:24

merhabalar tebrikler neden sizin açınızdan iyi geçmediğini düşünüyordunuz malesef bende öyle düşünüyorum ama daha olumlu olumsuz bir dönüş almadım

heyecanlibiri, 2 yıl önce

Merhaba arkadaslar 8 subatta kurula girmistim benim icin cok iyi gectigini soyleyemem ama yaklasik bir hafta önce referans talebi geldi ertesi gun is teklifi... Kurulda heyecan yaomanizi gerektiren hicbir sey yok zaten girerken bana soylenilen sey bunu is gorusmesi llarak degil sohbet olarak düşünmem gerektigiydi.İngilizceden endise duymayin zorlayici sorular sormadilar roleplay kisminda da sizin cozum odakli ve sogukkanli olmanizi bekliyorlar.Sorusu olan varsa cevaplayabilirim :) Herkese bol sans

guapissima
Aday Memur
24 Şubat 2023 21:32

bana 22 sinde referans geldi 23ünde referansım arandı.

merrvay, 2 yıl önce

Merhaba arkadaşlar, 17 Şubat'ta kurul mülakatına alındım. Bugün referans talebi geldi. Referans talebinden sonra olumlu dönüş alan var mı? Var ise referansınızı aradılar mı?

yasmin.dilan
Aday Memur
24 Şubat 2023 22:59

Kurula giren arkadaşlar role playde neler sordular paylasabilirmisiniz? İngilizce de role-play yapılmış sanirim. Teşekkürler.

guapissima
Aday Memur
25 Şubat 2023 11:33

size mesaj attım.

yasmin.dilan, 2 yıl önce

Kurula giren arkadaşlar role playde neler sordular paylasabilirmisiniz? İngilizce de role-play yapılmış sanirim. Teşekkürler.

25 Şubat 2023 13:23

Arkadaşlar selam 8 şubat CV görüntülenip İzmir base ve mülakat yeri izmir için İngilzice sınav maili aldınız mı ?

Dreamer05
Aday Memur
25 Şubat 2023 14:35

Benim de cv 8 subatta 2.kez goruntulendi 26 ocakta da envanter ve ingilizce gondermistim mulakat yeri izmir ama base tercihi nerde soruluyor cikmadi karsima bi yerde . Hala donus almadim 1 ay olmasina ragmen ingilizcem de b2 , c1 arası bi yerlerde aslında.Demek farklı bir kritere bakıyorlar .Bekliyorum bakalım

Flyer90, 2 yıl önce

Arkadaşlar selam 8 şubat CV görüntülenip İzmir base ve mülakat yeri izmir için İngilzice sınav maili aldınız mı ?

Rainrainrw
Aday Memur
25 Şubat 2023 18:03

Mülakattan sonra olumlu ya da olumsuz sonuç ne zaman geliyor. Ve mail mi arama şeklinde mi bilgi veriyorlar? Bilen varsa ve paylaşırsa harika olur

heyecanlibiri
Aday Memur
26 Şubat 2023 00:49

merhaba iyi gecmedigini dusunmemin sebebi gelebilecek sorulari tahmin ediyordum ve cok iyi cevaplar hazirlamistim ama sohbet edermiş gibi ilerledigi icin sorularin hepsi spontane gelisti o hazırlandığım cevapları veremedim :( yine de onlar için yeterli cevaplar vermişim demek ki ise alındım o yuzden umudunuzu yitirmeyin

Un23known, 2 yıl önce

merhabalar tebrikler neden sizin açınızdan iyi geçmediğini düşünüyordunuz malesef bende öyle düşünüyorum ama daha olumlu olumsuz bir dönüş almadım

heyecanlibiri
Aday Memur
26 Şubat 2023 00:52

8 Şubat'ta mulakatta girdim 13 subatta referans talebi geldi.14 Şubat'ta referanslarim arandi ayni gun icerisinde is teklif maili geldi. Sizinle mail yoluyla iletisim kuruluyor fakat referanslariniz teker teker araniyor

Rainrainrw, 2 yıl önce

Mülakattan sonra olumlu ya da olumsuz sonuç ne zaman geliyor. Ve mail mi arama şeklinde mi bilgi veriyorlar? Bilen varsa ve paylaşırsa harika olur

Toplam 9032 mesaj
«435436437438439440441442443444445446»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi