Editörler : Pangaea
«456789101112131415»

ilknur33
Genel Müdür
23 Şubat 2010 13:50

DURMADAN GONDERELIM KARDESLERIM.MAILLERI FAXLARI.ELIMIZDEN NE GELIYORSA...


ilknur33
Genel Müdür
23 Şubat 2010 13:58

SAYIN OZAVSAR HOCAM.......MALUMUNUZ 2007 DEN BERI DOĞRUDUZGUN K.K.Ö ALIMI OLMAMIŞTIR.BIZLER ELIMIZDEKI DIPLOMALARIMIZ VE BUTUN SINAVLARDAN OLAN BELGELERIMIZLE YILLARDIR BEKLIYORUZ.BUNUN UZERINE DIYANET DUYURUSUNDA BIZLERE YER VERMEMIŞTIR.ADETA KAHROLDUK HOCAM.BINLERCE IMAM ALIMI YAPARKEN BIZLER NEDEN YOKMUŞUZ GIBI DAVRANILIYOR.BUTUN KURSLARDA FAHRILER CALIŞIYOR.MAGDURIYETIMIZIN GIDERILMESINDE YARDIMCI OLACAGINIZI UMUYOR,SAYGILARIMI ARZ EDIYORUM.................DERDIMIZ HIZMETTIR,EKMEKTIR.......... ARKADASLAR HAZIR METINLERIN DIŞINDA KISA OZ DUYGULARIMIZI ANLATAN MESAJLARADA YER VERELIM İNŞ.


Bey@z_S@yf@
Müsteşar
23 Şubat 2010 15:09

ÖRNEK FAXSINIZI AZ ÖNCE BENDE YOLLADIM ÖZAVŞAR BEYE RÜŞTÜ BEYE VE BAŞKANA FAXLADIM SAMİ HOCA GÜZEL BİR ÇALIŞMA YAPMIŞTIR SAHİP ÇINIZ SAYIN KKÖ ADAYLARI BİR DAHA UMUYORUM HİÇ BİR KKÖ ADAYINDA ^^KULLANILIYORUZ^^ GİBİ ÇİRKİN YAZILAR İLE KARŞILAŞMAYIZ BAŞLIĞINIZ SABİTLENMİŞTİR ALIŞILMIŞIN DIŞINDA BİR YETKİ İLE SİZLERDE GÜNDEMDESİNİZ LÜTFEN SİZLERDE ARTIK BU İŞE CİDDİ BİR ŞEKİLDE ÖNEM VERİNİZ...


ilknur33
Genel Müdür
23 Şubat 2010 15:21

NE DIYORSUNUZ BEYAZ HOCAM BIZLE ILGILIDE BIRSEY CIKARMI BU ALIMLA ILGILI OLARAK.CALIŞIYORUZ UĞRASIYORUZ AMA.....BU HAFTA YENI BILGI YOKMU?SAĞOLUN İNŞ.


Bey@z_S@yf@
Müsteşar
23 Şubat 2010 15:29

AZ ÖNCE RÜTBELİ BİR KOMUTANA DURUMU ARZ ETTİM ODA MALİYEDE BİR TANIDIK VAR SORAYIM DEDİ DURUM HALA SARI IŞIK BEKLEMEDE ... AMA TABİ BAZI HAVADİSLERDE ŞÖYLE 2008 DE İSTENİLEN ONAY 2009 DA ÇIKMIŞ DİYANET HEM GEMİLERİ HEMDE VİZELERİ YAKMIŞ ŞİMDİDE 4000 + 1000 ARTIK EK SAYI ALMAYA ÇALIŞIYORMUŞ... DÜN AÇ DEĞİLDİM BUGÜN AÇIKTIM DİYOR ALLAH SABIR VERSİN BİZE.

23 Şubat 2010 15:59

Slm.editör .beyaz sayfa .sondurum.nedir.yakında çıkılackmı alıma.


Bey@z_S@yf@
Müsteşar
23 Şubat 2010 16:35

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞINA SN.ÖZAFŞAR SN.RÜŞTÜ İNAN SN.ERGÜN YÜCEL...

Diyanet İşleri Başkanlığının 14.11.2008 de Maliye Bakanlığına başvuruda bulunduğunu binlerce Din Görevlisi Adayı, Müezzin Kayyım Adayı, Kuran Kursu Öğreticisi Adayı tarafından bilmekteydi bu açıklamayı Başkanlığın sitesine kopyala yapıştır taktiği ile duyurmanız bizlerin istediği istikamette bir gelişme değildir. Başkanlığın talep ettiği onay 2009 yılı içerisinde çıkmıştır (Maliyenin somut olmamakla beraber şeffaf açıklaması bu yöndedir. fakat Başkanlık yeterlilik sınavını bahane ederek şu talihsiz telefon konuşmalarını bizlere iletmiştir...

Yeterlilik sınavından önce sözleşmeli alımı yapacağız ONAY ÇIKMIŞTIR. (2009)

Daha sonra ikinci GAF '' Çok uğraştık her şey tamamdı fakat sözleşmeli alım yeterlilik sonuna kaldı diye bizzat özel kalemleriniz bunları söyledi. (2009)

2009 yılı itibari ile VİZE kullanılmadı şimdi ise vijdanınızı rahatlatmak için bizlerin 1.5 yıl önce bildiği açıklamayı sitenizde ve www.memurlar.netde duyurmanız vijdanen Kurum olarak Rahatlamaya çalıştığınızı göstermektedir. Kaldıki 110 Bin personellik bir kurumuz.

Halen Maliyede onay bekleyen vize ve son durumun çok vahim bir hale gelmesi kurumun sözleşmeli alım tarihinde ki TALİHSİZLİKLERİNE bir yenisini eklemiştir

Başkanlık Tarihinde ilk defa Sözleşmeli alıma 28.06.2007 yıldında 6000 imam 2000 kuran Kursu Hocası alımı olarak çıkmıştır fakat ne büyük Talihsizliktir ki Kadrolu alımla AYNI TARİHTE AYNI GÜNDE ALIMA ÇIKILMIŞTIR. Başkanlığın sözleşmeli alım tarih sahnesine çıkışı çok büyük kurum hatası olarak talihsizlik olarak hafızalardan asla çıkmayacaktır ve çıkmamıştır.

2007 zâiyatının ek yerleştirmesi tam 1 yıl sürmüştür 1779 alıma çıkılmıştır Fakat bu tarihde yine bir hata yapılarak KURAN KURSU HOCALARININ EK YERLEŞTİRMESİ YAPILMAMIŞTIR. Başkanlık ek yerleştirme niteliğindeki sayıyı bile 1 yıl bekletmiştir ardından 1 ay içinde 700 imam 200 müezzin alımına çıkmıştır şimdi 2010 lu yıllarda geriye baktığımız zaman

BAŞKANLIĞIN 4-B ALIMINDAKİ BAŞARISIZLIĞINI VE TALİHSİZLİĞİNİ GÖRÜYORUZ.

Binlerce Din Görevlisi ,Müezzin Kayyım,Ve Kuran Kursu Öğreticisi adayı artık Maliye Bakanlığının ve Diyanetin Danışıklı dövüş Taktiğinden vaz geçip haklı olarak atama yapılması beklenen SÖZLEŞMELİ ALIMI BEKLEMEKTEDİR.

Aksi halde halen kurumun oyalama taktiğine dayalı ve gaflarla dolu telefon konuşmalarına son vermesi lazım olup somut gelişmeleri takip etmesi lazımdır. Sn Özafşar Sn Ergün Yücel Sn Rüştü İnan binlerce adayın ''âhını'' almak sizlere ve kuruma ne kazandıracak. Tepkilerimizi sakin karşılayınız birazda bizleri anlama yoluna gidiniz. Bizler gerek TSK deki Rütbeli Askerlerimiz ile son durumu bu SÖZLEŞMELİ ALIMIN maliye ve diyanet boyutunu her gün her saat her an takip ediyoruz onay çıkması için büyük çaba sarf ediyoruz. Sizlerinde bu konuda ciddi çalışmalarını bekliyoruz.

Sayın özafşar bizleri makamına davet etmiş çok nazikler sağolsunlar müsterih olduk durumu elbette değerlendirip olumlu veya olumsuz olarak kurum yetkililerine gerek fax olarak gerek mail olarak gerekse telefon görüşmesi olarak bildireceğiz.

BİZLER TÜM VERİLERİMİZİ İMKANLARIMIZI FARKLI KURUM YETKİLİLERİMİZİ SİYASİ OTORİTELERİ SÖZLEŞMELİ ALIMIN BİR AN ÖNCE DUYURUYA ÇIKILMASI İÇİN SARF EDİYORUZ EDECEĞİZ.

BAŞKANLIK OLARAK : Din Görevlisi ,Müezzin Kayyım ,Ve Kuran Kursu Öğreticilerinin seslerine daha fazla duyarsız kalmamanız dilek ve temennilerimiz ile... Sürçili isyan ettiysek afola

saygı ve sevgilerimizle


Bey@z_S@yf@
Müsteşar
23 Şubat 2010 16:36

SON DURUM ÇABALARINIZ ZAYIFLIYOR OLMUYOR BÖYLE YENİ METİN HAZIRLADIM ONLARIN ANLAYACAGI DİLDEN İNŞAALLAH... OLACAK HOCAM ... BU METNİ YOLLAYIN FAX OLARAK HER KOLA ATINIZ


Bey@z_S@yf@
Müsteşar
23 Şubat 2010 16:48

23 Şubat 2010 16:41 Düzenle Sil

bir başlık acda bak kesin CUMA günü alım ilanına çıkılıyor diye bak 50 .. 100 kişi nasıl yorum yapıyor nasıl balıklama dalıyorlar:)))))))

Fatıh hoca milleti bi sınasana yaaa:)))

bir başlık açalım müjde arkadaşlar Cuma günü kesin bilgi hayırlı olsun ilana çıkılacak diye bak ölü forum nasıl canlanıyor:))))

eeee millet olarak hazırcıyız huyumuz kurusun ne diyelim.:))))

kırk defa yazıyorum çiziyorum şöyle yaparsak etkili olur şuna fax çekersek iyi olur diye .. tık yok..

kırk defa yazıyorum noooooolur kendi metinlerinizi hazırlyın diye ..tık yok.

yalvarıyorum kavga etmeyelim didişmeyelim diye ortalık patırtıdan geçilmiyor.

acayip vallaa

çalışalım diyoruz yok alım haberleri oldumu gürpeden geliyorlar :)))) valla nerden çıkıyorlar bende bilimyorum birden ammaaa çoğalıyorlar: haaa:)))))

şaka biraz gerçek işler böyle

Samiefendi

23 Şubat 2010 16:47 Düzenle Sil

Samiefendi HOCAM ZATEN SİGORTALAR ATMIŞ BİZİM BEYİNLERİN SIKINTI SİTRES HER ŞEYİMİZİ BU ALIMA BAĞLAMIŞIZ SEN GENEDE ARADAN ARADAN BİZİ GÜLDÜRÜYORSUN HELAL SANA EVET CUMA DİYE TARİH VERSEK HERKES HAVLUYU ATAR TATİLE ÇIKAR NARGİLESİNİ SİGARASINI İÇER EN GÜZEL MEKANLARDA GEZERLER AMMMAAA SABIR ACIDIR YA GELİN MEYVESİ TATLIDIR BERABER YİYECEGİZ AMMAAA ÖNCE İŞ .... AŞ .... İSTEYENLERE EŞ.... DURUMLARI VUKUUU BULACAKTIR AMMMAAA ÖNCE ÇALIŞŞŞŞ..... SAKPI SABANCI AĞA ÖYLE DERDİ ÇAAALIIIŞŞŞ ÇALLIIIŞŞŞŞ ÇALLLIIIŞŞŞ ALLAH RAHMET EYLESİN NE ADAMIZ VALLA RAHMETLİYİDE ÇALIŞMALARA ORTAK ETTİK ... :))))))))))))))))))))))))))))))

Bey@z_S@yf@


Bey@z_S@yf@
Müsteşar
23 Şubat 2010 16:52

5 FAX YOLLADIM 2 TL DEN 10 TL GİTTİ YENİ LİRALAR OLSUN DEVAM EDELİM FAXSA


sonsuz nur
Kapalı
23 Şubat 2010 18:47

yüreğinize sağlık sayın editim bizde mail ve fax gönderiyoruz, inş netice alınır....


drajee
Şube Müdürü
23 Şubat 2010 19:09

sayınn editör metin çookk güsell olmuşş elinize sağlı..yarın hayırlısıyla faxlamaya başlıcas metni..

arkadaşlarr sayfamız gerçekten çook yavaş ilerlior..beyaz sayfa hocamın sölediğini denesekk sayfa kitlenir eminim:) durum tek kelimeyle TRAJİKOMİİKKK :)

ben bugün rüştü inan beyle görüştüm canfeza hocama katılıorum..çünkü yuvarlak cümleler kullandı hep kesin bişi sölemek istemedi sanki ama olumlu bir hava sezinledimm umuormmm öledir..

hadi bakalım müstakbel meslektaşlarım bu hafta sayın editörün metnini gönderelimde sürekli ezberliyecek hale gelsin yetkililer:)


hayrunisa_83
Şube Müdürü
23 Şubat 2010 22:24

hayırlı akşamlar arkadaşlar.bende atama 1 müdürüne mail atmıştım bugün cvbı gelmış kkö alımı hakkında...ihtiyaca binaen alım yapıyoruz.ancakyeni bir sözleşmeli alım olması halınde başkanlığımızca buna dair duyuru yapılacak olup sitemizi takip etmeniz gerekir diye cvp göndermişler.sanırım alım olacak inş.özellikle son cümleyi mavi yazmışlar...sanırım alım yakın biraz daha fazla gayret etmemız gerekır inş..hayırlısı


drajee
Şube Müdürü
23 Şubat 2010 22:45

hayrunisa hocam özellikle bu hafta çook önemli bilisunus bizim için

sayın editörün metnini cumaya kadar booooolcaa faxlamalıyıs..

lütfen arkadaşlarrr buraya kadar gelmek bile çook güsell.bırakmak yok sonuna kadar mücadele edices..


kul_16
Aday Memur
23 Şubat 2010 23:16

ben de mail atıyorum sürekli, iki günde bir de fax çekmeye gayret ediyorum ama sanırım en etkili baskı telefon ile sağlanıyor çünkü isteseler de istemeseler de dinlemek ve bir açıklama yapmak zorunda kalıyorlar hem fax çekmekten daha kolay acaba her gün bir yetkili belirleyip hep birlite onumu arasak nasıl olur? İnşallah bu yolun sonu güzel sonuçlanır ,selametle...Rabbim yardımcımız olsun


canfeza06
Şube Müdürü
24 Şubat 2010 00:03

bu akşam onlarca mail gönderdim, kendi metinlerimi yazdım, ayrıca dikkat çekici olsun diye önemli cümlelerin ve her kkö ifadesinin altını kırmızı ile cizdim..bu yöntemi tavsiye ederim arkadşlar şöyle bir baksalar dahi akıllarında iz bırakacak psikolojik ikna yöntemleri bunlar..

bu arada rüştü inanın mail adresini buralrda hiç göremedim şimdiye kadar..ben vereyim;

[email protected]

bence alım için açıklama olmaması halinde basın açıklamaları olabilceği şeklindeki cümleleri maillerimize eklemekte mahsur yok, zira şafak halen karanlık ne yapacağımız belli değil..bu onlar için ikna edici bir taktik olabilir.ayrıca basın açıklaması konusunu maillerimizin konu kısmına da yazabiliriz...dikkat çekici olsun diye..bir de atamayan öğretmenler platformu vardı biz de atamayan KKÖ ADAYLARI PLATFORMU SAYILIRIZ BURDA...


canfeza06
Şube Müdürü
24 Şubat 2010 00:08

samiefendi hocamızın dediği gibi sesli düşündüm bende..:)


canfeza06
Şube Müdürü
24 Şubat 2010 00:15

bu arada bizler ATANAMAYAN KKÖ ADAYLARI PLATFORMU değil, ATAMASI YAPILMAYAN KKÖ ADAYLARI PLATFORMU OLURUZ ancak, yukarıdaki ifademi tashih ediyorum..


nuruayn
Memur
24 Şubat 2010 09:01

bugünkü maillerimide attım elhamdülillah sonu hayır olur inş bu çalışmaların epimiz için


mele.derwish
Daire Başkanı
24 Şubat 2010 09:53

Mail veya faks çekmek yerine BİMER üzerinden bilgi edinme talebinde bulunun.

Editörler bu kampanyayı BİMER'e yönlendirirlerse daha etkili olur.

Bilindiği üzere Bilgi Edinme Kanunu çerçevesinde yapılan başvuruların cevaplandırılması zorunludur. 1000 tane bilgi edinme talebi Diyanete ulaşırsa 1000 tane emailden daha etkili olur.

Çünkü faks ve mailleri dikkate alma zorunluluğu yoktur. Gelen mailler okunmadan doğrudan çöp kutusuna atılabilir.

Ancak bilgi edinme talepleri cevaplanmak zorundadır.

Bu yüzden diyorum ki özellikle BİMER üzerinden bilgi talebinde bulunulmalı.

Bu arada faks ve mailler de yollanmalı tabiki.

Toplam 368 mesaj
«456789101112131415»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi