Editörler : E.Kayı Han
03 Şubat 2011 17:49

Torba yasada son durum

İmamarburadadan foruma bi arkadaş yazmış bunu.

Ne derecede doğrudur bilemiyorum bilgisi olanlar paylaşsın.

arkadaşlar bugün diyanet sen genel merkezi ve diva sen genel başkanıyla konuştum.bizim hafta sonu tatili ve mesai ücretleri yatmış.söylediklerine göre maliyedeki birokratlar tarafından engellenmiş ve torba yasadan çıkarılmış.bahaneleride dediklerine göre imamlara bu yıl çok hak verdik maaşları çok artırıldı ondan bu iş olmaz demişler sendika başkanlarına. saygılar bilgilerinize sunulur.


ağcaörenli
Memur
03 Şubat 2011 20:22

furkan kardeş bu yorumu okuyunca bunu yazanın bizlerle alay etmek bizleri kızdırmak isteyen birinin yorumu olduğunu düşündüm bilemiyorum artık...


tunciy
Genel Müdür
03 Şubat 2011 20:56

Furkan kardeşimiz, maaş, nakil ve sınav işlerinden bir gün kafayı yiyecek. Her mesajı bunlar hakkında. Sonra söyledik mi de biz suçlu oluyoruz.

Torba yasada bir kere hafta sonu mesaisi diye bir şey yok, sadece bağlı bulundukları amirliklere -ki bu bizde DİB oluyor- bu konular hakkında düzenleme yetkisi veriyor, halen de bu konu torba yasada var, ancak görüşülmedi. Kanunun çıktığının ertesi günü de böyle bir şey olmayacak, kanun çıktıktan sonra DİB'e yetki geçmiş oluyor, DİB isterse yapar, istemezse yapmaz.

Furkan kardeşim, sen şu asaletini tasdiklet de sonra kafa yor böyle şeylere. Sadece benim değil çok insanın dikkatini çekiyorsun ona göre, bunların arasında senin amirlerin de var, hatırlatayım dedim.


de la more
Şef
04 Şubat 2011 08:56

tatacam kendimi ya

bu adamın herşeyinin para olduğunu söylemiyeceğim ya...


shafi
Memur
04 Şubat 2011 08:58

allah ım ya şu zavallıya bak ya....

yoksa sende torba yasadan mı çıktın ya...

04 Şubat 2011 09:10

la tunciy misin ne halsın senin benle derdin ne.Asaletim tastik oldu kafanı yormana gerek yok.torba yasayla ilgilipaylaştığım sana batıyorda bu konuda sen niye bilgi sahibisin ha geri.

Biyerde bilmeyerek senin kuyruğuna mı bastımda bana çatıp duruyorsun.Allah senin belanı versin.

04 Şubat 2011 09:14

de la mo re

tunciy

organizeli mi fitne çıkarmaya çalışıyorsunuz sizin başka işiniz yok mu? Açtığım başlık neden size batıyor.


sendemi71
Memur
04 Şubat 2011 13:35

tuncay kardeşim Allah Nazardan Saklasın Seni Bir İmam Olarak Şuurun Lağam patlağı Gibi Paçandan Akıyor


tunciy
Genel Müdür
05 Şubat 2011 13:56

Bunlar bir de din görevlisi olacak, yazıklar olsun.

İnsanı ikaz etmek de suç oldu, üstüne bir de utanmadan, arsızlanmadan bela okuyor. Sen imam değil müftü olsan ne yazar. Maaş, nakil, sınav başka bir şey yok. Sen düşmüşsün de ağlayanın yok, terbiyesiz. İmamlığın yetiştirilmesiyle ilgili hiç bir konuda yazdığı yok, ama ne zaman nakil olacak, ne zaman maaş artacak, ne zaman kredi çekeceğiz, orada furkan. İsminden ya da sahip olduğun nickinden utan. Ben insan gibi ikaz ettim seni, bundan sonra olacaklardan ben değil, kendin sorumlusun. >SARI ZARF


imam318
Daire Başkanı
05 Şubat 2011 14:41

furkan hoca ben senın yerınde olsam o sarı zarfı tuncıy e yedırırım kı sarı zarfla saedce coluk cocuk kandırıldıgını anlasın

05 Şubat 2011 15:43

tunciy hakkatende laam gibisin.bari patladın kendi pisliğinde boğul etrafına saçma.İkaz olacak bi durum mu var.Hem öyle bir durum olsa bu senin gibi fitneci birine mi kalmış şuursuz.la tunciy gerçekten sen bi pisliksin herkes bunun farkında kafanı yorma.


klm8480
Daire Başkanı
06 Şubat 2011 01:46

Tunciy Bencede her ... maydonoz olma.

Sana ne. seni daha öncede uyardım .

Arkadaşımız doğru veya yanlış bir bilgi paylaşmış Allah razı olsun. İlgini çekiyorsa okursun cevap yazarsın ilgini çekmiyorsa neden saçmasapan cevaplar yazıp ortamı geriyosun.

sana ne kardeşim her şeye maydonoz oluyosun sen karışma bu forumun bi editi var yanlış veya lüzumsuz bi konu açılırsa edit müdahale eder. Sen bu forumun polisimisin jandarmasımısın Burnunu her şeye sokma Biraz terbiyeli ol millet konu açmadan önce senden izinmi alacak?

06 Şubat 2011 09:06

Bizim konular görüşülmüş kabul edilmiş.Kendi kurumu belirler diye ibare geçiyor.yani iş Diyanete kaldı Diyanet isterse yapacak yoksa yapmayacak.


tunciy
Genel Müdür
06 Şubat 2011 23:53

Furkancım, canım kardeşim, bunca terbiyesizliğine rağmen sana nasıl yaklaşıyorum bak, seni gerekli yerlere şikayet ettim, onlar gerekeni yapacaklar, hiç merak etme.

klm8480 asıl sen zabtiye memuru musun ki, "yok seni ikaz ettim, yok uyardım" falan diyorsun, sen asıl kendi işine bak. Her naneye molla olma. Din hizmetleri mi yoksa tehdit bürosu mu burası?


tunciy
Genel Müdür
06 Şubat 2011 23:55

Ha bir de benim yukarda yazdığımı tekrar yazarak, aklın sıra ortalığı süt liman haline getirmeye çalıştığını ama beceremediğini de görmesi gerekenler görüyorlar, bunu da not ettiler canım kardeşim.


klm8480
Daire Başkanı
07 Şubat 2011 06:58

Tunciy her naneye molla olan ben değilim sennsin Her şeye burnunu sokuyosun.Her konuya cevap yazmak zorunda değilsin Açılan bir konu işine gelmiyorsa okumazsın cevapta yazmazsın olur biter. Ne diye kırıcı mesajlar atıyosun Bir müminin kalbini kırmanın kabeyi yıkmaktan daha büyük günah olduğunu bilmiyomusun üstelik bedduada aldın hala akıllanmıyosun.


isohoca
Aday Memur
07 Şubat 2011 16:16

tancy sen kendini bi tanıtırmısın kimsin sen.nasıl herkesi tehdit ediyorsun ayıp ya.arkadaşlar dertlerini anlatıyorlar iyi veya kötü. sana ne.gerçekten seni tanımak istiyorum. adını soyadını görevini memleketini yazarmısın.yeter yaarkadaşların mesajlarını beyenmiyorsan üyeliğini iptal et okuma görme.


kerkenezmiko
Aday Memur
07 Şubat 2011 18:04

Sözleşmelilere,öğretmene,polise,sağlıkçıya oluk oluk akıt,imama gelince çok verdik öylemi.Doğruysa yazıklar olsun bu hükümete.Bu imamlar olmasa hükümet seçimleri zor kazanır.Akıllarını başlarına alsınlar


aretias
Kapalı
25 Şubat 2011 18:19

torba yasa onaylandı arkadaşlar hayırlı olur inşaallah...


fatisalı
Aday Memur
25 Şubat 2011 18:28

kime hayırlı olsun


aretias
Kapalı
25 Şubat 2011 18:30

kimi ilgilendiriyorsa...

Toplam 32 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi