Editörler : E.Kayı Han
«431432433434435436437438439440441442443

ghanci
Aday Memur
28 Mart 2023 18:30

aranızda antalyada 24 nisanda başlayacak biri vaar mı eğitime :)

29 Mart 2023 12:17

been

ghanci, 6 ay önce

29 Mart 2023 21:18

Ben ++

ghanci, 6 ay önce

ghanci
Aday Memur
30 Mart 2023 13:08

Ben izmir base için 24 ünde antalyada eğitime geleceğim :) burdan da tanıdık insanlar olması iyi olur :) tabi her cumartesi izmire dönüş yapıcam , pazartesileri de sabah dönücem .

Aranızda hangi otelde kalacağımızı bilen var mı 10 nisanda Başlayn birileri oldu mu ? Eğitim hakkında bilgi verevilecek birileri olursa mis gibi olur :)

Dreamer05
Aday Memur
30 Mart 2023 14:12

Nasıl oldu o . Burda ben dahil bir çok kişi şu an 24 ünde başlayacak eğitime . yani mülakata aynı zamanlarda girdik hemen hemen ama izmir için kontenjanın haftalar önceden dolduğu söylenmişti.

ghanci, 6 ay önce

Ben izmir base için 24 ünde antalyada eğitime geleceğim :) burdan da tanıdık insanlar olması iyi olur :) tabi her cumartesi izmire dönüş yapıcam , pazartesileri de sabah dönücem .

Aranızda hangi otelde kalacağımızı bilen var mı 10 nisanda Başlayn birileri oldu mu ? Eğitim hakkında bilgi verevilecek birileri olursa mis gibi olur :)

Buonagiornata
Kapalı
30 Mart 2023 21:22

Eğitimde olan arkadaşlar ya da bitirmiş olanlar

Eğitim nasıl geçiyor? Güzel mi ufak biraz anlatır mısınız ? Vermek istediğiniz ufak tüyolar var mı ? Nasıl zor bir eğitim mi şok heyecanlıyız bahsederseniz çok sevinirim

ghanci
Aday Memur
30 Mart 2023 23:38

Selam muhtemelen son izmir kontenjanına giren ben olabilirim , emin değilim izmir base için görüştüm mülakatta da şans diyelim .

Dreamer05, 6 ay önce

Nasıl oldu o . Burda ben dahil bir çok kişi şu an 24 ünde başlayacak eğitime . yani mülakata aynı zamanlarda girdik hemen hemen ama izmir için kontenjanın haftalar önceden dolduğu söylenmişti.

Buonagiornata
Kapalı
02 Nisan 2023 23:18

Arkadaşlar sağlık raporu alan var mı içinizde ?? Hafta içi randevu aldım sağlık raporu için, gerginim birazcık :D nasıl geçti alan varsa ? Uzun sürüyor mu ? Özel bi hava hastanesine gideceğim.

ghanci
Aday Memur
03 Nisan 2023 00:12

Evet ben aldım , hayli gergin bir ortam . Tüm e nabız geçmişine bakıyorlar , 2 günde tamamlandı . Sıfır sıkıntı olsun istiyorlar ama dövme yara izi gibi durumlara bakan yok dermatoloji muayenesi istenmiyor .Göz dahiliye kbb psikiyatri nöroloji genel kan testi tiroidler akciğer grafisi . 6639 tl :( artı tabi ek tetkik kesinlikle istiyorlar nedense :) lens veya gözlük fakıyosanız kesinlikle götürün . Tamamlandıktan sonra 612 tl civarında bir sertifika ücretide ödüyorsunuz , diyeceklerim şimdilik bu kadar :)

Buonagiornata, 6 ay önce

Arkadaşlar sağlık raporu alan var mı içinizde ?? Hafta içi randevu aldım sağlık raporu için, gerginim birazcık :D nasıl geçti alan varsa ? Uzun sürüyor mu ? Özel bi hava hastanesine gideceğim.

Buonagiornata
Kapalı
05 Nisan 2023 00:41

Arkadaşlar sağlık raporumu bir günde aldım. Extra tetkik istemediler, tip 1 sağlık raporu aldım ve extra bir şey ödemedim. Fiyatlar yüksek biraz ama şükür o kadar anlatılan gibi korkutucu değil, benim şansıma da olabilir güzel geçti. Alacak olan varsa endişelenmeyin. Halloluyor.

mahserin4atlisi
Aday Memur
30 Nisan 2023 20:09

hocam hangi hastaneden aldınız acaba?

ghanci, 6 ay önce

Evet ben aldım , hayli gergin bir ortam . Tüm e nabız geçmişine bakıyorlar , 2 günde tamamlandı . Sıfır sıkıntı olsun istiyorlar ama dövme yara izi gibi durumlara bakan yok dermatoloji muayenesi istenmiyor .Göz dahiliye kbb psikiyatri nöroloji genel kan testi tiroidler akciğer grafisi . 6639 tl :( artı tabi ek tetkik kesinlikle istiyorlar nedense :) lens veya gözlük fakıyosanız kesinlikle götürün . Tamamlandıktan sonra 612 tl civarında bir sertifika ücretide ödüyorsunuz , diyeceklerim şimdilik bu kadar :)

Zoey97
Aday Memur
07 Temmuz 2023 16:40

Merhaba, Sunexpress'in Thy gibi sayfasında sağlık şartları kısmı olmadığı için merak ediyorum o yüzden tecrübeli arkadaşlara sormak istedim. E-nabız a çok önem veriliyor mu? Hastaneden alınan sağlık raporu temiz çıksa bile e-nabızda geçmişte olan bir tanı yüzünden elenme durumu oluyor mu?

Toplam 8852 mesaj
«431432433434435436437438439440441442443

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi