Editörler : supporters.
«8910111213141516171819»

edbyt4
Memur
28 Mayıs 2010 18:06

MUSATAF GEDİZ Arkadaşa katılıyorumm

seaguard
Daire Başkanı
28 Mayıs 2010 18:28

Eğitim, Sağlık veya Polis :))) Hiç değilse birbirimizi anlayabiliriz!

28 Mayıs 2010 18:37

ewet edbyt4 arkadaşım o beyaz kıyafetlerle dolaşıyorlar ya ortalıkta mesr oluyorumm yaaa diyecek başka kelime bulamıyorumm TÜMM HEMŞİRE VE EBELERE DUYRULURRR....

crazypython
Yasaklı
28 Mayıs 2010 20:15

Tüm ingilizce ogretmenlerine duyrulur asılll :))) ingilizce ogretmeni olan biri ile tani$mayi cok isterdm :P

edbyt4
Memur
28 Mayıs 2010 20:21

hemşire olsun çamurdan olsun

edbyt4
Memur
28 Mayıs 2010 20:25

mustafa GEDİZ KARDEŞ AYNI KADFADANIZZ

28 Mayıs 2010 22:15

ewet edbyt4 sen bul bir hemşire bana da arkadaşı varsa tanıştırırsınn hadi kolay gelsiinnn

biriçim
Aday Memur
29 Mayıs 2010 00:02

ne gereksiz muhabbet yaa kocaman insanlarsınız ama hepınız fıs .....

29 Mayıs 2010 10:38

siz niye yazma gereği duydunuz ki biriçim madem sen olgunsun başka yerlerde dolaşş burada bozulma hadii canımmm

crazypython
Yasaklı
29 Mayıs 2010 17:45

Mustafa gediz yapma ole bo$wer o bir bayan ne olursa olsn! ole kowar gbi...

deniz_pulp
Kapalı
29 Mayıs 2010 18:56

bir bayan kovulmaz defedeilir))

30 Mayıs 2010 10:28

yokk yanlışş anlamayıınn kovmak ne kelie ayıp ediyorsunuzz ... ha aklıma ne geldi YOKSA O BİR HEMŞİRE OLABİLİR Mİ?**

orti_10
Aday Memur
30 Mayıs 2010 10:45

Askeri personelim benim için en uygunu polis memuru veya ögretmen bir bayan ideal benim için varsa adyların mesajlarını beklıyorum

crazypython
Yasaklı
30 Mayıs 2010 11:13

:))

biriçim
Aday Memur
30 Mayıs 2010 11:48

crazypthon senın msj ın üzerıne gırıp baktım ama güldüm dıyorum sadece msj ma verılen cırkın cvp benı sadece güldürdü bu muhabbetı yapanlardan baska bı cp gelmesı mumkun degıldı zaten baslıga ilk baktıgımdada güldüm hala gülüyorum burdakı yorum yapan arkadaslara

Zeka_Oyunu
Aday Memur
30 Mayıs 2010 16:20

yapıkredi mi :) hayırdır bızden bı hesabınız mı var? ya da kredı kartınız? banka bılgılerı ıcınse evlenmenıze gerek yok yanıtlayabılırım :)))

kabloucu
Aday Memur
30 Mayıs 2010 16:27

kesinlikle insan

ağrı_polisi04
Yasaklı
30 Mayıs 2010 22:03

ben tanışmak diye açmıştım başlığı

zamanla mutasyona uğradı ve evlilik oldu :)))

bankacı kızlar sadece hoşuma gidiyor

özellikle yapı kredi ve garanti de çalışanlar :))

orti_10
Aday Memur
30 Mayıs 2010 22:20

EVET GERCEK EVLILIGI ACIKLIYORUM BENDEN FAZLA MANTIGI OLANLAR ILLAKI VARDIR YA HAK VERCEKLER YADA RED ETCEKLER. EVLİLİK İLK AYLARINDA SEVGI CEŞMESINE BENZER AKAR AKAR GIDER.SAYGI VE SEVGI ILE BERABER KİŞİLER BİRBİRLERİNİ TANIMAYA BASLAR. EVET EVET EVLİLİGİN İLK 2 YILI KARYOLA GICIRTISI VE COCUK VIZIRTISI ILE GECER.VE ZAMAN ILERDIKCE DEDIMYA KISILER BIR BIRLERINI BIRAZ DAHA AYRINTILI TANIR. YANI GERCEK YUZLERI :) İLK ONCE KUCUK ATISMALAR SONRA BUYUK OLAYLAR KAVGALAR GURULTULER VE SONUNDA YA CINAYET YADA BAŞKA SEYLER. BU KATOGORIDEKI SAYDIKLARIM MALESEF BIZIM SUANKI TURK ERKEKLERI VE BAYANLARI ARASINDAKI EVLILIKLER.AMA BIRDE GERÇEK EVLILIKLER VARDIR, EŞİNİN GÖZUNU SENIN GÖZUNDE ACMASI SENIN GÖZUNUN EŞİNDE ACILMASI GIBI.SEVGI SAYGI BAŞ TEMELDIR HEMDE ANA TEMEL. ILK AYLARINDA AYNEN DIGER YUKARDAKI SAYDIKLARIMI YASAYA BILIRLER. AMA ARADAKI FARK COKTUR. GERCEK EVLILIKTE DAR GUNUNDE BIRAKMAK DEGIL DELICESINE ILK GUNKU GIBI SAHIPLENMEKTIR. GERÇEK EVLILIKTE SAGLIKTA DEGIL HER TURLU BELADA BILE BENIM EŞİMDİR DİYEBILMEKTIR. GERÇEK EVLILIKTE ZEVK UGRUNA COCUK YAPMAK DEGIL O COCUGA ADAM GIBI GELECEK HAZIRLAYIP BAKABILMEKTIR.GERCEK EVLILIKTE GENC IKEN ESİNE SOYLEDIGIN TUM HOŞ CUMLELERI IHTIYARLIGINDA BILE SOYLEYEBILMEKTIR.KISACASI GERÇEK EVLILIK BIR HAFTA SONU CUMARTESI YADA PAZAR GUNU DUGUNU OLAN DEGIL.O CUMARTESI YADA PAZAR GUNUNU MEZARA KADAR TASIYABILENDIR. EVLILIK KUTSALDIR. İÇİNDEKILERDE INSAN ....

biyoloji2000
Yasaklı
30 Mayıs 2010 22:46

arkadaşlık açısından fark etmez her meslekten(askeri personel hariç) kadın erkek insanla tanışmayı severim, ama ciddi düşüneceğim biri ise mümkünse -ki elimizde olan birşey değildir- kendi mesleğimden olmasın, üniversitede akademik kariyer yapan biri olabilir, sürekli kendini geliştirme çabası olur, ve kesinlikle güvenlik görevlisi olmayacak ama,

şimdi bu yazdıklarıma bi zahmet kimse kızmasın bunlar benim düşüncelerim siz seversiniz olur biter.

Toplam 16553 mesaj
«8910111213141516171819»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi