Editörler : crops35
22 Ocak 2010 20:55

Arkadaşlar ben (meb de çalışan teknisyen yrd

Malumunuz bizi her nekadar ilişik kesme evrakında (GİH) TEKNİSYEN YRD Olarak belirtselerde bizleri (YHS) olarak atadılar yani (YHS) sınıfı teknisyen yard ben meslek lisesi mezunuyumü teknisyenlik davam halen danıştayda sormak istediğim yakında (MEB)de GİH Memur sınavı var bu sınava girmek muhtemelen benimde hakkım soru 1:sınava girip kazandığım takdirde memur olursam fark tazminatı düşermi

soru 2:memurken teknisyenlik davasını kazanırsam ne olur

soru 3:sınavı kazanıp memur olarak atanmayı dondurma gibi bir şansım olurmu

görüşlerinizi bekliyorum.


cübbek
Şef
09 Şubat 2010 08:54

canım kardeşim neden GİH memuru olmak için cabalıyorsun anlamadım bende bankadan İFP li olarak GİH memuru olarak atandım ve yüksek okul mezunu olmama rağmen ünvansız düz memur olduğum için ne kadrom düşüyor nede maaşıma doğru dürüst tazminat veriyorlar başına belamı alacaksın GİH memuru olupta sen benden fazla alıyorsun daha ne istiyorsun aldığım maaş 1.300 25 senelişk memur olduğum halde sen ise herhalde 1.500 TL alırdırsın sakın ha o yanlışlığı yapma.


mzlm
Aday Memur
10 Şubat 2010 20:01

merhaba doloyaba hizmetin ne kadar,maaşın ne kadar,işin rahatmı ve böyle devam edermi? meb de yhs li ile gih arasında çok fark var ayrıca emekli olurken ikramiye ve maaşta da fark olur.Bütün bunların hesabını iyi yap ve doğru karar ver.başarılar.


akbelen60
Aday Memur
10 Mart 2010 03:01

Selamlar arkadaşlar M.e.b teknisyenyardımcısı YHS ında Biz telekomda Teknik personeldik. Teknik personel olabilmek basitmi bir anda Hizmetli emsaline düşürüldük. yürütmeyi durdurmaş için dava açabilirmiyiz. Yardımcıhizmetler sınıfına atamamız yapıldı telekomdaki kadroderece ve sınıfımız değişmiş olmadımı dolayoba abim bir incelersen asıl bu konuda da dava açmamız gerekmiyormu 5055878055. bilgi almak istiyorum çağrı atarsan ararım başarılar


izmirlireha
Aday Memur
10 Mart 2010 10:08

arkadaşlar teknisyen yardımcıları zaten telekomdada yardımcı hizmet sınıfındaydı.değişen bir şey yok.dava açmanıza bence gerek yok.

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi