Editörler : swat3410

arkın
Şube Müdürü
26 Nisan 2010 23:33

SERKAN BEYE VEKALET VEREN ARKADAŞLARIMIZIN DİKKATİNE..!

Serkan Beyle bugün telefonla görüştüm.Kendisine Vekaletname gönderen arkadaşların dilekçelerini titizlikle hazırladıklarını ve yarın dava açmak üzere tüm arkadaşların dilekçelerini Mahkemeye vereceklerini bildirdi.Açacağı davada daha önceden Danıştay tarafından bizim yaşadığımız sınav mağduriyetine benzer nitelikte çıkan bir kararı emsal gösterecek.Bu emsal karara adayanarak Mahkemeye yapacağı başvuruda ;

1-Bireysel olarak her arkadaşımızın hatalı ve yanlış sorulduğunu düşündüğü soruların Mahkemece Bilirkişi marifetiyle incelenmesi istenecek.(Bilirkişinin bu incelemesi sırasında sadece dava açmak üzere başvuruda bulunan arkadaşlarımızın sınav soru kitapçıklarının ve işaretledikleri cevap anahtarlarının idareden istenmesi talep edilecek.)

2-Soruların iptali,yürütmenin durdurulması ve yeni sıralamanın Mahkemece atanan Bilirkişi Komisyonu ile yapılması durumunda kursa girmeye hak kazanan en son kişinin puanı emsal gösterilerek sadece Mahkemeye dava açan arkadaşların emsal gösterilen puana ulaşması durumunda BAŞARILI sayılarak Komiser Yrd Kursuna davet edilmesi talep edilecek.

Bu talepler yukarıda belirttiğimiz gibi; daha önce bu sınava benzer bir sınav hakkında Danıştayca verilmiş karar emsal gösterilerek Mahkemeden istenecektir.(Bu emsal kararın Mahkemeye sunulması da bir bakıma taleplerimizin Mahkemece yerine getirilmesinin sağlanacağı inancını oluşturuyor bizde.)

Yarın davanın açılmasına müteakip Mahkemenin açılan davaları incelemeye başlaması ve akabinde Bilirkişi Komisyonu atamasının yapılması sağlanacak.Şayet Mahkemece objektif hareket edemeyeceği düşünülen bir Bilirkişi Komisyonu atanırsa avukatlarımız 3 gün içersinde gerekçesi ile birlikte Mahkemeye Bilirkişi Komisyonunun reddi talebinde bulunacaktır.

Serkan Beye dilekçe göndermeyi düşünen yeni arkadaşlar olursa onlarında dilekçelerini peyderpey hazırlayarak Mahkemeye vereceğini bildirdi.

Şimdilik gelişmeler bundan ibaret arkadaşlar.

Saygılar...


arkın
Şube Müdürü
27 Nisan 2010 00:23

arkadaşlar telefonla kubi155 arkadaşımız görüştü üstdeki sayfa eksik çıkmış


memsat07
Memur
27 Nisan 2010 00:27

sanırım kubi ve arkın kardeşimin yazdıkları sınava giripte kazanamayan, dava açıp açmama konusunda hala kararsız olan arkadaşlara azda olsa kararlarında etkili olacak yolu göstermiştir. arkadaşlar biz 2009 yılında dava açan arkadaşların düştüğü duruma düşmek istemiyoruz. bunun için elimizden gelen ne varsa yapmaya çalışıyoruz. 2009 yılında dava açanların durumunu sizlerde okudunuz biliyorsunuz, ancak bu yılki taleplerimizin içinde geçen yılki durumun tekrarlanmaması için dava açanların sıralamaya tabi tutulması gibi bir durumda var. Sizinde Kubi ve Arkın kardeşimin iletilerinde okuduğunuz gibi avukat bey bununla ilgili danıştayca verilmiş bir kararı emsal göstererek kararın dava açan arkadaşları etkilemesi ile ilgili talebide mahkemeye sunacak. dava açıp açmama konusunda kararsız olan arkadaşım tekrar düşünsün ve kanaatimce dava açmak konusunda karar alarak en kısa zamanda ferdi yada bizimle birlikte hareket etmek suretiyle davasını açsın. dava açmak menfaatinize olacaktır. tüm dava arkadaşlarıma selam ve saygılarımla...


arkın
Şube Müdürü
27 Nisan 2010 22:13

arkadaşlarımın dikkatine

değerli arkadaşlarım sürecimiz uzun bir süre 2-3 ay bekleyeceğiz

belkide ama sizlerden isteğim rahat olun artık keyfinize bakın

arkadaşlar tedirğin olmayın evli arkadaşlarım çocuğu olan

arkadaşlarım zaten uzun zamandır ders lerden dolayı ailenize vakit

ayıramadınız LÜTFEN ARTIK AİLENİZLE VE ÇOCUKLARINIZLA İLGİLENİN

ZATEN BİZ 4 ARKADAŞ EMİN OLUNKİ SİZLERDEN DAHA ÇOK KOŞTURUYORUZ BU

İŞ İÇİN SİZLER İÇİN EN İYİYİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ LÜTFEN TEKRAR EDİYORUM ARTIK AİLENİZLE UĞRASIN AVUKATIMIZA GÜVENMEKDEN BAŞKA YAPACAK BİR ŞEYİMİZ YOK ONDAN GELECEK EN UFAK BİR BİLGİYİ ZATEN BURADAN PAYLAŞIYORUZ ENDİŞELENMEYİN RAHAT OLUN TÜM ARKADAŞLARIMA SEVGİLER ----ARKIN----

27 Nisan 2010 22:25

bende dün gönderdim evrakları.

uzun maraton böylece başlamış oldu.

hayırlısı olur inş.


arkın
Şube Müdürü
27 Nisan 2010 22:42

***parola 21 ***

kardeşim hayırlı uğurlu olsun davan


panzerci01
Şube Müdürü
27 Nisan 2010 22:59

WOLTRANNNNNNNNN OLMASA OYNAMAM ARKIN BANANE!!!!!!!!!!!!!!

27 Nisan 2010 23:15

hepimiz için inş.


arkın
Şube Müdürü
28 Nisan 2010 08:13

panzerci kardeşim voltronun başına neler geldi biliyorsun berkay 15 gün hak mahrumiyeti cezası aldı hemde yargılanmadan ??????:)))

ama berkay ve ben şu an başka işlerle meşgul durumdayız ankaradanankaraya gidip geldikden sonra coştururuz sayfaya merak edme d-dumrula da selamlar :))))


arkın
Şube Müdürü
28 Nisan 2010 08:17

panzerci kardeşim voltronun başına neler geldi biliyorsun berkay 15 gün hak mahrumiyeti cezası aldı hemde yargılanmadan ??????:)))

ama berkay ve ben şu an başka işlerle meşgul durumdayız ankaraya gidip geldikden sonra coştururuz sayfaya merak edme d-dumrula da selamlar :))))


kubi155
Şef
28 Nisan 2010 20:37

****Arkadaşlar bugün Serkan Beyle tekrar görüştüm****

Hazırladıkları Dilekçeleri tekrar kontrol ederken bazı eksiklikler tespit ettiklerini yeniden Bürolarında görevli alanında uzman 3-4 Avukatla beraber dilekçe gönderen her arkadaşın hatalı ve yanlış tespit ettiği soruları tek tek incelediklerini bunun yanısıra dilekçelere bazı ilaveler yaptıklarını ve bu akşam bütün hazırlıkların tamamlandığını bildirdi.Yarında dilekçeleri Mahkemeye vereceklermiş. Bu aşamadan sonra da muhtemelen görevli mahkemenin taşrada dava açmış olan arkadaşlarımızın dilekçelerinin talep edilmesi suretiyle davaların birleştirilmesi sağlanacakmış.

35 civarında arkadaşımız Adalet Hukuk Bürosuna (Serkan Beye) Vekaletname göndermiş.Yapılan hazırlıklardan dolayı Sayfalarında güncelleme yapma fırsatları olmamış.Dilekçelerin Mahkemeye verilmesine müteakip web sayfalarında arkadaşlarımızı bilgilendirici nitelikte gerekli açıklamaları yazacaklarını söyledi.Arkadaşlarımızdan dava sürecinde özellikle sabırlı ve müsterih olmalarını istedi.Acele edersek yanlış yaparız düşüncesiyle dilekçeleri özenli dikkatli ve titiz bir şekilde hazırladıklarını belirtti.

Selamlar...


kubi155
Şef
28 Nisan 2010 21:08

****Bizim paylaşımlarımızdan yeni haberi olan arkadaşlara****

Arkadaşlar Kom.Yrd.sınav mağduru 35 kişi olarak tutmuş olduğumuz avukatlar gerçekten konularında uzman işinin ehli ve bu davanın sonuna kadar peşinden gidecek tecrübeli kişilerdir.Bu konuda ilgili başlıkta gerekli açıklamalar mevcut.

Yine de ben davamı kendim açarım ya da başka avukat tutarım diyorsanız lütfen davaların Ankarada birleşeceğini gözönünde bulundurarak gecikme yaşamamak için davalarınızı Ankarada açmaya çalışın..

Saygılar...


kubi155
Şef
30 Nisan 2010 15:47

Selamlar Arkadaşlar...

Bugün Serkan Beyi telefonla aradım ancak ulasamadım.Daha sonra Adalet Hukuk Bürosundan sekreterle görüştüm.Sekreterin demesine göre bugün dava açılmış.Yarın ilgili sayfada açıklamalar yapılacakmış.Avukatlar Adliyede olduğu için yetkili bir avukatla görüşme imkanım olmadı.Berkay ve Arkın arkadaşlarımız misyon sınavı için Ankaraya gidiceğinden Avukatlarımızın da yanına ziyarete gidip görüşme yapacaklar.Kendilerine buradan Misyon Koruma Sınavında başarılar diliyorum.Ben 2004 yılında Misyonu kazanıp gittiğimden sınava girmedim.Aklınıza farklı bişi gelmesin.:-))


arkın
Şube Müdürü
30 Nisan 2010 23:54

arkadaşlar kubi155 abimizin dediği gibi berkay la birlikte ankaraya gideceğiz boş vakit de mutlaka avukat serkan güçlü ile yüz yüze görüşüp sizlerin aklındaki soruları sizlerin adına soracağız ve burada forumda paylaşacağız

berkay ın atışı p-tesi benim ise salı bakalım orta yol bulup ziyaret edeceğiz avukat beyi sizlerede sıcağı sıcağına bilgileri aktarırız...


babahoroz2020
Aday Memur
10 Ocak 2012 09:31

arkadaşlar bende branş kotasına takılanlardanım puanım 63.2 dilekçemi personel daire başkanlığına gönderdim buada bir tanıdığım avukatla görüşüyorum maddi durumda malum tek maaş bu tuttuğunuz avukatlar branş kotası ile de ilgili dava açacaklarmı bana bilgi verirseniz sevinirim

Toplam 35 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi