Editörler : Radore
«437438439440441442443444445446447448»

byzgi
Aday Memur
01 Mart 2023 15:21

evet sanırım artık dönmeyecekler envanter sonrası kesin dönüş yaparlar dedi herkes ama bu saatten sonra beklemek anlamsız sanırım mail de attım aradım da ama dönüş olmadı kısmet değilmiş mülakat daveti alan arkadaşlara başarılar diliyorum

Dreamer05
Aday Memur
02 Mart 2023 10:41

Referans talebi alan arkadaşlarım cevaplayabilirse sevinirim . Benim kariyer üzerinde hali hazırda referanslarım mevcut ama küçük bir güncelleme yaptım değiştirdim .Her şey olumlu giderse direk ordan bakıp arayacaklar mı yoksa kesinlikle referansımız cv de mevcut olsa bile bize mi ulaşıyorlar referans istemek için .

merrvay
Aday Memur
02 Mart 2023 17:09

Mevcut olsa bile size ulaşıyorlar. Arıyorlar ve mail atıyorlar.

Dreamer05, 2 yıl önce

Referans talebi alan arkadaşlarım cevaplayabilirse sevinirim . Benim kariyer üzerinde hali hazırda referanslarım mevcut ama küçük bir güncelleme yaptım değiştirdim .Her şey olumlu giderse direk ordan bakıp arayacaklar mı yoksa kesinlikle referansımız cv de mevcut olsa bile bize mi ulaşıyorlar referans istemek için .

topukluayakkabi
Aday Memur
03 Mart 2023 12:18

Bende mülakata girdim.

İçeride 2 kişi vardı. Herkese randevu verildiği için bir kalabalık söz konusu değildi.

Çıktığımda kesinlikle oldu bu iş harikaydı diyemedim. (Gerçi öyle diyenler de elenebiliyor.) büyük bir stres vardı üzerimde ama sonuç ne olur bakalım.

guapissima
Aday Memur
03 Mart 2023 14:51

geçen hafta referans gönderip beklemede olan var mı?

topukluayakkabi
Aday Memur
03 Mart 2023 15:18

Referans aşamasında da elemezler herhalde.

Bazıları referanstan bir gün sonra iş teklifi almış, kimisi ise sizin gibi bekliyor.

20 Mart'ta başlayacak bir eğitim grubu var.

Bana da söylenen eğitimlerin Nisan ayında olacagıydı.Peyderpey arayıp davet ediyorlar diye düşünüyorum.

Beklemekten başka yapabileceğimiz tek şey burada bilgi paylaşımı yapmak diye düşünüyorum.

guapissima, 2 yıl önce

geçen hafta referans gönderip beklemede olan var mı?

cagriogz
Aday Memur
03 Mart 2023 18:47

ben de referans göndermiştim sordum arayan veya mail atan yok dediler 1gün sonra çağırdıkları olmuş aldıkları kişi sayısı az diye biliyorum bence olumsuzu bekletiyorlar :(

guapissima
Aday Memur
03 Mart 2023 19:03

Bence eleyecekleri insandan referans istemezler. Mülakat aşamasından sonra elerler diye düşünüyorum. Olumluları bekletip toplu mesaj atıyorlar genellikle. referans için 2 hafta sonunda toplu döndüler.

cagriogz, 2 yıl önce

ben de referans göndermiştim sordum arayan veya mail atan yok dediler 1gün sonra çağırdıkları olmuş aldıkları kişi sayısı az diye biliyorum bence olumsuzu bekletiyorlar :(

cagriogz
Aday Memur
03 Mart 2023 19:34

evet orası öyle ama hiç mülakattan olumsuz sonuç alan duymadım orası kafamı karıştırıyor

guapissima, 2 yıl önce

Bence eleyecekleri insandan referans istemezler. Mülakat aşamasından sonra elerler diye düşünüyorum. Olumluları bekletip toplu mesaj atıyorlar genellikle. referans için 2 hafta sonunda toplu döndüler.

guapissima
Aday Memur
04 Mart 2023 08:32

dün akşam iş teklifi aldım, 3 nisan eğitim grubundayım.

topukluayakkabi
Aday Memur
04 Mart 2023 10:51

Hayırlı olsun, beklediğinize değdi.

guapissima, 2 yıl önce

dün akşam iş teklifi aldım, 3 nisan eğitim grubundayım.

guapissima
Aday Memur
04 Mart 2023 12:31

çok teşekkür ederim. Herkes için bol şans diliyorum.

topukluayakkabi, 2 yıl önce

Hayırlı olsun, beklediğinize değdi.

topukluayakkabi
Aday Memur
05 Mart 2023 20:54

Benim olumsuz, devam edenlere başarılar

merrvay
Aday Memur
06 Mart 2023 01:37

Merhaba arkadaşlar, çok şükür ben de bu akşam iş teklifi aldım. Darısı henüz geri dönüş almamış olanlara... İş teklifini kabul eden arkadaşlarım maile olumlu geri dönüş sağladıktan sonra Sunexpressten herhangi bir bilgi maili aldı mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Emrup
Aday Memur
06 Mart 2023 18:03

merhaba mülakata ne zaman girmiştiniz acaba

merrvay, 2 yıl önce

Merhaba arkadaşlar, çok şükür ben de bu akşam iş teklifi aldım. Darısı henüz geri dönüş almamış olanlara... İş teklifini kabul eden arkadaşlarım maile olumlu geri dönüş sağladıktan sonra Sunexpressten herhangi bir bilgi maili aldı mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

topukluayakkabi
Aday Memur
06 Mart 2023 18:04

iş teklifinde maaş ne yazıyor arkadaşlar? rica etsem paylaşır mısınız? evet benim olumsuz ama ne kaybettiğimi bilmek istedim.

Dreamer05
Aday Memur
06 Mart 2023 20:17

Arkadaşlar mülakat daveti aldıktan sonra size de KVKK için onaylamanız gereken bir link geldi mi mailinize .Linki açıyorum mail ve telefon yazıyorum gönder diyorum ama kabul etmiyor hatalı diyor anlamadım . Kariyerden başvururken kabul etmiştik kvkk ve verilerin saklanmasını niye tekrar geldi şaşırdım doğrusu .

Altnrkn
Aday Memur
06 Mart 2023 20:27

Merhaba arkadaşlar ben online İngilizce sınavını ve envanteri yolladım İngilizce sınavını geçemeyene envanter yollamıyorlar mı ? Ve mülakat davetini mi beklemem gerekecek ? Durum nedir lütfen bilgilendirir misiniz ?

mbayy
Aday Memur
07 Mart 2023 18:06

1 Mart'ta İngilizce sınavına girdim, o günden beri bana yapılan herhangi bir dönüş olmadı. Envanter bile gönderilmedi. Geçemeyene mi göndermiyorlar envanteri? Bilgisi olan arkadaşlar varsa ve yanıtlarlarsa sevinirim.

egeege35
Aday Memur
09 Mart 2023 15:35

Hem referans istenip hem olumsuz olma ihtimali var mı ?

Toplam 9032 mesaj
«437438439440441442443444445446447448»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi