Editörler : Pangaea

Ayahal
Memur
13 Mart 2019 02:33

Adam burada ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntıdan ve gelecek ile ilgili yaşanması muhtemel endişelerinden bahsediyor. Sizin ilk söylediğiniz karşındakini aşağılıyorsun oluyor.. Gerçekten ilginç. Şu dünya da herkes aynı oranda mı bilgili. Hemen bi aşağılık psikolojisi. Hemen Bi 4 4lük insan tavırları.. Adamın söylediklerini bir düşün yaa iddia ettiği herşeyi sebepleri ile delilleri ile nitelemiş. Bir düşün azıcık düşün. Adamın kelime hatalarını düzeleceğine kendince insanlık dersi vereceğine adamın anlatmaya çalıştığı şeyi bir düşün. Bu vatanı bu milleti seviyorsa n düz yaşama biraz düşün.
çılgıninşaatçı, 5 yıl önce

:))))))))))))))))))))))))

Kardeşim öncelikle sen karşındakinin bilgilerini, eğitimi küçümseyerek konşuyorsun. Egolu tavırlarınla itici bir ruh halin var. Benim kaç kitap okuduğumu, tarihle ilgili neler bildiğimi nerden biliyorsun ? Hangi görevde nerede çalıştığımı bilmeden böyle konuşmalar yersiz.Ne güzel arkadaş klavyesi olan her konuda uzman, karşıdaki insanlar da bir o kadar bilgisiz. Önce sen bir aynada kendinle konuş. Bu soruları sorabilirsiniz.

''Ben insanlardan kendimi niye üstün görüyorum ? ''

''Kendimi çok bilgili zannetmemin altında yatan sebepler nedir ? ''

''Ülkemizin ve Ortadoğu'nun yakın tarihi dahil TÜM TARİHİNİ gerçekten iyi biliyor muyum ? ''

Zaten bu son cümleyi yazdın. Bir coğrafyanın tarihini '' tüm tarihini '' biliyorum diyorsan senle konuşacak fazla birşey kalmamıştır :))

15 Mart 2019 21:28

Ekonomik.çöküş hangi KHK ile ihraç oldunuz?

Toplam 22 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi