Editörler : Radore
«436437438439440441442443444445446447»

guapissima
Aday Memur
26 Şubat 2023 10:32

aynı tarihte mülakata girmemize rağmen sizinki hızlı ilerlemiş, tebrik ederim:) 22 şubat gibi 17 kişinin bulunduğu toplu bir mail atılmıştı referans talebi olarak. Aynı gün referans gönderdim ertesi gün referansım arandım hala teklif için beklemedeyim. Sanırım farklı ilerleyebiliyor süreç. Bazen olumluları bekletip toplu mail atabiliyorlar.

heyecanlibiri, 2 yıl önce

8 Şubat'ta mulakatta girdim 13 subatta referans talebi geldi.14 Şubat'ta referanslarim arandi ayni gun icerisinde is teklif maili geldi. Sizinle mail yoluyla iletisim kuruluyor fakat referanslariniz teker teker araniyor

topukluayakkabi
Aday Memur
26 Şubat 2023 21:13

Merhabalar;

Kurul mülakatınızda içeride kaç kişi vardı? Referans konusunda ne gibi kısıtlamalar vardı?

Şimdiden teşekkürler

27 Şubat 2023 01:43

Merhabalar sizin adınıza çok sevindim. Peki mülakatta ne gibi sorular sordular ve roleplay ingilizce miydi?

heyecanlibiri, 2 yıl önce

Merhaba arkadaslar 8 subatta kurula girmistim benim icin cok iyi gectigini soyleyemem ama yaklasik bir hafta önce referans talebi geldi ertesi gun is teklifi... Kurulda heyecan yaomanizi gerektiren hicbir sey yok zaten girerken bana soylenilen sey bunu is gorusmesi llarak degil sohbet olarak düşünmem gerektigiydi.İngilizceden endise duymayin zorlayici sorular sormadilar roleplay kisminda da sizin cozum odakli ve sogukkanli olmanizi bekliyorlar.Sorusu olan varsa cevaplayabilirim :) Herkese bol sans

dnzdnz29
Aday Memur
27 Şubat 2023 10:06

Merhaba arkadaşlar, İngilizce sınavı ve envanteri gönderdikten ne kadar süre sonra mülakata çağrıldınız?

heyecanlibiri
Aday Memur
27 Şubat 2023 12:49

merhaba tesekkur ederim benim roleplayim turkceydi genel olarak mulakat sorulari da okudugum bolum neden bu sektoru sectigim gibi seylerdi verdigim cevaplara gore sekillendi herkeste farkli olmustur eminim sirket hakkinda bilgim olup olmadigi soruldu kabin memuru gorevleri nelerdir tarzi cok basit sorulardi.

matematik035, 2 yıl önce

Merhabalar sizin adınıza çok sevindim. Peki mülakatta ne gibi sorular sordular ve roleplay ingilizce miydi?

heyecanlibiri
Aday Memur
27 Şubat 2023 12:55

17-18 gun sürmüştü benim.

dnzdnz29, 2 yıl önce

Merhaba arkadaşlar, İngilizce sınavı ve envanteri gönderdikten ne kadar süre sonra mülakata çağrıldınız?

topukluayakkabi
Aday Memur
27 Şubat 2023 15:00

10 şubat ingilizce-envanter gönderildi.

20 şubat mülakat daveti aldım.

1 mart mülakat... (antalya base)

Irem Mutlu
Aday Memur
27 Şubat 2023 16:45

Merhaba,

Ben 26 ocakta envanteri göndermiştim. Bugün aradılar mülakat için, Antalya için alım yapıyorlarmış. 8 Martta İzmir'de mülakata girecek var mı? Bizi ne gibi sorular bekliyor? Şimdiden teşekürler, herkese başarılar :)

pusulasiz
Aday Memur
27 Şubat 2023 17:14

Bugün beni 0242 310 xx xx diye bir numara aramış ama yetişemedim.

Sonra da döndüm ulaşamadım.

Acaba SunExpress miydi? Yarın arasam ulaşabilir miyim arkadaşlar?

Irem Mutlu
Aday Memur
27 Şubat 2023 17:19

evet o numara ama bence tekrar ararlar sen yine de aramaya çalış ama

pusulasiz, 2 yıl önce

Bugün beni 0242 310 xx xx diye bir numara aramış ama yetişemedim.

Sonra da döndüm ulaşamadım.

Acaba SunExpress miydi? Yarın arasam ulaşabilir miyim arkadaşlar?

Emrup
Aday Memur
27 Şubat 2023 17:36

Arkadaşlar mülakata girdikten kaç gün sonra dönüş aldınız benim 2 hafta oldu tam haber yok

cagriogz
Aday Memur
27 Şubat 2023 17:40

merhaba olumlu veya olumsuz dönüş oldu mu referanstan sonra ve kaç gün geçti acaba ?

guapissima, 2 yıl önce

aynı tarihte mülakata girmemize rağmen sizinki hızlı ilerlemiş, tebrik ederim:) 22 şubat gibi 17 kişinin bulunduğu toplu bir mail atılmıştı referans talebi olarak. Aynı gün referans gönderdim ertesi gün referansım arandım hala teklif için beklemedeyim. Sanırım farklı ilerleyebiliyor süreç. Bazen olumluları bekletip toplu mail atabiliyorlar.

guapissima
Aday Memur
27 Şubat 2023 18:03

Merhaba, 22 şubatta gelmişti referans talebi. Hala bekliyorum ben herhangi bir dönüş yok.

cagriogz, 2 yıl önce

merhaba olumlu veya olumsuz dönüş oldu mu referanstan sonra ve kaç gün geçti acaba ?

guapissima
Aday Memur
27 Şubat 2023 18:08

Ama sürecin bütün aşamaları geçmiş senelere göre daha yavaş ilerlemiş gibi gözüküyor bu sene, o yüzden beklemeye devam :)

cagriogz, 2 yıl önce

byzgi
Aday Memur
27 Şubat 2023 18:44

17 ocak envanter ve hala hiçbir dönüş yok:(( benim gibi olan var mı aranızda??

Dreamer05
Aday Memur
27 Şubat 2023 21:51

Ben ocak sonu göndermiştim bugün dönüş aldım mülakat daveti için benim de 1 ayı geçmişti ama senin baya olmuş gerçekten . Kimisine 2 haftada dönüş oluyor kimisine 4-5 hafta sürüyor belli olmaz hala dönüş alabilirsin belki

byzgi, 2 yıl önce

17 ocak envanter ve hala hiçbir dönüş yok:(( benim gibi olan var mı aranızda??

pusulasiz
Aday Memur
28 Şubat 2023 14:32

Merhaba, daha önceden deneyimlemiş arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Sunexpress sağlık şartlarına hiçbir yerden ulaşamadım.

Bende 3 numara astigmat var THY'den bu yüzden elendim maalesef.

Sunexpress'te bir sorun olur mu?

topukluayakkabi
Aday Memur
28 Şubat 2023 16:17

Eğer SHGM'nin belirtmiş olduğu hastaneden geçerli uuçabilir raporu alamadıysanız benzer sorun Sunexpress'te de karşınıza çıkacak çünkü örnek veriyorum Sunexpress sizi hastaneye yönlendirdiğinde gideceğiniz hastaneler belli.

Bahsettiğiniz rakam limitlerdeyse zaten onay verirler, vermiyorlarsa demek ki uçamazsınız.

Hangi şirket olduğunun bir önemi yok; önemli olan SHGM'nin onay verdiği hastanelerden raporu alabilmek.

Onun içinde limit nedir bilgim yok.

pusulasiz, 2 yıl önce

Merhaba, daha önceden deneyimlemiş arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Sunexpress sağlık şartlarına hiçbir yerden ulaşamadım.

Bende 3 numara astigmat var THY'den bu yüzden elendim maalesef.

Sunexpress'te bir sorun olur mu?

pusulasiz
Aday Memur
28 Şubat 2023 17:04

Teşekkür ederim

topukluayakkabi, 2 yıl önce

Eğer SHGM'nin belirtmiş olduğu hastaneden geçerli uuçabilir raporu alamadıysanız benzer sorun Sunexpress'te de karşınıza çıkacak çünkü örnek veriyorum Sunexpress sizi hastaneye yönlendirdiğinde gideceğiniz hastaneler belli.

Bahsettiğiniz rakam limitlerdeyse zaten onay verirler, vermiyorlarsa demek ki uçamazsınız.

Hangi şirket olduğunun bir önemi yok; önemli olan SHGM'nin onay verdiği hastanelerden raporu alabilmek.

Onun içinde limit nedir bilgim yok.

merrvay
Aday Memur
01 Mart 2023 12:42

Bana da 24 Şubat'ta referans talebi geldi ancak hala bir dönüş gelmedi. Beklemedeyim.

cagriogz, 2 yıl önce

Toplam 9032 mesaj
«436437438439440441442443444445446447»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi