Editörler : Pangaea

Codybt
Şef
17 Kasım 2019 15:20

Ben senin için dedim kendini sorgula diye. Mesela git biraz sosyalleş forumdan çıkmıyorsun.

fhurghan, 4 yıl önce
sorma yahu beni sevip sevmemeleri o kadar umrumdaki anlatamam uff ne yapsam bak simdi? Oturup aglasam mi? Umut dagitmayi kesin su millete, neyin ne olacagi ortada.

fhurghan
Kapalı
17 Kasım 2019 15:22

Kablolu telefon kullanmiyorum, cebimde telefonum. Az once iciyordum sahilde. Kendi isinle mesgul ol.
Codybt, 4 yıl önce

Ben senin için dedim kendini sorgula diye. Mesela git biraz sosyalleş forumdan çıkmıyorsun.


meczupkız
Şef
17 Kasım 2019 15:23

Zaten burdaki yorumlarınıza bakarak içtiğinizi çoktan anlamış olmalıydık


Arnava
Şef
17 Kasım 2019 15:28

Oradaki birisi benim hocam. Şöyle bir açıklama yapmam gerek madem adım geçti sayılır: Biz orada aslında geçen ortaya atılan 25 bin duyumunu konuşuyorduk. Yani 25 bin için atanamıyorum dedi kendisi fakat modlar o yorumları sildiği için 30 binde yapılmış gibi duruyor orada.

Codybt, 4 yıl önce

30 atama olmazsa diye bir şey yazmıyor. 30bin den sonraki ek atamadan bahsediyorsunuz. Birisi ben ilk atamada atanacağı için benim için ikinci atama önemli değil diğer arkadaşlar adına üzülüyorum diyor sende ben kendim de atanamıyorum hiç üzülmüyorum benim yerimede üzül diyorsun. okuduğumuzu anlıyoruz merak etme o kadar çok şey yazıyorsun ki kendi yazdıklarını unutuyorsun aynı konuda şubatta atama olursa ek atama olur muhabbeti yapıyorsun burda ben dedim size şubatta atama yok diyorsun. Anket yapsa Fhurganı seviyormusunuz diye şu forumda seni seven 2-3 kişi çıkar. Bence kendini bir sorgula.


YüzbaşınınOglu
Aday Memur
17 Kasım 2019 15:33

frughan bey efendim siz nasıl isterseniz öyle

davranalım


fhurghan
Kapalı
17 Kasım 2019 15:49

Bir biradan kafa olunmuyor, ne yazdigimi biliyorum, sknti yok ama dedigim gibi umut tacirligi yapmayin, hakkina giriyorsunuz milletin.
meczupkız, 4 yıl önce

Zaten burdaki yorumlarınıza bakarak içtiğinizi çoktan anlamış olmalıydık


meczupkız
Şef
17 Kasım 2019 16:05

Tamm Furkan bey yapmayız ki yapmadık da zatn


ekonomi.çoh.eyi
Yasaklı
17 Kasım 2019 17:10

Adam doğru söylemiş.Millet ailecek siyanürle intihar etmeye başladı biz ise başka dünyalardayız.

ekonomik.çöküş, 4 yıl önce

Bazı acı gerçeklerin geç de olsa farkına varıp benim gibi hep gerçekçi olmuş kişilerden özür dilemen güzel.Darısı diğer arkadaşların başına diyelim!

ABD ve Rusya Erdoğan'ın S400 füzelerini kurduracağını gayet iyi bildikleri için güzel bir oyun oynuyorlar şu anda.Füzeler kurulunca ABD ağır yaptırımlar ve ambargo uygulayacak ülkemize,buna mecburduk diyecekler.Erdogan da bu yaptırımlarla ekonomimizin adeta çökmesini çok umursamayacak çünkü mesele vatan meselesi,onur meselesi deyip yine halkın gazını almaya çalışacaklar.Ancak işsiz ve aç olan insanlar bir yere kadar sabreder tabi, sonra herkesin sokaklara döküleceği çok açık.

Buradaki arkadaşların neredeyse hepsi anne babasının üç kuruşluk maaşıyla geçimini sağlayan o yüzden şu a n yaşamakta olduğumuz ekonomik krizi tüm boyutlarıyla göremeyen kişiler.Bir de zannediyorlar ki atanınca hayatları kurtulacak,tam tersine çökmekte olan bir ekonomide hemen hemen kimse kurtulamaz,herkes büyük zorluklar yaşar.Birkaç sene sonra öğretmen ve düz memur maaşlarının yatmasında bile aksamalar olunca bana hak vereceğinizden eminim.Artık ülkemizde orta gelirli memur diye bir kavram olmayacak çünkü onlar da düşük gelir grubunda sayılacaklar.Ortalama bir düz memur veya öğretmenin maaşı su anki asgari ücretlinin alım gücünden bile düşük olacak ne yazık ki!

Hem dünyada hem de ülkemizde çok daha uzun seneler sürecek ekonomik buhrana hazır olalım şimdiden.Çok trajik olaylar ve dramatik şeyler yaşanacak ne yazık ki.Hatta şimdiden geçim sıkıntısı yüzünden siyanürle intihar edenler, ailesini de yanında götürenler var.Bütün bunlar büyük zorluklarla geçecek geleceğin birer habercisi:(


memurolm
Genel Müdür
17 Kasım 2019 17:13

ölsün yeis


sistemlink
Şef
18 Kasım 2019 18:56

siyanür meselesinin altında cok şey var...tarikatlar yine devrede...


Ortamkaynak
Aday Memur
19 Kasım 2019 10:01

Ne alaka?

sistemlink, 4 yıl önce

siyanür meselesinin altında cok şey var...tarikatlar yine devrede...

Toplam 131 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi