Editörler : "eskiyara"Pangaea

sınnıf58
Şube Müdürü
10 Mayıs 2010 16:22

ben işimi dogru yaptıktan sonra bakan bile gelsin hoş gelmiş sefa gelmiş..üstteki msj da yazdıklarımla ilgili bi yasal dayanak yok benim insifiyatifimde.

sende iki yaş daha büyüyüp 4e gececenya ozaman yaparlar..şimdilik sadece kaldırabildiklerini yaptırırlar.sen bence idarecileri bırak kendinle ugrasıp kendini düzelt yoksa el oğlu düzeltir benden sana dost tavsiyesi.ben bildigimi okurum sunu yapamaz bunu yapamaz bilmem ne ayakları pek iyi olmaz senin için elektrik gibi biri çarpar haberin olsun.sonra hoplasanda zıplasanda faydası olmaz haberin olsun.

tekinsiz .

cocuk için refakatçı kagıdı alman gerekiyor.


onuyy
Kapalı
10 Mayıs 2010 16:55

sınıff

ogretmenlerın hasta lup olmadıgını nasıl anlayabılyorsun?hangı tıp fakultesını bıtırdın?sen kımsınde ogretmenı hoplatıyosun?senın gıbı ıdarecıler warken ogretmenlerın 3 5 tanesı bır olup senı hoplatırsan zelzele oldu sanarsın...


mehmet zabitan
Yasaklı
10 Mayıs 2010 20:02

evet onuyy arkadaşım ağzına sağlık anlama kapasitesi olmayana konuyu özetlemişsin. hep beraber böyle basiretsiz idareci bozuntusunu olduğu yerde hoplatıyoruz hoplatıyoruz hoplatıyoruz sonrada ..... bunlar anca bundan anlar. bu gibiler bizi herhalde ücretli 2-3 yıllık tıfıl öğretmen zannediyor.

bu arada birşeyi ifade etmeden duramayacağım biz ne idarecilerle çalıştık. bazıları analarıyla anılır bazıları anılarıyla anılırdı. zavallı sınıf58 idarecimize tavsiyem hiçbir zaman anasıyla anılan idareci olmasın hayatında.

neyse konuyu özetleyelim hiç bir idareci egosunu öğretmen arkadaşlar üzerinde tatmin etme cüretini gösteremez. hele benim olduğum kurumda. öğretmenler bu dünyanın en onurlu mesleğini icra etmektedirler. öğretmenlerin hakkını hiçbir idareci hiçbir kimse ödeyemez. öğretmenin hakkına alacağı ek ders parasına, alacağı diğer ödeneklere göz diken idarecileri yine söylüyorum kustururum. ben yerim diyen babayiğit idareci çıksın karşıma. tüm idareciler öğretmen arkadaşlarıma kurban olsun. bu da sınıf58 ve onun gibi çapsız idarecilere kapak olsun. tüm meslekaşlarıma meslek hayatında başarılar. hakkınızı bilin ve şerefsizlere yedirmeyin.


fatih8001
Kapalı
10 Mayıs 2010 20:07

bakın idrecile tabiki idare eder benim saece kastettiğim doktoru ikna edip çalışabilir kağıdı alıp sonra okula hocam kıpırdayacak kadar halim yok çok kötüyüm okula gelmesem nasıl olur diye telefon etmeleri çalışabilir kağıdı alan okulunada gelir kardeşim bu kadar hastasysan doktorun verdiği raporu al git evinde dinlen bu sizce vicdanimi ben buna kızıyorum ve bu şekilde yapanlara kızıyorum yoksa diğer öğretmen arkdaşlara sözüm yok


onuyy
Kapalı
10 Mayıs 2010 20:11

fatıhh bızde zaten boyle yapmalısın dıyoruz...ısını ıyı yapmaya sewk alıp gezen hocalar warsa ona bırsey dıyemıyoruz zaten...fakat bunun yorumu sıze baglı degıl hasta calısabılır kagıdı aldıysa ona gore dwranırsın almadıya ona gore...fakat bazı mudur yardımcıları kendı cıflıklerı sanıp hocam bısey yok fılan dıyolar bızım de sozumuz onlara...herseyı yonetmelıklere uygun yapalım dersek zeten ısımız ıs mudur yardumcarıda bazen ogretmenlerın elıne duser...adam bana gelmıs hocam cıktı almanız lazım ıdarenın yazıcısı bozuldu dı ben gıdıorum 10 lıra werıp cıktı alıorum bu zorunlukuk mu hayır...ogretmenler ıle ıdarecıler bırdır...ıdarecıler de sonucta ogretmendır..


fatih8001
Kapalı
10 Mayıs 2010 20:30

valal hocam idarecisiyle öğretmeniyle herkse birdir eğer bir okulda güven zedelenirse işte o zaman hertürlü olumsuzluk çıkar okulda önemli olna o güveni sarsmamaktır bakın o zaman nasıl idarecisiyle öğretmeni bir bütün oluyo gayet güzel şeyler oluyor ben müdürüm ve sevk olayını asla müdür yardımcısına bırakmam konuşturtmamda


sınnıf58
Şube Müdürü
10 Mayıs 2010 21:11

sizde harbi bişeyler eksik mehmet denen zatta ahlakta eksik bu arada konustuklarıda dikkat et burasız zırvalama yeri değil.

ben hasta ise rapor alır diyorum kimseye sevk vermemek gibi bişey yapmadım sevk vermesem dediğiniz dogru allahtan sizin gibi kıt anlayıslı öğretmenler yok anlatınca anlıyolar.ben kimseye hasta değilsin neden sevk ldın demiyorum.okula gelemeyecek kadar hastaysan rapor al yok değilsen calısabilir kagıdı getir diyorum ki zaten bu resmi hakkım benim .ama kafadan hastalara böle bi kagıt vermedikleri için siz almayın bence .kimseyi kırmadan etmeden yorum yazın sizin fikriniz öle benimki böle .

çalışabilir kagıdı resmi olarak gelmek zorunda istemeyen yönetici yeni oldugu için bilemeye bilir merak eden sgk nın sitesine baksın.ben anlatamıyom belki ordan anlarsınız.

tekrr söylüyorum benim sölediklerim artis bana idare bişey yapamaz bilemem ne hakkım falan diyenlere.zaten yarası olmayan gocunmaz keyfe sevk almayan insanlar zaten görevini bilir hiç polemige girmez.idarecide öğretmenini tanır hangi sebeple ne yaptıgını bilir.hocam bugun işim var idare edermisin der yerine ben girerim derse idare ederim merak etmesin kimse.ben işimi dogru yaptıktan sonra kimsenin beni sevmesi de arkamdan laf konusmasıda umrumda değil işimi dogru yapar yaptırırım biz maasımızı bunun için alıyoruz.

bu arada fatih arkadasa da katılıyorum seviyeli sorular soranlardan özür diliyorum bu şekilde yorum yaptıgım için ama bazıları kaşınıyo hoplamak istiyo hoplamak istiyen kolbastı dinlesin buraya gelmesin yoksa sinirden hopur hopur hoplar.çünkü ben yönetmelğin kanunun sölediklerini söylüyorum bilmeyenler sgk nın sitesinde ek 11a ve ek 11by, ,nceleyip orada yazanların ne anlama geldigini bi yorumlasın.


sınnıf58
Şube Müdürü
10 Mayıs 2010 21:28

ben idarecilik hayatımda hiç bir öğretmenin hakkını yemedim yedirmedim.çalışan öğretmeni her zaman yazılı sözlü tebrik ettim.benimle tam zıt siyasi görüşteki öğretmen arkadasıma tüm tepkilere ragmen aylıkla ödüllendirmeye teklif edip komisyonda savunarak maasla ödül verdirdim.çalışan hakkını alır mantıgıyla .öğretmenime acılan sorusturmada öğretmeni savundugum için aynı cezayı bende aldım.ama öğrencinin hakkını yiyen kendini padişah sanan hatta beni bakanlık müfeetişine sikayet eden öğretmeninde burnunu sürttüm.adam ettim.neden cünkü tüm amirlerin calıskanlıkla adaletle güvenini sagladım.senin gibi artis öğretmenlerin anladıgı dilden konustum,hatalı oldugum yerde özür diledim.ve inan calıstıgım ilcede okulumda benimle calısmak isteyen bir sürü öğretmen arkadasım var.öğrencilerin sınav larını öğretmen arkadaslarla beraber okuyup değerlndirdim resmi törenlerde öğretmenlerden daha fazla calısıp calısanı takdir ettim..piknikler geziler ve son 5 yılda ilçede en basarılı okul .veliler öğrenciler ve öğretmenler tarafından hep iyi anıldım.arada kötü ananlar olmadımı mutlaka oldu onlarada gülüp gectim cünkü ben ve cevremdekiler dogru yolda oldugumuzu biliyoruz sizede kendi yolunuzda basarılar


koray_dnc
Aday Memur
11 Mayıs 2010 17:46

gncl


mehmet zabitan
Yasaklı
12 Mayıs 2010 00:20

sınıf58 bence sen tam bir yalaka idarecisin. törenlerde kendini öğretmenlerden fazla yırttığına göre kesin bulunduğun yerde mülki amire yalakalık yapmak ve yaranmak için yapmışsındır. bence seni bu yalakalıkla daha çok kötü yönde anmışlardır. yazık senin bu hallerine. daha fazla yırtarsan belki kendini abilerin belki sana müdürlük belki şube müdürlüğü verebilirler. bence sen kendini övmeyi bırak başkaları seni övsün diyeceğim ama nasıl övsünler seni. görünen köy kılavuz istemez.


safak_001
Memur
19 Mayıs 2010 10:11

sevklerde ek ders tamamen müdürün elindedir hocam ikna olursa kesmez ikna olursa keser. ayrıca adı üstünde çalışabilir kağıdı gelip çalışmanız gerkiyor demek bu


ölsekya
Daire Başkanı
19 Mayıs 2010 11:21

bence ek ders kesilmemeli ben doktora gittiysem o gün bu hasta olduğumun belirtisidir ve rapor falan alamam hakkımsa ayda 4 kere sevk almak o zaman rapr alıpta niye ek dersimi kestireyim bole yanlış düşünce olurmu bir gün ayakta tedavi olurum okula da gelmem nitekim de müdürüm ekdersimi kesmedi


sınnıf58
Şube Müdürü
19 Mayıs 2010 12:45

mehmet zabitan helal olsun nerden bildin yalaka oldugumu gercekten bravo ne kadar zekisin sen öle sseni cevap verecek değerde bulmadığım için sana cevap vermeyecem artık sen git deniz kenarında kumla oynamaya devam et arada sırada başını kuma sokup sadece kendini ve kendi gerceklerini gör oldumu hadi bakalım canıM.ben sadce gercekleri ve yasananları söyledim begenip begenmemek sizin insiyatifiniz.

şimdi 19 mayısta il dışı gidip 21 mayısta sevk kalktıgı için sadece kimlik numarası ile giriş yaptırıldıgı için baskasına hastaneden giriş yaptırp pzt günüde ben sevk aldım cuma günü diyen öğretmenin ek dersini neden kesmeyimki o gün içerisinde çalışabilir kagıdı varsa kesmem.yok recete getirirse sadece keserim.sevk alan kişi okula ÇALIŞABİLİR KAGIDI getirmek zorunda o kagıdıda getiriyosa o gnü calışabilir demekki ogünde gelmek zorunda.

ama su istimal etmeyen calıskan görev bilici olan kişiyi cuma günü idare edecem ben mesela sorumlulugu ben aldım sevke gerek yok hocam bişey olursa ben sizden yanayım dedim.yerinede derslere ben girecem o gün .böylece kimse bi şeyi su istimal etmemiş oluyor çalışana ufakta olsa bi motivasyon saglıyor kimse sahtekarlık yapmak zorunda kalmıyr.önemli olan iletişim.


benimle oynarmısın
Şube Müdürü
27 Nisan 2011 10:38

güncel

neden benim açtığım konuyu sildiniz??????

o ifadeler tekrar nasıl derlenecek. derdimiz var derman arıyoruz. yoksa işmiz ne burda.


fazil-metin
Aday Memur
05 Haziran 2011 14:04

ayda 4 günü geçmeyecek şekilde sevk yani eski haliyle sevk aldığımız günlerde ek dersimiz kesilmiyor tamam.peki bunun haftada 1 kez olma şartı varmı.benim müdürüm sanırım öyle düşünüyor hani 1 ay 4 hafta hesabı.ben rahatsızlığım yüzünden bir gün arayla okula gelemedim.benim müdürüm sonraki gününü keserim haftada 2 gün olmaz dedi.genelde böyle bi kaide varmı ben göremedim ama.yani 4 günü geçmeyecek şekilde olacak evet ama aynı hafta içinde olamazmı.bilgisi olan varmı.eşimin okulundaki idareciler böyle bişeyin olmadığını söylüyorlar.


sözmehel
Aday Memur
29 Eylül 2011 20:56

peki çok kıymetli müdürlerde acaba sevk alıp çalışabilir kağıdını dolduruyor mu? bizim müdür sabah 9 da okula gelir 11:00-12:00 gibi okuldan gider.ayda 4 defayı bırak 20 iş günü böyle geçer.acaba bu müdürlerin de ek dersleri kesiliyor mu?


mudurum4949
Aday Memur
13 Ekim 2011 21:41

meb in bu konuda 23/06/2010 tarihli genelgesi var.daha önce kaldırılan sevk işlemlerinden sonra personel takibi zorlaştığından çalışabilir kağıdı zorunluluğu getirildi.öğretmen hastaneye gittiği takdirde çalışabilir kağıdı getirmek durumunda.aksi takdirde 7 saat ekdersi kesilir.çalışabilir kağıdında çalışabileceği saat yazar eğer o saat dersin bitiminden önce ise öğretmen okula gitmek zorunda.tabi okul müdürü bu konuda esnek davranabilir.ama saat mesaiden sonra ise zaten gitmesine gerek yok.


ebrar55
Aday Memur
13 Ekim 2011 22:11

doktora gidince çalışabilir kağıdına sabah 8:00 ile aksam 16:00 ya kadar sağlık ocağında olduğunu belirttiriyosun zaten o saatte mesai bitti kabul ediyolar o gün senin oluyo o kağıdı bir 3 gün içinde götürmen gerekiyor tabi sevk alacağını müdürüne bir gün önceden bildir. ek ders felan kesilmiyor ayda 4 gün hakkın var.


PRINCESSS
Şef
13 Ekim 2011 22:17

çalışabilir kağıdı tekrar geri mi geldi? sadece ayakta tedavi belgesini kuruma doldurup veriyoruz diye biliyorumdum son uygulama olarak?bugünlerde bir değişiklik mi oldu?


atakan25
Genel Müdür
13 Ekim 2011 22:34

çalışabilir kağıdına hangi doktor 08.00-16.00 yazar adamı güldürmeyin..Ne zaman gelip gittiyseniz aynı saat yazılır..

Toplam 87 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi