Editörler : Radore
«438439440441442443444445446447448449»

dnzdnz29
Aday Memur
10 Mart 2023 12:53

Bugün Antalya'da mülakata girdim, 15 dakika kadar sürdü ve role play yapmadılar. Sizce bu olumsuz bir durum mudur? Çok sıcakkanli ve güleryüzlülerdi, hiç üzerime gelmediler. Görüşmesi böyle kısa sürüp yine de olumlu dönüş alan oldu mu aranızda?

Dreamer05
Aday Memur
10 Mart 2023 17:58

Böyle bir ihtimal var sanırım ama referans istenen arkadaşlara egitim daveti gelmiş genel de .Kimse de cevap vermediğine göre referanslarımız negatif bir şey söylemediği sürece olumlu oluyordur diye tahmin ediyorum.Yoksa direk mülakattan sonra olumsuz maili atılırdı.

egeege35, 2 yıl önce

Hem referans istenip hem olumsuz olma ihtimali var mı ?

brnkry
Aday Memur
12 Mart 2023 16:30

Arkadaşlar merhaba, SunExpress kabin memuru başlangıç maaşları güncel olarak ne kadar acaba? Yeni başlayan veya aktif olarak çalışanarkadaşlar var mı? Ve eğitim süresince bir maaş veriyorlar mı?

Bahfb
Aday Memur
12 Mart 2023 18:25

İmzayı atmadan çok önce zaten kurul mülakatından sonra olumluysa zaten teklif paylaşılıyor seninle. Kabul edersen eğitime dahil oluyorsun. Ücret şirket içi bir bilgi o yüzden paylaşılması doğru değil. Sen hele bi mülakatları vs. geç ondan sonra zaten öğrenirsin gelirini. Eğitimde de net maaş veriliyor. Servis evden alıp eve bırakıyor, şehir dışından geliyorsan eğitim süresince ev bulana kadar otel ayarlanıyor.

brnkry, 2 yıl önce

Arkadaşlar merhaba, SunExpress kabin memuru başlangıç maaşları güncel olarak ne kadar acaba? Yeni başlayan veya aktif olarak çalışanarkadaşlar var mı? Ve eğitim süresince bir maaş veriyorlar mı?

brnkry
Aday Memur
12 Mart 2023 18:36

Servisin evden alıp eve bırakmasını belirtmeniz çok hoş olmuş. Böyle büyük bir firmanın böyle bir şartı sağlaması çok normal zaten. Gelirinimülakatı geçtikten sonra veya önce öğrenmek istemem sizi ilgilendirmiyor. Ücretin paylaşılmasının doğru olup olmaması size kalmış bir şey değil, şans eseri başvurayım mülakatı geçeyim maaşı o zaman öğrenirim ona göre çalışırım diye bir şey yok. Gelir hakkında bir bilgi vermeyeceksiniz mesajıma yorum yapmayın lütfen. Bir forumdasın üslubunuza dikkat edin.

Bahfb, 2 yıl önce

İmzayı atmadan çok önce zaten kurul mülakatından sonra olumluysa zaten teklif paylaşılıyor seninle. Kabul edersen eğitime dahil oluyorsun. Ücret şirket içi bir bilgi o yüzden paylaşılması doğru değil. Sen hele bi mülakatları vs. geç ondan sonra zaten öğrenirsin gelirini. Eğitimde de net maaş veriliyor. Servis evden alıp eve bırakıyor, şehir dışından geliyorsan eğitim süresince ev bulana kadar otel ayarlanıyor.

topukluayakkabi
Aday Memur
13 Mart 2023 14:04

Şirket içi bilgiymiş.! Burada bilgi paylaşımı yapıyoruz o zaman hiç birşey paylaşmayın. Sanki devlet sırrı.

Ben söyliyeyim 420 Euro sabit maaş var bunun üzerine ücretli ikram, uçtuğunuz bacak parası vs. yeni başlayan bir memur 25-30 bin tl civarı bir para alacaktır.

Bu çok önemli şirket içi gizli bilgiyi paylaştığım için hakkımda yasal işlem başlatabilirsiniz.

Altnrkn
Aday Memur
13 Mart 2023 16:14

Arkadaşlar sadece nisan ayında mı eğitim grubu varbu saatten sonra mülakat için beklemememiz mi gerekiyor sizce ne yapmamız lazım nisan dan sonra Mayıs veya Haziranda da eğitim grubu var mı ?

egeege35
Aday Memur
13 Mart 2023 21:02

İzmir based kazanan var mı ? Ben izmir tercih ettiğim halde hem eğitim hemde sonrası için Antalya ya verilmişim. Acaba herkesi mi Antalyaya veriyorlar?

baharsuu
Aday Memur
14 Mart 2023 09:24

Aynı sorunun cevabını bende merak ediyorum. Envanterden sonra bekleyenlerdeniz. Nisanda eğitim grupları olacak diye duyduk ama net bir bilgi yok.

Altnrkn, 2 yıl önce

Arkadaşlar sadece nisan ayında mı eğitim grubu varbu saatten sonra mülakat için beklemememiz mi gerekiyor sizce ne yapmamız lazım nisan dan sonra Mayıs veya Haziranda da eğitim grubu var mı ?

felixculpa
Aday Memur
15 Mart 2023 14:07

Merhaba, ben de 2 Mart'ta İzmir'de mülakata girmiştim. İzmir neredeyse dolmak üzere Antalya için ne düşünürsünüz demişlerdi. Şuan referans aşamasındayım, olumlu olursa muhtemelen beni de Antalya olarak atarlar. Olursa tabii

egeege35, 2 yıl önce

İzmir based kazanan var mı ? Ben izmir tercih ettiğim halde hem eğitim hemde sonrası için Antalya ya verilmişim. Acaba herkesi mi Antalyaya veriyorlar?

15 Mart 2023 18:39

Merhaba arkadaşlar, 24 nisan eğitim grubunda olan var mı ?

16 Mart 2023 10:40

Merhaba referans olarak eski iş yeri yöneticisi dışında referans gönderen var mı acaba?

16 Mart 2023 23:13

ben

sellt, 2 yıl önce

Merhaba referans olarak eski iş yeri yöneticisi dışında referans gönderen var mı acaba?

16 Mart 2023 23:49

arkadaslar iyi geceler eğitim süresince kalınacak oteli tamamen şirket mi karsılıyor bilgisi olan cevaplayabilir mi

17 Mart 2023 11:55

Eğitim öncesi istenen evraklar ile ilgili bilgi verebilecek var mıdır?

felixculpa
Aday Memur
17 Mart 2023 13:32

Merhaba, aynı şekilde 24 Nisan benim de.

Auf1975, 2 yıl önce

egeege35
Aday Memur
17 Mart 2023 14:24

Merhaba 24 nisan benim de

Auf1975, 2 yıl önce

Bahfb
Aday Memur
18 Mart 2023 10:08

Yeni başlayan memur 25-30k 😂😂😂😂😂😂😂 KAHKAHA ATTIIIIMMMM 😂😂😂😂😂😂

topukluayakkabi, 2 yıl önce

Şirket içi bilgiymiş.! Burada bilgi paylaşımı yapıyoruz o zaman hiç birşey paylaşmayın. Sanki devlet sırrı.

Ben söyliyeyim 420 Euro sabit maaş var bunun üzerine ücretli ikram, uçtuğunuz bacak parası vs. yeni başlayan bir memur 25-30 bin tl civarı bir para alacaktır.

Bu çok önemli şirket içi gizli bilgiyi paylaştığım için hakkımda yasal işlem başlatabilirsiniz.

Bahfb
Aday Memur
18 Mart 2023 10:09

TK'ya sor bakalım aynı şartları sağlıyor mu

brnkry, 2 yıl önce

Servisin evden alıp eve bırakmasını belirtmeniz çok hoş olmuş. Böyle büyük bir firmanın böyle bir şartı sağlaması çok normal zaten. Gelirinimülakatı geçtikten sonra veya önce öğrenmek istemem sizi ilgilendirmiyor. Ücretin paylaşılmasının doğru olup olmaması size kalmış bir şey değil, şans eseri başvurayım mülakatı geçeyim maaşı o zaman öğrenirim ona göre çalışırım diye bir şey yok. Gelir hakkında bir bilgi vermeyeceksiniz mesajıma yorum yapmayın lütfen. Bir forumdasın üslubunuza dikkat edin.

evrm00
Aday Memur
18 Mart 2023 12:04

Merhabalar, mülakata girdikten kaç gün veya kaç hafta sonra cevap geldi acaba?

coysant, 2 yıl önce
Olumsuz cevap öğlen geldi arkadaşlar. Size başarılar dilerim
Toplam 9032 mesaj
«438439440441442443444445446447448449»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi