Editörler : Radore
«440441442443444445446447448449450451452

Flightattendanttt
Aday Memur
01 Nisan 2024 13:14

Tekrardan merhabalar herkese, iki sorum olacaktı;

1.Referans kontrolü mailine cevap verdikten ne kadar sonra sizinle iletişime geçtiler?

2. Sunexpress part-time olarak iş sözleşmesi imzalatıyor ama sezon sonunda kadrolu olma gibi bir durumu oluyor mu? Ya da onumuzdeki sezon tekrar mı çağırıyorlar sezon basında? Bunları deneyımlemıs arkadaslardan degerlı bılgılendırmelerını beklıyorum, şimdiden tesekkur ederim

Flightattendanttt
Aday Memur
01 Nisan 2024 13:22

Bir de son soru olarak SHGM onaylı saglık raporunun ne kadar sure gecerli olması gerektıgı ıle bılgı tarafınıza yapılıyor mu? Ornegın benım aralık ayında almıs oldugum saglık raporum mevcut. Bunu sunabılır mıyım? Bilgisi olan varsa aydınlatırsa cok sevınırım

fleuriee
Aday Memur
02 Nisan 2024 09:11

son 6 ay içerisinde alınmış olanlar kabul ediliyor fakat alkol ve madde bağımlılığı raporunu son 1 ay içinde almış olmanız gerekiyor.

Flightattendanttt, 9 ay önce

Bir de son soru olarak SHGM onaylı saglık raporunun ne kadar sure gecerli olması gerektıgı ıle bılgı tarafınıza yapılıyor mu? Ornegın benım aralık ayında almıs oldugum saglık raporum mevcut. Bunu sunabılır mıyım? Bilgisi olan varsa aydınlatırsa cok sevınırım

fleuriee
Aday Memur
02 Nisan 2024 09:14

mülakattan çıktıktan 4 saat sonra bana referans maili geldi, ertesi gün referanslarımı sundum ve direkt aramaya başladılar. 2 gün sonrasında da iş teklifim yapıldı. Ve evet şu an 6 aylık bir sözleşme ama sizin performansınıza göre sözleşmeniz süresiz uzatılabiliyor.

Flightattendanttt, 9 ay önce

Tekrardan merhabalar herkese, iki sorum olacaktı;

1.Referans kontrolü mailine cevap verdikten ne kadar sonra sizinle iletişime geçtiler?

2. Sunexpress part-time olarak iş sözleşmesi imzalatıyor ama sezon sonunda kadrolu olma gibi bir durumu oluyor mu? Ya da onumuzdeki sezon tekrar mı çağırıyorlar sezon basında? Bunları deneyımlemıs arkadaslardan degerlı bılgılendırmelerını beklıyorum, şimdiden tesekkur ederim

Flightattendanttt
Aday Memur
02 Nisan 2024 17:51

Cok tesekkur ediyorum degerli bilgileriniz icin. Peki saglık raporunun orjinalini is yeri hekimine teslim etmemız gerekiyor mu? İş bası muayenesinde vs? Yoksa sisteme yüklemem yeterlı oluyor mu? Benım mevcut raporum suan sadece softcopy olarak elımde var aslını şuanki şirketime teslim etmıstım. Tekrardan rapor almak istemıyorum cok malıyetli bılıyorsunuz.sadece alkol ve madde testını tekrarlamam yeterlı olur mu sizce? Teşekkürler simdiden🍀

fleuriee, 8 ay önce

son 6 ay içerisinde alınmış olanlar kabul ediliyor fakat alkol ve madde bağımlılığı raporunu son 1 ay içinde almış olmanız gerekiyor.

fleuriee
Aday Memur
03 Nisan 2024 09:36

Ne demek rica ederim umarım dediklerim işinize yarar. Şöyle ki bana gelen mailde sağlık raporunu verilen linke yüklemem gerektiği söylendi, aynı zamanda kendi doktorlarına da raporumun pdf halini yolladım. Eğitime giderken de belgelerimin aslını götüreceğim. Sadece pdf halinin yeterli olup olmayacağını insan kaynakları daha iyi bilir bu yüzden bir mail atarak durumu belirtmeniz sizin için daha sağlıklı olur, sizi yanlış yönlendirmek istemem asla. Onlar size daha açık ve doğru bilgiler verirler.

Flightattendanttt, 8 ay önce

Cok tesekkur ediyorum degerli bilgileriniz icin. Peki saglık raporunun orjinalini is yeri hekimine teslim etmemız gerekiyor mu? İş bası muayenesinde vs? Yoksa sisteme yüklemem yeterlı oluyor mu? Benım mevcut raporum suan sadece softcopy olarak elımde var aslını şuanki şirketime teslim etmıstım. Tekrardan rapor almak istemıyorum cok malıyetli bılıyorsunuz.sadece alkol ve madde testını tekrarlamam yeterlı olur mu sizce? Teşekkürler simdiden🍀

Flightattendanttt
Aday Memur
03 Nisan 2024 10:37

Çok teşekkür ediyorum size 🍀 eğitimde başarılar diliyorum🍀

fleuriee, 8 ay önce

Ne demek rica ederim umarım dediklerim işinize yarar. Şöyle ki bana gelen mailde sağlık raporunu verilen linke yüklemem gerektiği söylendi, aynı zamanda kendi doktorlarına da raporumun pdf halini yolladım. Eğitime giderken de belgelerimin aslını götüreceğim. Sadece pdf halinin yeterli olup olmayacağını insan kaynakları daha iyi bilir bu yüzden bir mail atarak durumu belirtmeniz sizin için daha sağlıklı olur, sizi yanlış yönlendirmek istemem asla. Onlar size daha açık ve doğru bilgiler verirler.

lemancankarella
Aday Memur
06 Nisan 2024 01:09

3 Nisan 2023'te Antalya'da mülakata girdim olumlu/olumsuz cevap bekliyorum. Bazı arkadaşlara gün içinde referans istemişler... Bana herhangi bir geri dönüş olmadı 2 gündür :(

06 Nisan 2024 14:21

Merhaba bende 4 ünde girdim özelden yazdım bayramdan sonra dönüş yaparız dediler ben sormadım ama

lemancankarella, 8 ay önce

3 Nisan 2023'te Antalya'da mülakata girdim olumlu/olumsuz cevap bekliyorum. Bazı arkadaşlara gün içinde referans istemişler... Bana herhangi bir geri dönüş olmadı 2 gündür :(

06 Nisan 2024 21:38

bu arada ne nalet bir forummuş 4 kişi yazdı bana tanışmak için pişman oldum yazdığıma

ferhan60, 8 ay önce

Merhaba bende 4 ünde girdim özelden yazdım bayramdan sonra dönüş yaparız dediler ben sormadım ama

Flightattendanttt
Aday Memur
15 Nisan 2024 20:11

Arkadaşlar merhaba, shgm onaylı hastaneden uçuşa elverişlidir sağlık raporu aldığı halde eğitimin ilk günü yapılan işbaşı muayenesinde olumsuz sonuçlanan aday var mıdır acaba , biraz garip bir soru olmuş olabilir ama suan ki isimden istifa edip egitime baslayacagim , riskleri bilmem iyi olabilir. Şimdiden tesekkur ederim cevaplarınız ıcın.

woli
Aday Memur
15 Eylül 2024 15:13

Merhaba,

Yeri burası mi bilmiyorum, yanlış yere yazıyorsam özür dilerim.

5 yıllık bir öğretim görevlisiyim. Şu anda Isparta'da çalışıyorum. Ailem ve sevdiklerim Antalya'da. Bu yüzden yıllardır her hafta sonu Antalya'ya git gel yapıyorum. haftanın 2.5-3 gününe denk geliyor diyebilirim.

Yüksek lisans, doktora gibi süreçleri tamamlamam ve çok emek vermeme rağmen kariyerim bir yerde tıkandı. Antalya'ya da dönme imkanı da bulamadım. Büyük bir boşluğun içine düşmüş durumdayım.

Şu anda 55 bin TL maaş alıyorum. İşimin türünden dolayı haftanın 5 günü mesaili çalışıyorum. Hem Antalya'ya dönebilmek hem de şu anda kazandığım kadar (hatta sanırım çok daha fazla kazanıyorlar) kazanabilmek için tek yol kabin memurluğuna geçiş gibi görünüyor.

Ancak bu karar mantıklı olur mu olmaz mı bilemiyorum. Bu konuda görüşü olan varsa almaktan mutluluk duyarım.

Saygılarımla...

Toplam 9032 mesaj
«440441442443444445446447448449450451452

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi