O bakışlar ne öyle ! yüreğimin derinliğine yol mu alıyorsun ! şurda iş yapmaya çalışıyorum, dikkatimi dağıtıyorsun ((: hiç güven vermiyorum demi ((:
Yedik, içtik, gittik, gördük, geldik, misafir ettik, misafir olduk, dinledik, anlattık, baktık, duyduk, hayal ettik, hayat paylaştık, çatıştık, seviştik, özledik vs. vs. vs. ama burayı iyi dinle amaaa SENDEN ÖTESİ AŞKMIŞ . . .
Cam kırıkları gibi sözler
Muza basma, ayağın kayar. Damarıma basma, hayatın kayar !!
İnsanları unuttuk ama hatıraları başımıza dert oldu.
Söyledikleri ile karakteri uymayan insanların kaliteli rolü oynamaları ne kadar itici
İnanma inanma inanma...
- İnsanların mutlu olmakta zorlanmalarının nedeni;
- geçmişi olduğundan daha güzel hatırlamaları,
- şimdiyi olduğundan daha kötü görmeleri,
- geleceği ise olabileceğinden daha karmaşık hayal etmeleridir.
İnsanlar sizi ateşin ortasında bırakıp yalnızca seyrederler.. Kurtulma çabanızı değil, ne kadar canınızın yandığını...
Senin ismini kız numarası ile kayıt yaptım, kimin aklına gelir ki diyor kız ismi ile kayıt yapmak ! kızım senin bu dahihane buluşunu einstein de görmeliydi, seninle gurur duyardı((: dikkat et yazışmalardan senin lezbiyen olduğunu sanmasınlar ((:
Söz söylemek kolay da sözünde durmak çok zor bazıları icin.
İnsanı Kalbinden tutamadınız mı, görün, nasıl kayıp gidecek elinizden. . . N.P Neyse biraz ara vereyim yazmaya. eksiciler ortadan kaybolur belki! şunuda ekleyeyim de öyle gideyim. . . . Benim başka şubem yok. sizin gibi bukalemun değilim şekilden şekile, nickten nicke girmiyorum. bana en son 29 Ekimde Memurlar net mesaj attı, ama size onlarca kişi. . . ben memurlar nette kimseyi tanımıyor ve konuşmuyorum ama siz kahvehane takımının hepsini. . . o yüzden yazdıklarım ile yargılamayın beni . . .
Gençliğin getirdiği cahillikle her şeyin bir sonu olduğunu göremiyoruz.
Yaş geçtikçe zaman hızlanır.